Jump to content
Sign in to follow this  
dy2

PS3, PS4, XBOX, PC

Recommended Posts

poate imi baneaza dreq si contul propriu zis, ca o iau razna. citisem pe undeva ca iti pot bloca remote si consola complet, daca te prind cu cacaturi, desi eu n-am facut nimic.

am sa deconectez PS4-ul de la net, pana se rezolva reclamatia mea, sa nu ma trezesc cu ea blocata. 

mai am putin si eu la far cry 4 , am deblocat toata harta , am cucerit toate outposturile si antenele , mai am 2 fortarete si putin story si cam gata, insa vreau sa joc putin co-op pt niste trofee , as vrea sa platinez jocul si dupa aceea unity :) este bine jocul acum.

vezi ca au bagat o tema ps 20 aniversara :D

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/games/themes/playstation-20th-anniversary/cid=EP9000-CUSA01501_00-20THANNITHEME001?smcid=pdc:gb-en:pdc-buy-playstation-store-cm077:shopnow:null:null

apropo de asasin , cica deja este programat urmatorul =))

am sa deconectez PS4-ul de la net, pana se rezolva reclamatia mea, sa nu ma trezesc cu ea blocata. 

cand ti-ai facut contul ai pus o adresa reala din Anglia ?!

cu cod postal si tot ce trebuie ?! 

ai cumparat ceva de pe store cu cardul de RO ?!

Edited by Krebs

da, adresa reala, zip code, tot ce trebuie.

pai nu am cumparat de pe store decat cu fonduri din wallet, imi incarc cu psn card pe uk, nu mi-am facut cont pe store romania, nu are rost.

In alta ordine de idei, m-a apucat nostalgia si mi-am instalat Half-Life2.

se pare ca dupa ultimul patch nu mai vezi razele soarelui la fel de misto pe un ps4 , deoarece tehnologia apartine nvidia si consolele ruleaza pe AMD+Ati , mai bine de xbox one deoarece ei nu beneficiau de optiune .

chiar ma minunam ce fain se vad razele soarelui printre crengile copacilor.

Far Cry 4 (PS4) God Rays Removed in Latest Patch 

The latest patch for Far Cry 4 has apparently removed the beautiful God Rays from the game and left us with something far less appealing. It was first brought up in the analysis by NX Gamer below.

la 11:10 arata diferenta

si o poza cu ce o sa urmeze in seria AC :)

10583957_10152673183217639_5020663102857

Edited by Krebs

ce bulangism frate, aia cu razele, se vedea superb, e chestie de copyright sa inteleg ? au patentant astia de la nvidia si razele de soare ? :D

sa ma suga

• Upvote 1

eu nu inteleg de ce nu scot si astia de la Nvidia o consola full intel , cred ca ar avea succes, ce sa mai zic de apple daca-i trasneste o idee d-asta :D

Edited by Krebs

plm, la ce scoruri au la apple pentru orice, cred ca ar costa consola 5000 de euro si minim 500 de euro un joc, da-i dreq.

da dar ar arata cel mai fainosag :D

astia au incercat ceva prin aprilie , insa pe parte de pc , nu m-as mai intoarce la pc..

se pare ca au scos si astia de la nvidia o consola (portabila) , dar este sub Ps Vita dupa parerea mea..

ps vita

plus ca daca ai telefon xperia Z3 joci de pe ps4 pe telefon cu controllerul direct.

Edited by Krebs

pole vezi ca a aprut update de sistem 2.03 fa-l si vezi daca ti se rezolva problema, poti si sa incerci sa dai restore licence din settings si daca tot nu se rezolva iti mai ramane varianta cu reinitializare sistem.

am facut acum cateva ore update-ul, nu s-a schimbat nimic cu contul ps+, o sa vad cum e cu restore licence ala... mersi

sa-mi bag, topicul s-a deschis la postul cu alien isolation...am uitat instant unde sunt si m-au apucat fibrilatiile, nici nu am vazut poza intreaga, pentru cateva secunte bune am crezut ca apare un nou alien, ma chinuiam sa imi dau seama cine e aia de sub casca, apoi nu pricepeam ce e cu like-urile, cu pretul...plm ce ti-e cu admiratiile astea...te baga in friguri, nasoala senzatie de ratacire

probabil se referea la ceva film nea Mircea sau poate isi aduce aminte de "copilarie"

era un joc prin 2000 asa alien vs predator de-ti sarea o dracovenie mica pe fata, l-au bagat si in cel mai prost din serie

ti se zbarlea paru' pe spate doar cand ii auzeai sunetele :) ,iar cand sarea pe "fata" era fatality..

dying light 

pc 

RECOMMENDED:
OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
Memory: 16 GB RAM DDR3 
Hard Drive: 40 GB free space
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290
Sound: DirectX® 10

la conserve :

Recommended :

PS4 or Xbox One :D

iar au aparut zvonuri despre Red Dead Redemption.....

http://gearnuke.com/red-dead-redemption-sequel-development-ps4xbo-focus-co-op-report/

pole ai rezolvat cu ps+ ?! 

vreau sa fac un co-op pt niste trofee, as vrea sa-i fac platina la far cry 4

Edited by Krebs

depinde pe ce site uiti.. ce zic ei acolo e sf..doar daca joci pe 3 monitoare hd poate..

Quad Core CPU @3GHz CPU Speed: Info RAM: 8 GB OS: Windows 7 (SP1) / Windows 8 Video Card: Radeon HD 7900 Series / GeForce GTX 670, >2GB VRAM Sound Card: Yes Free Disk Space:

20 GB

nu stiu frate eu schimb calculatorul la 4 ani si duce tot ce ii dau la maximum cat stie monitorul fara probleme

De fapt ultima placa video cred ca avea 5 ani si inca ducea orice..

Oricum am si xbox si imi e imposibil sa joc vreun shooter pe el, e retardat complet. Si acum plang dupa banii dati pe halo 4

Kinect sa traiasca, pentru ala am si cumparat-o .. se joaca banditul si nevasta.

Edited by DOMI

ca sa il joci cu setarile pe ultra high, iti trebuie uzina.

nu jrebs, nu am primit nici un raspuns pana acum.

abia astept dying light esti nebun, asta si hardline

cand zic ca imi merg, de maxim vorbesc, ca daca incepe sa gafaie la maxim atunci schimb placa video..si nu cumpar dinalea la 500 de euro, ci de regula medii la 180-200..

Oricum in afara de rebranding si scazut consumul de curent de 3ani  e progres 0 la placi video, softul e mult in urma fata de ce poate hardul.

ok .. :) 

deci ma repet cu orice placa la 180-200 de euro ai peste 50 de fps la orice joc la ora asta pe monitor full hd. 

Daca joci 3d, iti trebuie una mai sus sau doua dinastea, cea ce nu o sa se intample la ps4 ever.sa joci 3d.

ca sa nu mai zic de jocurile la 60 de euro bucata sa te joci 10 ore..

da, exista placi scumpe, dar nu te ajuta cu nimic decat daca joci pe 3 monitoare sau eu stiu ce faci cu calculatorul ala.. editare video etc.. 

looool, pe PS3 se putea juca 3d, CRYSIS 3, o grafica de innebunesti si era PS3 jocul. PS4 vine imediat anul viitor cu Virtual Reality, care va bate la cur orice vrei tu, o sa fie si exclusiv PS4 oricum.

fii ma serios cu 50 fps orice joc de generatie noua, pe o rasnita de placa video

nicholascagelaughingreallyhard.gif

• Upvote 1

bre, nu stiu.

oricum nu-mi permit o configuratie d-aia.

visam mai demult la un pc misto, pentru ca n-am mai avut din adolescenta, da' uite-ma cum scriu de pe unul cu ram mai putin decat un telefon.

merge :)

ok .. :)

deci ma repet cu orice placa la 180-200 de euro ai peste 50 de fps la orice joc la ora asta pe monitor full hd. 

Nu e chiar asa. Daca ar fi adevarat, placile video de 2000 lei nu s-ar vinde, ar fi ceva total inutil.

Nu exista asa ceva. Unity nu poti juca nici cu placa de 1000 euro în detalii maxime. E vorba de motorul jocului, foarte prost optimizat si din cate am inteles e facut pentru Direct X 12 care abia anu viitor iese. Direct X 11 nu face fata, orice placa bagi, tot la fel de prost merge.