Jump to content
SLY

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

E foarte frumoasa masina, insa la noi te poti plima doar in curtea casei, ca altundeva nu ai.

Jantele alea fac toti banii.

daca i ok,maine mi iau unul,exact nuanta asta.

e diesel,caroserie acceptabila,interior jegos,motor abuzat.suna bine :)

hmevqb311a8pkj6m2yxa.jpg

Ala de pe olx pana in 800 euro?

bun,dupa cum ziceam ieri,am reusit sa adaug la familia seria 5 inca un membru,si anume un 524 e28,model 87 :)

nu credeam ca o sa ma bucure asa vechitura asta.masina e departe de adevar,dar are personalitate.imi aduce aminte foarte mult de feelingul pe care l aveam in e30

e mult mai inchegata decat ma asteptam,nu i troncane nimic,are joc la un brat dreapta fata si putin in caseta

deja azi m am apucat cu un prieten de ea,am curatat interiorul,am dat jos toate tiganiile aplicate de vechiul proprietar,eleroane,sigle de iem,abtibilduri de tir si cruci pe bord

avea jantele originale pe 14,le am schimbat cu unele hartge pe 16 cu aspect mai retro care momentan sunt ok

i am schimbat si suspensia pe stanga fata,am noroc ca piesele se potrivesc cu mici adaptari de pe e34,din care am o gramada

pe viitor vreau sa o las pe suspensie ,exterior revopsit,interiorul refacut,la motor intercooler si lucrat putin la pompa de injectie care oricum curge si trebuie schimbata,s au obtinut rezultate destul de spectaculoase cu pompele astea,turbina din cate am vazut e mai mare ca la succesorul e34 525tds

mersi.ce v8,am v8 pe e34 si l am cam lasat la o parte in ultima vreme,anul asta sper sa ma apropiu de adevar si cu ala

asta chiar vreau s o folosesc zilnic  sau cat mai des,motorizarea e foarte buna si cu mici modificari se poate ajunge la o putere considerabila pentru caroseria aia.

daca ar fi vreodata sa ma gandesc la un swap,ar fi 2800 benzina turbo.dar nu cred.

asta vreau sa fie cat mai aproape de original,imi place conceptul de sleeper :)

uite aici unul cu intercooler montat si umblat la debit din pompa de injectie mecanica

iar daca vrei si mai mult,pui turbina mai mare

https://www.youtube.com/watch?v=v3IfYJdAiMc

Ar fi sexy, ce-i drept, dar are si stock-ul o frumusete care ma atrage pe masura ce se apropie pensia.

iti urez sa ai spor, macar atat pot sa fac :)

Mi-aÈ™ lua o moto cu ataÈ™. Dar astea noi is mult prea scumpe

azi m am dat cu e28 :sorcerer:

incredibil ce ma bucura masinuta aia.e foarte usoara,suspensia e super,am pus fuzete cu telescoape de e34 pe fata,arcuri de e34 mult mai tari.am taiat 2 spire si sta perfect,s a lasat super pe fata,nu atinge nimic,e lipita de drum.

discurile si etrierii de e34 sensibil mai mari,franeaza foarte bine desi n are abs

urmeaza puntea spate,o sa i schimbam tamburii cu discuri,tot de pe e34 si o vom lasa mai jos

foarte tare ce se poate face cu un buget limitat dar cu putina rabdare si pricepere.chiar n am crezut.am pus folie 50% pe geamurile spate si luneta

de abia astept sa ajungem si la motor,trebuie schimbata distributia ,probabil pompa de apa ca sa fiu sigur si atunci dam si pompa de injectie jos

sper sa obtinem un 170 de cai pe 1,5 bar,dar normal ca trebuie si un intercooler

una peste alta sunt extrem de multumit ca am luat o

amuzant e ca le-am gasit din impuls de moment, stand tolanit pe canapea, dupa ce ai postat link-ul ala pe ceat.

odata imi placea 749 :)

webDSC_95071.jpg

nu a fost cine stie ce. in schimb mi s-a parut frumoasa. ea, 1099, ce mai era pe vreme aia.

10 ani? cam asa.

• Upvote 1

seamănă cu un mecanism de ceas motorul ala fara carene

M-am inscris si eu la scoala pentru A, cam intr-o luna sper sa o termin.

Am luat A-ul ! M-a prins o ploaie in timpul traseului de m-a facut varza, dar macar mi-am facut botezul si pe ud :)

Edited by thesaw
  • Upvote 5