Jump to content
SLY

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

oricum ca o generalizare sublima,femeilor le plac masinile mici daca sunt ale lor

in schimb,daca tu ai masina mica esti privit ca un lache

io, care incap cu greu in micra....deci aici era problema

lu' a mea i se pare ca bag prea multi bani in ea, cica sa o schimb

cealalta vrea motor :lol:

ce modest sunt :lol:

La tine-i delicata situatia. Daca vreodata ai nevoie de ajutor, sa stii ca nu ne dam inapoi.

verssatu la urma, ca daca-i primul nu avem ce scuza sa inventam in apararea noastra.

ma, dar gagile ahtiate dupa bicle nu se mai fac!?

io stiu vreo 2, 3, 4, da e prea tarziu

Eu n-am intalnit asa ceva. Cica "money, sex or gtfo"

:(

sa vezi cum e cand money si la sex tre sa te straduiesti tot tu, sa iasa bine...se cheama relatie :(

ia te uita la ei expertii casanova

monstru.cum intra in curbele largi cu 200.ai de plm

Depinde. Exista o gramada care vor orice masina, doar sa fie "jeep". :lol:

hai ca iti mai zic una cu concubina.. intreaba-l pe Similea cum e cu concubinajul in devalmasie.. :) 

Eh...

nevasta ar vrea ceva gen SUV, nu stiu exact de ce..

Am incercat sa ii explic ca nu vad nici o situatie in care  un SUV e mai practic ca un Break, cel putin la ce facem noi cu masinile, si ca intretinerea se cam dubleaza la un SUV.. dar degeaba.. 

Alta masina care ii place e honda civic..

Eram tare mandru de masina asta care o am acum ca nu avea nici o zgarietura.. pana a dat o grindina cat oul de prumbel acu o luna si a indoit capota de la motor si cateva mici indoituri pe acoperis.... dar macar  o fac pe asigurare..

Eu ma enervez sa am rugina, indoituri mai naspa... cate o zgarietura mai merge.. 

Cand zic e garaj obligatoriu ma refer la o masina cum e e34, care in general sare de 20 de ani... 

In general, femeile spun ca vor SUV pentru ca se simt in siguranta, pentru ca sunt niste masini mari si spatioase. Niste tampenii. Si maica-mea mi-a insirat niste argumente d-astea cu valoare 0.

Basini.

Cel mai putin eficient mod de a circula este cu un SUV. Consuma mai mult, trage mai prost, se parcheaza mai greu, necesita o intretinere mai scumpa decat o masina normala cu acelasi motor.

Edited by Bogdan

De exemplu, un drum mai lung de 200 km pe bancheta din spate la x5 e70 e la fel de confortabil ca intr un Aro. Urasc suv urile.

Stii ce mi se pare si mai enervant? Nici macar nu ai loc mai mult decat intr-un seria 5. E fix la fel de spatios.

Bre, nu-mi ziceti de parcari. Uneori trec rusinat si cu ciuda ca n-am matiz. Ca sa nu mai zic de intors pe vreo straduta ingusta. Atunci chiar pari penibil. Ii vezi p-aia cum zambesc, gen "uite prostu cu p.la mica'".

KIP, n-ai mers cu ARO. Pe de alta parte, se sta ca dracu in X5 in spate. Banchete alea zici ca-s proiectate de un retard. M-am tarait intr-un E53, in E70 n-am urcat niciodata.

Da, in ARO stai bine, are suspensia foarte moale. Doar ca orice drum dureaza foarte mult si mori de cald. :)

acum mai ziceti ca ati prefera un aro unui x5,ca sa mi trag doua palme si sa ma duc la culcare

Mie mi-e frica numai cand aud ARO. Sa va zica Similea. Si el e de aceeasi parere.

Nici pe degeaba sa nu va luati vreodata.

acum mai ziceti ca ati prefera un aro unui x5,ca sa mi trag doua palme si sa ma duc la culcare

Nici chiar asa, insa e ca si cum comparam mere cu pere. Cu ARO chiar poti merge offroad si fiind o masina ieftina cu o vopsea infecta chiar nu-ti pasa orice s-ar intampla.