umbrella 933 Report post Posted June 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ai9JGyV5p9k Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted June 21, 2014 cum o fi ajuns acolo bai nene? https://www.facebook.com/photo.php?v=795194377180808&set=vb.237681056265479&type=2&theater Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted June 27, 2014 In seara asta i-am facut baie lui Papy. Lol, cand este ud este exact ca un sobolan. Dar rezultatul conteaza, acum este din nou snowball Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted June 27, 2014 Am si eu o intrebare. Nu musca? Pe mine era sa ma lase fara degete ala de care povesteam. Se isteriza instant cand dadeam cu apa pe el sau cand il uscam Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted June 27, 2014 Am si eu o intrebare. Nu musca? Pe mine era sa ma lase fara degete ala de care povesteam. Se isteriza instant cand dadeam cu apa pe el sau cand il uscam Cand a fost mai mic nu puteam sa pun peria pe el, nu suporta uscatorul de par, la baie facea scandal, si asa cum zici, dadea sa ma muste. Intr-adevar, l-am rasfatat la maxim. Vina mea si a nevestei, dormea cu noi in pat, facea tot ce dorea. Insa cand Papy a implinit un an si jumatate, a venit copilul, si sa vezi crize de gelozie ce facea cainele! A trebuit sa fac reguli, si de pe azi pe maine gata accesul in pat, gata accesul in camera copilului, gata asta si gata aia. A primit foarte multe palme peste cur (peste cap nu l-am lovit niciodata). Chestia este ca acum cainele are 2 ani si s-a schimbat total, si efectiv nu imi vine sa cred cat s-a maturizat. Nu are treaba cu, copilul, dimpotriva, se joaca cu el, nu urca in pat, sta la baie si la uscat ca o papusa, nu schiteaza nici un gest. Il plimb fara lesa, ma asculta, deci este foarte ok. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted June 28, 2014 Sa-ti traiasca mogaldeata Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted June 28, 2014 Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 5, 2014 ia uite ce rea-i aia mica. Lol ma mir ca n-a infipt si labele din spate, au obiceiul asta Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted July 5, 2014 Pai ii dadea cu ele in nas, de aia apar in motion. De obicei o cam alearga catelusa, dar cand se satura se urca pe vie si a terminat balciu`. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted July 7, 2014 Cam tarziu, da' am rezolvat si problema asta Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted July 7, 2014 Zyz de fapt ne arata casa si gardul. Sa le stapanesti sanatos bre 2 Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted July 7, 2014 Da, in subconstient asta am vrut . Mersi ! Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 urmatorul catel o sa fie musai un blue nose,cam greu de gasit la noi.interesant e ca toti puii se nasc cu ochi albastri,dupa cateva luni isi schimba culoarea. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 Sunt foarte frumosi. Cand o sa faca a mea pui sunt sanse mari sa iasa macar unul albastru pentru ca maica-sa era albastra cu ochi albastri. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 foarte misto.pune o poza cu parintii ce am observat e ca posesorii de pit raman fideli rasei,daca ai avut cainele asta e greu sa te orientezi spre altceva,au o personalitate unica. doar cei care au, sau au avut stiu despre ce vorbesc. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted July 12, 2014 Ce frumos e. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 da..sunt superbi.si aia negri cu pieptul alb imi plac mult,asa e catelusa mea daca te uiti cu atentie si la astia,au ceva in privire.si nu ma refer la killer instinct Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted July 12, 2014 Ce ditamai lantul are la gat cel din ultima poza! Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 foarte misto.pune o poza cu parintii ce am observat e ca posesorii de pit raman fideli rasei,daca ai avut cainele asta e greu sa te orientezi spre altceva,au o personalitate unica. doar cei care au, sau au avut stiu despre ce vorbesc. Da, asa este. E o rasa extraordinara. N-ai cum sa regreti ca ai sau ai avut un pitbull sau amstaff. Asta e tatal ei: http://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=938216-wizage-mister-milk Asta e mama: Ce ditamai lantul are la gat cel din ultima poza! Unii ii pun lant atat de greu ca sa-i creasca muschii gatului. Mie mi se pare o cruzime sa chinui animalul in stilul asta doar pentru aspect. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 foarte frumosi bogdan inseamna ca tatal e amstaff si mama pit http://www.youtube.com/watch?v=qNOWyyeSyCofrumosi. nu e nici un efort .putini stiu ca se organizeaza concursuri internationale de tractat greutati,pitbull sunt campioni in ciuda dimensiunilor reduse au capacitati fizice extraordinare,pot sa traga cateva tone,a fost si pe eurosport 2 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 (edited) foarte frumosi bogdan inseamna ca tatal e amstaff si mama pit Si ea tot amstaff este. Are si pedigree. Si eu am pedigree la a mea. Din pacate, pitbull-ul nu poate lua pedigree. D-aia am si cumparat un caine dintr-o monta facuta de 2 crescatori autorizati, iar tatal e campion pe Romania, Bulgaria si Ungaria, si anume pentru ca daca a mea va face pui si nu as putea sa le scot pedigree, e foarte greu sa-i dai. Iar daca nu ai pedigree esti nevoit sa-i dai pe 300 lei sau 100 euro si ajung la tot felul de nenorociti. Cu pedigree iei minim 250 euro, totul e legal si ai de-a face cu altfel de oameni. Nu d-aia care o sa hraneasca puii cu resturi. Cainii astia sunt pentru oameni cu bani, nu pentru fomisti. Chiar si asa e destul de aiurea sa faca pui pentru ca e greu sa gasesti cumparatori seriosi. Foarte multi cretini ma intreaba pe strada daca o dau la lupte, daca ataca la comanda si alte imbecilitati d-astea de avortoni care vor caini ca sa faca impresii proaste prin cartier. Edited July 12, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 nu contest ca are pedigree,dar din ce vad femela din poze e 99% pitbull conformatia corpului,capul mult mai mic ca la amstaff,oasele mai subtiri,mai inalti in talie.ma rog,posibil sa ma insel da nu mi se prea intampla Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 12, 2014 Ciupa, amatorul de pedigree, sa-si fi luat teapa?! Si eu imi doresc un caţel, oarecare Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 12, 2014 plm, de ceva vreme tot gasesc o multime de pietre adunate gramajoara la intrare, deja pusesem pe seama paranormalului cand m-am uitat pe camere ca m-a rugat vecinul sa vad daca au prins ceva miscare la el in curte si astfel mi-am dat seama ca potaia mea, cat nu sunt acasa, sapa dupa pietre in spatele curtii, le ia in gura si mi le aduce una cate una la intrare... wtf ?! Share this post Link to post Share on other sites