Jump to content
Sign in to follow this  
dy2

PS3, PS4, XBOX, PC

Recommended Posts

tre buie sa ma apuc si eu imediat de Unity, doar sa termin Far Cry-ul.

oricum, la ce grafica fatastica au jocurile astea generatie noua, joci vreo 3 ore si cand iesi afara zici ca e cam pixelat peisajul :D

bun, terminat Far Cry.

Krebs, tu ce ending ai avut?, ca stiu ca are mai multe finaluri posibile in functie de cum alegi in timpul jocului, eu la final nu l-am omorat pe Pagan Min si l-am pisat in gura pe Sabal ca m-a pus s-o omor pe Amita si dupa ce i-am pus pitolu-n cap am decis s-o crut :D acum nu am inteles finalul, m-a lasat aiurea cumva. plm, ca un film dina al misto dar cu final mega ciudat

edit: ah, stai ca vad ca mai are, de fapt pe Sabal l-am pacalit ca am omoat-o pe Amita, acum vad ca se mai intampla ceva plot twist :

Breeeeeeeeeee, eu joc in plm de 50 de ore jocul sa las finalul pt savurare si tu te-ai pisat pe el =)) loool 

deci mai am , nu l-am terminat.. dupa ce ca te-ai tras pe cur cu co-op mai mi-ai stricat si finalul , lol ! 

:( :( :( am crezut ca l-ai terminat... dar oricum is 4 finaluri posibile, de fapt si finalul final, nu e final, ca s-a mai intamplat ceva apoi, deci nu e spoiler... oricum imposibil sa fi facut fix aceleasi alegeri ca si mine tot jocul.

ah si inca ceva, chiar dupa ce termini jocul, in functie de cum ai ales in golden path, poti sa mai faci niste artificii... lose ends gen

a fost putin altfel ce-i drept finalul ,dar tot aia e ideea , mai bine nu-l omoram pe Pagan , vedeam alt final :)

pai daca il omori, ala e the bad ending, ca nu apuci sa depui cenusa, is mai multe dialoguri apoi etc, plus ca poti sa nu-l omori, insa imediat ce se ridica cu elicopterul, il poti impusca pur si simplu, sau tragi cu racheta si il dobori,  si combini 2 endinguri in unul. iar daca reusesti sa il omori asa, cauti locul prabusirii si primesti o gramada de bani cand cauti cadavrul lui Pagan. Ma oftic ca n-am facut asa, nu stiam

pe cine ai ales in joc, amita sau sabal ? ca acum poti sa il cauti pe ala ramas in viata pe harta, il omori si te instaurezi tu conducator, asa citisem pe un forum.

edit: am jucat la un prieten Unity, dezamagitor, mult mai slab decat Black Flag, nimic special. si story la fel, slab.

bai esti nebun, ai vazut ce misto o sa fie THE ORDER 1886 ?

are cam mult cinematic si se cam vrea a fi un joc single player cinematic.

mai surpriza mi se pare acesta :D

io n-am Drive, nu imi plac astea cu masini, desi parca imi face cu ochiu asta...

am dat jos demo la Destiny, e dragutz gen, insa nu inteleg cine sunt aia din joc, inamicii, is alti jucatori sau care-i faza ? si e cam usor pt un shooter, adica nu ma pune in dificultate deloc, ii mierlesc foarte repede.

si sa ma vad pe el de demo, are 40 de giga esti nebun ?! demo-ul.

cred ca de fapt e tot jocul, si cand il cumperi il deblochezi doar.

destiny pt mine este cel mai penibil joc care se tot joaca de prin septembrie in draci, practic iti trebuie o echipa de prieteni 3-4 cu care sa faci misiunile pe o harta de n ori la puterea infinit , astfel incat poate o sa-ti cada diverse goodies (o arma mai buna, o armura mai buna, o naveta mai buna) sa cumperi ,sa vinzi si cam asta-i tot .

jocul in schimb arata foarte bine si se controleaza bine pt un shooter pe consola,este exclusiv online .

astept sa termin ultimul trofeu de la far cry 4 si mai apoi sa ma apuc de unity pt platina dupa care gta V

atunci nu inteleg cum de il pot juca, daca am ps+-ul suspendat... sau poate nu are nevoie. Oricum, e prea usor si plictisitor, repetitiv.

nu am inteles nebunia generata de jocul asta.

poti face misiunile si de unul singur , dar este boooring , nu pt asta este facut jocul.

Edited by Krebs

sunt curios cum o sa iti placa Unity, ti-am zis ca eu am jucat la un prieten si mi se pare foarte slab comparativ cu Black Flag.

este facut de bungie , care este egal cu Halo , care este egal cu naspa , sau bun pt americani

iar pe unity lumea pe net il pune in clasament undeva pe locul 2-3

1.AC2

2. Unity

3. Black Flag

deci nu cred ca este nasol.

Edited by Krebs

mie imi tremura mainile de la adrenalina, tocmai am eliberat fortareata aia a lui Pagan Min, de unul singur, am murit de vreo 4 ori, dar a 5-a a fost cu tactica militara avansata in plm, mi-am facut inclusiv o mica schema pe hartie cu fortareata si tactica pe care am ales-o, gen operaiune delta force  :D mama ce stresant a fost, plin de heavy din aia, 4 elicoptere, haos total, nu am reusit sub nici o forma sa opresc toate cele 5 alarme.

mai am doar Yuma de eliberat si sunt gata si eu pe fortarete cred.

eu aveam un machine gun ce rupea tot , a costat 500de mii la signature , rupe tot , elicoptere si tot ce misca , plus ca am 500 de gloante pe ea si din 3 gloante de exemplu pica rinocer, urs, elefant :)

am facut un co-op cu un prieten pt o frotareata la care a stat pur si simplu si s-a uitat, ba chiar l-am reinviat de doua ori :)))

mai trebuie sa fac un trofeu si este 100% jocul :D

nu mai am bani, trebuie sa ma echipez si eu cu asa ceva...

esti nebun cu trofeele :D dar bravo coaie!  :first: