Jump to content
Sign in to follow this  
umbrella

Stiati ca?

Recommended Posts

ok,vad ca similea nu intelege

Pai teoria aia are ca punct central ideea ca dacii(tracii) ar fi cei care ar fi colonizat Roma, drept urmare ei ar fi urmașii noștri.

Cata vreme asemănare genetica ioc... :)

aproape nimic in comun cu peninsula italica

latinii care au fondat roma probabil nu erau mai mult de cateva mii,un numar nesemnificativ.in timp fondul lor genetic a fost asimilat de noii veniti

refugiatul troian Aeneas a scăpat în Italia unde a întemeiat

o linie romană de sânge prin fiul său Iulus, omonimă dinastiei Iulio-Claudiene.

După legendă, orașul Roma a fost întemeiat în anul 753 î.Hr. de către Romulus și Remus, care au fost crescuți de către o lupoaică. În legenda romană, când grecii au dus Războiul troian împotriva orașului Troia, prințul troian Aeneas a navigat peste Marea Mediterană către Italia și a fondat

Lavinium . Fiul său, Iulus, a mers mai departe, fondând orașul Alba Longa. Din familia regală a Albei Longa au venit cei doi gemeni, Romulus și Remus, care au purces la fondarea Romei în 753 î.Hr .

Edited by RareÈ™

pai testele adn sunt teste adn,cum plm sa le falsifici si in ce scop?

s a facut o harta documentata pentru populatia intregii europe,unde aparem si noi

ok,vad ca similea nu intelege

Probabil ca tu te raliezi unei alte teorii, nu cea generata de domnul din clipul youtube, de aici neconcordanta

Da zi bre, care e rostu'?

Tre' sa ai doctorat in istorie ca sa moderezi p-aici

• Upvote 2

Discutiile astea sunt fix degeaba. Toata lumea s-a corcit cu toata lumea. In afara de casele regale (si chiar si acolo exista exemple), toti suntem amestecati in toate felurile posibile.

Io visez să-mi iau un detector de metale meseriaș si să-mi petrec o vara prin dobrogea

@Bogdan

Eu nu.

Edited by RareÈ™

Deci Rares nu s-a corcit.

incearca bre.

Rares e din rasa pura, ariana.

Grande :LMAO: .

Edited by jeezy

prin urmare ca fond genetic avem cel mai mult in comun cu lituanienii si grecii.secundare finlandezii,cipriotii ,sicilienii si bascii.repet bascii,unde portul traditional si obiceiurile seamana extrem de mult cu ale noastre

adica plm.sa ne explice istoricii

ia uitati calusarii bascilor.

parca sunt din teleorman.unele chestii sunt chiar ciudate

acu sa afli si ca ai fond genetic comun,ca sa nu mai fie speculatii

8943981.jpg?548

Nu prea semanam cu aia la caracter. Aia sunt aprigi rau de tot. Daca erau romanii ca aia, nu mai vedeai picior de tigan sau ungur prin Romania.

Încă 2 "curiozități".

Mihai viteazul era numit "malus dacus" de către turci.

Tudor Vladimirescu îi scrie o scrisoare lui Alexandru Ipsilanti, conducătorul eteriei, la 1820, în care îl întreabă "ce au dacii de câștigat de la greci".

Deci, cum au dispărut dacii din istorie după al 2lea război daco-roman, dacă la distanță de peste 1500 de ani, popoarele Europei încă ii numeau pe cei de aici daci?

Pe părinții lui Mihai Viteazul cum ii chema, Rareș?

Era vreunu, macar, grec?

bogdane,nu stiu cum sa ti spun,mai aprigi la caracter decat orsenii de pe valea izei nu cred ca o sa gasesti in europa.

sange curat,ca si motii din apuseni

toti copii sunt blond saten cu ochii deschisi la culoare,cand inainteaza in varsta se duc spre o nuanta mai inchisa la par

am studiat chestiile astea,crede ma

acolo s a pastrat gena autentica,dacii liberi din nord.si dau cu cutitul fara sa puna prea multe intrebari

Nu-i cunosc, deci nu pot avea o parere despre ei, insa chestia asta cu sangele curat e o discutie dificila.

Pana la urma, adevarata identitate a unui om sta in cultura si caracterul sau, nu in culoarea parului sau a ochilor.

Si eu am avut ochii deschisi la culoare cand eram copil si eram tot saten deschis, iar acum sunt saten inchis si am ochii partial caprui, partial verzi.

Insa am si niste sange rusesc. Nu prea conteaza chestiile astea. Doar sange tiganesc sa nu ai. :lol:

Edited by Bogdan

ai dreptate,in timp populatiile se metiseaza ceea ce nu i neaparat un lucru rau

anumite caracteristici insa se pastreaza

eu vorbesc de populatii izolate de pe vaile raurilor din nordul tarii,zona de nord a judetului bistrita nasaud,judetul maramures si o parte de bucovina in zona vatra dornei

am si rude pe acolo si stiu ce vorbesc.sunt zone foarte izolate,sute de ani au avut foarte putine contacte cu exteriorul pentru ca sunt zone greu accesibile si muntoase

copii sunt blonzi,aproape fara exceptie.nu tipul ala germanic,e cu totul altceva

in apuseni aceeasi poveste,de la abrud,campeni in sus

@Sly:

Inseamna ca sunt frumosi. Din pacate, copiii romani tipici sunt cam urati. A cam inceput sa predomine tenul masliniu.

Haha, ce rasista e discutia.

Edited by Bogdan