Jump to content
mimima

Animale de companie

Recommended Posts

In seara asta i-am facut baie lui Papy.

Lol, cand este ud este exact ca un sobolan.

Dar rezultatul conteaza, acum este din nou snowball  :wub:

post-52-0-76151300-1403903878_thumb.jpgpost-52-0-55666800-1403903881_thumb.jpgpost-52-0-22633000-1403903884_thumb.jpgpost-52-0-27026400-1403903886_thumb.jpgpost-52-0-69530700-1403903888_thumb.jpgpost-52-0-00345200-1403903891_thumb.jpgpost-52-0-35644900-1403903893_thumb.jpg

Am si eu o intrebare. Nu musca?

Pe mine era sa ma lase fara degete ala de care povesteam. Se isteriza instant cand dadeam cu apa pe el sau cand il uscam :)

Am si eu o intrebare. Nu musca?

Pe mine era sa ma lase fara degete ala de care povesteam. Se isteriza instant cand dadeam cu apa pe el sau cand il uscam :)

Cand a fost mai mic nu puteam sa pun peria pe el, nu suporta uscatorul de par, la baie facea scandal, si asa cum zici, dadea sa ma muste. Intr-adevar, l-am rasfatat la maxim. Vina mea si a nevestei, dormea cu noi in pat, facea tot ce dorea.

Insa cand Papy a implinit un an si jumatate, a venit copilul, si sa vezi crize de gelozie ce facea cainele! A trebuit sa fac reguli, si de pe azi pe maine gata accesul in pat, gata accesul in camera copilului, gata asta si gata aia. A primit foarte multe palme peste cur (peste cap nu l-am lovit niciodata). Chestia este ca acum cainele are 2 ani si s-a schimbat total, si efectiv nu imi vine sa cred cat s-a maturizat. Nu are treaba cu, copilul, dimpotriva, se joaca cu el, nu urca in pat, sta la baie si la uscat ca o papusa, nu schiteaza nici un gest. Il plimb fara lesa, ma asculta, deci este foarte ok.

Sa-ti traiasca mogaldeata :)

ia uite ce rea-i aia mica. Lol

ma mir ca n-a infipt si labele din spate, au obiceiul asta :)

Pai ii dadea cu ele in nas, de aia apar in motion. :)

De obicei o cam alearga catelusa, dar cand se satura se urca pe vie si a terminat balciu`.

Cam tarziu, da' am rezolvat si problema asta  :D

post-9-0-92489700-1404735254_thumb.jpg

post-9-0-00357900-1404735256_thumb.jpg

Zyz de fapt ne arata casa si gardul. Sa le stapanesti sanatos bre :)

• Upvote 2

Da, in subconstient asta am vrut  :P . Mersi !

urmatorul catel o sa fie musai un blue nose,cam greu de gasit la noi.interesant e ca toti puii se nasc cu ochi albastri,dupa cateva luni isi schimba culoarea.

advert-40769541-0-400x400.jpg500_Bob.jpgSpencerPitBullBlueNoseBrindle17Months1.jbull_dozer.jpg

Sunt foarte frumosi.

Cand o sa faca a mea pui sunt sanse mari sa iasa macar unul albastru pentru ca maica-sa era albastra cu ochi albastri.

foarte misto.pune o poza cu parintii :)

ce am observat e ca posesorii de pit raman fideli rasei,daca ai avut cainele asta e greu sa te orientezi spre altceva,au o personalitate unica.

doar cei care au, sau au avut stiu despre ce vorbesc.

Ce frumos e.

da..sunt superbi.si aia negri cu pieptul alb imi plac mult,asa e catelusa mea

daca te uiti cu atentie si la astia,au ceva in privire.si nu ma refer la killer instinct :)

Ce ditamai lantul are la gat cel din ultima poza!

foarte misto.pune o poza cu parintii :)

ce am observat e ca posesorii de pit raman fideli rasei,daca ai avut cainele asta e greu sa te orientezi spre altceva,au o personalitate unica.

doar cei care au, sau au avut stiu despre ce vorbesc.

Da, asa este. E o rasa extraordinara. N-ai cum sa regreti ca ai sau ai avut un pitbull sau amstaff.

Asta e tatal ei: http://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=938216-wizage-mister-milk

Asta e mama:

post-35-0-20973700-1405166264_thumb.jpgpost-35-0-71837800-1405166266_thumb.jpg

Ce ditamai lantul are la gat cel din ultima poza!

Unii ii pun lant atat de greu ca sa-i creasca muschii gatului. Mie mi se pare o cruzime sa chinui animalul in stilul asta doar pentru aspect.

foarte frumosi bogdan

inseamna ca tatal e amstaff si mama pit

http://www.youtube.com/watch?v=qNOWyyeSyCofrumosi.

nu e nici un efort .putini stiu ca se organizeaza concursuri internationale de tractat greutati,pitbull sunt campioni in ciuda dimensiunilor reduse

au capacitati fizice extraordinare,pot sa traga cateva tone,a fost si pe eurosport 2

foarte frumosi bogdan

inseamna ca tatal e amstaff si mama pit

Si ea tot amstaff este. Are si pedigree.

Si eu am pedigree la a mea.

Din pacate, pitbull-ul nu poate lua pedigree.

D-aia am si cumparat un caine dintr-o monta facuta de 2 crescatori autorizati, iar tatal e campion pe Romania, Bulgaria si Ungaria, si anume pentru ca daca a mea va face pui si nu as putea sa le scot pedigree, e foarte greu sa-i dai. Iar daca nu ai pedigree esti nevoit sa-i dai pe 300 lei sau 100 euro si ajung la tot felul de nenorociti.

Cu pedigree iei minim 250 euro, totul e legal si ai de-a face cu altfel de oameni. Nu d-aia care o sa hraneasca puii cu resturi. Cainii astia sunt pentru oameni cu bani, nu pentru fomisti.

Chiar si asa e destul de aiurea sa faca pui pentru ca e greu sa gasesti cumparatori seriosi. Foarte multi cretini ma intreaba pe strada daca o dau la lupte, daca ataca la comanda si alte imbecilitati d-astea de avortoni care vor caini ca sa faca impresii proaste prin cartier.

Edited by Bogdan

nu contest ca are pedigree,dar din ce vad femela din poze e 99% pitbull :)

conformatia corpului,capul mult mai mic ca la amstaff,oasele mai subtiri,mai inalti in talie.ma rog,posibil sa ma insel da nu mi se prea intampla

Ciupa, amatorul de pedigree, sa-si fi luat teapa?!

Si eu imi doresc un caţel, oarecare :)

plm, de ceva vreme tot gasesc o multime de pietre adunate gramajoara la intrare, deja pusesem pe seama paranormalului cand m-am uitat pe camere ca m-a rugat vecinul sa vad daca au prins ceva miscare la el in curte si astfel mi-am dat seama ca potaia mea, cat nu sunt acasa, sapa dupa pietre in spatele curtii, le ia in gura si mi le aduce una cate una la intrare... wtf ?!  :wacko: