jeezy 318 Report post Posted August 4, 2016 Orez cu niste pui da-i de mancare si nu prea mult. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted August 4, 2016 Imi pare rau! Insanatosire grabnica! Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted August 4, 2016 Asa-i cum zice jeezy. Orez fiert cu carne de pui, cantitati mici. Isi revine, nu te stresa. Stiu cand l-am castrat pe Papy, era leguma, statea nemiscat cu limba atarnand din gura, parca era mort. P.S. Atentie: cand am scris "castrat pe Papy", nu am facut nici o aluzie la cel pe care unii il numesc Papi! Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted August 4, 2016 Unora tocmai le-ai luat painea de la gura. Abia asteptau sa intre tare la cel pe care il numesc Papi. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 4, 2016 Ce insinuezi, iuzărule Ciupanezu? Ca lui Raresh CJ i-a ramas porecla Papi? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted August 4, 2016 Sasha + RareÈ™, in urma discutiilor de mai sus... Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted August 4, 2016 bai is stresat gen, am operat azi cateaua mea, labradoarea, gen a trebuit sa o castrez ca a ramas bortoasa cu un vagabond si n-am avut de ales, mai erau si zece din cate mi-a zis vetul. treaba e ca e leguma, desi de la 12 e acasa dupa operatie, a mancat mai devreme cu mare pofta, insa dupa 5 minute a vomitat tot. si i-am dat supa, ca i-am facut supa de pui, nu conserva sau ceva. plm... si arata asa jigarit, mi-e mila de mor si nush ce sa fac. vet mi-a zis ca nu-i problema si s-o las in pace, ca maine isi revine, da' plm... ma ia panica dar mi-e rusine sa il sun a 5-a oara deja. Posibil să fie și de la anestezie.asa am pățit și eu cu a mea,cand am castrat o avea vreo 10 pui in ea Țin minte că i a dat atunci doza dubla de anestezie,n a vrut să adoarmă nicicum Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 5, 2016 fix 10 pui avea si a mea... is chiaun, n-am dormit toata noaptea ca tot mergeam sa verific sasha din 2 in 2 ore, am stat cu stres ca sa nu moara sau ceva, is groaznic la fazele astea cand vine vorba de ea. in fine, acum vad ca e ok, are si nasu gen rece, am scos-o in curte ca sa faca pipi si a mancat cu pofta niste supa, dar i-am dat putin, banuiesc ca nu e bine sa se umfle din prima cu mancare, o sa ii dau putin si des. oricum tre sa-i dau antibioticul pe la 12. plm, vai de curu ei, are un aspect de auschvitz, plus o mutra din aia de te topesti. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted August 5, 2016 Își va reveni,cainii sunt foarte rezistenți în general Va trebui să ai grijă la mâncare,femelele din anumite rase au tendința să se îngrașe puternic după castrare,din cauza dereglărilor hormonale si a mișcării puține A mea n a avut problema asta pentru că pitbull au un metabolism extrem de rapid Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted May 29, 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1871328926452725&id=1469836859921616 Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 13, 2017 oana si marty, motanul cu ochi de sticla. deci da, oana zavoranu', patroana de cimitir, l-a impaiat pe marty. Da,MARTY al meu,este in fiecare clipa langa mama lui care l-a adorat!❤❤❤...chiar si dincolo de moarte!Acasa este casa lui..si oriunde voi pleca eu,el o sa fie cu mine!Precizez ca in aceasta poza Marty al meu nu mai este in viata...multumesc Razvan Tanasescu pt ca l-ai iubit,i-ai fost medic 15 ani si mi-ai dat ideea sa il pastrez.... Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted December 13, 2017 Shiet, cu mortu' in masa Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted December 13, 2017 Deci nu cred asta... Veterinarul ala ar trebui s-o trateze pe ea, nu pisica. Cat de dusa este cu pluta, nu m-ar mira sa lase in testament ca doreste sa fie impaiata Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted December 13, 2017 Las o in plm. In liceu aveam o colega de venea cu oasele unei foste pisici intr un borcan, asa ca da, le am vazut pe toate Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted December 17, 2017 Cefi e Dumnezeu Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted January 13, 2018 http://www.nbc-2.com/story/37252909/dog-walks-40-miles-to-find-her-former-owners Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted January 13, 2018 Sa dea dracii daca nu-mi bagam pla in ea de casa la oras si pastram cainele. Americani idioti! 1 Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted January 13, 2018 Luni am marit familia cu o fetita bichon maltez fiindca isi doarea baietelul foarte tare un catel. E asa lipicioasa ce n-ai vazut. Ne place mult si ne bucuram ca am facut alegerea asta. Eu nu am avut niciodata un animal de casa deci sunt si eu foarte incantat. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted January 13, 2018 urasc bishonii si in general potaile astea mici si cretine, sunt si rai si prosti si degeaba. si cum plm sa=i iei baiatului bischon, ii luai si tu un caine serios, nu caine din ala de fatãlãu. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted January 13, 2018 Esti un bou cu tzatze. E caine de apartament pe care el l-a cautat si l-a dorit. Si vezi ca gresesti tare, chiar sunt foarte inteligenti. Si sunt foarte jucausi si curati, nu lasa pic de par. Plus ca ideea era sa luam un suflet in casa. Nu bulldogul face barbat din el. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted January 13, 2018 whatever, nu-i halesc, le-as trage numai suturi in cur. are un vecin o pocitanie din asta, mereu cand il plimba pe strada da sa muste pe toata lumea, cred ca o sa i-l degajez intr-o zi direct in corner. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted January 13, 2018 Kip a imbinat utilul cu placutul Niste matze nu stie si el sa-si ia Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted January 13, 2018 Luni am marit familia cu o fetita bichon maltez fiindca isi doarea baietelul foarte tare un catel. E asa lipicioasa ce n-ai vazut. Ne place mult si ne bucuram ca am facut alegerea asta. Eu nu am avut niciodata un animal de casa deci sunt si eu foarte incantat. o sa mi iau si eu anu' asta unu' sper, da'mi iau pui de maidanez ca i mocca. 1 Share this post Link to post Share on other sites