Flappy 1036 Report post Posted July 12, 2014 n-am mai auzit de caine care sa faca treaba asta. cred ca-i caz unic. si cu pitbullii nu stiu cum e. blue nose, red nose, important e sa-ti placa. am auzit ca-s iubitori dracii, genul meu de catei. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 (edited) nu contest ca are pedigree,dar din ce vad femela din poze e 99% pitbull conformatia corpului,capul mult mai mic ca la amstaff,oasele mai subtiri,mai inalti in talie.ma rog,posibil sa ma insel da nu mi se prea intampla Cred ca te inseli. E mult mai mare decat un pitbull, are ditamai capatana, picioarele din fata sunt mai dezvoltate decat cele din spate (adica invers decat la pitbull) Are si pedigree: http://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=1323076-miss-blue-proud-indian Un pitbull trebuie sa fie zvelt. Picioarele din spate mai dezvoltate decat cele din fata, capul in forma de caramida. Si ca talie e mai mic decat un amstaff si cantareste mai putin. Si e normal sa fie mai putin dezvoltata decat un mascul. Lipsa testosteronului face diferenta. Edited July 12, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 plm, de ceva vreme tot gasesc o multime de pietre adunate gramajoara la intrare, deja pusesem pe seama paranormalului cand m-am uitat pe camere ca m-a rugat vecinul sa vad daca au prins ceva miscare la el in curte si astfel mi-am dat seama ca potaia mea, cat nu sunt acasa, sapa dupa pietre in spatele curtii, le ia in gura si mi le aduce una cate una la intrare... wtf ?! e o chestie comuna la cainii de aport,al tau cred ca e labrador din cate stiu.e chestie de instinct,avea si matusa mea o catea de cocker spaniol care cauta bolovani si ti i trantea pe picioare sa i arunci ca sa i aduca cainii de vanatoare care sunt folositi sa scoata rate din apa etc n-am mai auzit de caine care sa faca treaba asta. cred ca-i caz unic. si cu pitbullii nu stiu cum e. blue nose, red nose, important e sa-ti placa. am auzit ca-s iubitori dracii, genul meu de catei. red nose sunt aia cafenii cu nasul rosiatic si ochii galbeni. una dintre rasele cele mai atasate de om,datorita selectiei artificiale. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 Ciupa, amatorul de pedigree, sa-si fi luat teapa?! Ai batul prin gard non-stop. 1 Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 e posibil sa ma insel,insa din alea doua poze pe care le ai pus seamana mult mai mult cu pit decat cu amstaff.e aproape identica la conformatie cu a mea,care e pitbull curat n are importanta oricum,la americani variatiile sunt foarte mari daca te uiti la emisiunea lui cezar de pe animal planet,are acum un pitbull blue nose superb. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 12, 2014 una dintre rasele cele mai atasate de om,datorita selectiei artificiale. zicea unu' care crestea pitbuli prin sua ca el nu opreste niciun caine agresiv cu oamenii, nu-l intereseaza cat e de bun. dogman d-ala. m-am lamurit cu nasul, merci Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 La americani nu se face diferenta asta intre amstaff si pitbull. Acolo cam toti sunt numiti pitbulli. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 12, 2014 Iarta-ma, Ifx Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 zicea unu' care crestea pitbuli prin sua ca el nu opreste niciun caine agresiv cu oamenii, nu-l intereseaza cat e de bun. Pai acolo un caine agresiv cu omul este in general eutanasiat. Sau, in cel mai bun caz, e castrat ca sa nu strice rasa. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 12, 2014 sigur ca da, Similea Pai acolo un caine agresiv cu omul este in general eutanasiat. Sau, in cel mai bun caz, e castrat ca sa nu strice rasa. cam asa ceva zicea, plus ca uneori le dadea copilul lui mancare si zicea ca nu suporta sa stie ca are un caine agresiv cu oamenii de care se apropie baiatul lui. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 (edited) cam asa ceva zicea, plus ca uneori le dadea copilul lui mancare si zicea ca nu suporta sa stie ca are un caine agresiv cu oamenii de care se apropie baiatul lui. Pai e si normal. Un caine de genul asta te poate mutila. Iar pe un copil il poate omori intr-o secunda. Cum sa tii asa ceva? Cainii astia sunt foarte ok cu copiii. A mea iubeste copiii la nebunie. ---- Un pitbull asa trebuie sa arate: Suplu. Pieptul foarte putin dezvoltat, picioarele din spate foarte dezvoltate. Capul in forma de caramida. Karma e amstaff. Insa nu m-ar fi deranjat nici daca aveam un pitbull. Mie imi plac cainii astia. Sunt tampiti rau in sensul bun. http://www.dallasnews.com/news/community-news/best-southwest/headlines/20140710-pit-bull-gets-second-chance-thanks-to-arlington-police-officer.ece Cam asa sunt astia de agresivi. Edited July 12, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted July 12, 2014 Apropo de pietre& stuff, eu am un tomberonist care sapa gropi pe langa cusca. Dar gropi nu gluma. Si le lasa descoperite. L-am mutat in plm in gradina sa sape acolo. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 (edited) Un cunoscut are un beagle d-asta care face niste chestii inimaginabile. Cand statea la apartament s-a intors intr-o zi acasa si l-a gasit in hol. Scosese toate hainele din sifonier si se pisase pe ele si statea pe ele vesel. De cand s-a mutat la casa il tine intr-un tarc, dar din cand in cand reuseste sa scape si ii aduce tot felul de animale si pasari moarte in pragul usii,. Cainele ala vrea sa distruga lumea. Edited July 12, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 beagle au nevoie de multa miscare,sunt caini foarte energici a mea sapa gropi intr o veselie cand era mica,de fapt toti terierii au obiceiul asta.mi a adus si un soarec odata in casa Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 Pai toti cainii de vanatoare au o energie aproape nelimitata. Adevarul e ca romanii nu prea stiu sa-si cumpere caini. Isi iau caini de paza cand de fapt au nevoie de un maidanez sau un bichon si isi iau caini carora trebuie sa le dedici mult timp cand nu au timp. Pacat de cainii respectivi. Bine ca nu l-a mancat. Din cate stiu, e foarte periculos pentru ei. Stiu pe cineva care are o catea pitbull. A mancat un sobolan si i-a cazut parul, a trebuit sa faca un tratament cam un an de zile pana si-a revenit. L-a costat cam 2000 lei tot tratamentul si era sa moara saraca. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 12, 2014 cred ca pisicile-s imune la chestiile astea. nu o data am surprins panaramele alea p-afara cu cate unu' macelarit, ba mai mult, le luceste blana de cand cu dietele astea naturiste. m-am dus si eu la veterinar, am luat niste tampenii d-alea de bagat in lapte pentru paraziti si cam aia e. vad ca-s bine, sanatoase. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 da,sunt foarte predispusi la boli de piele. a fost bolnava si a mea,cand am luat o la 4 luni avea un soi de parvoviroza in faza avansata.medicii i au dat sanse foarte mici de supravietuire.au tinut o in perfuzii vreo 3 zile si a scapat pana la urma. cand am scos o de acolo,era un schelet ambulant pe langa asta,datorita conditiilor mizerabile in care au tinut o aia de la care o luasem,ii picase parul pana la piele pe o portiune mare de pe gat si umeri cateva saptamani i am facut niste bai cu o solutie speciala extrem de toxica,trebuia sa i tin botul legat sa nu se linga.a stat foarte cuminte,desi cred ca pisca chestia aia ca dracu.ma rog,si a revenit complet in cateva saptamani Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 Foarte aiurea. Bine ca si-a revenit! Eu am facut o greseala foarte mare la un moment dat cand avea aproape un an. Mi s-a terminat sacul de Orijen si nu aveam ce sa iau pe loc si in loc sa-i fac ceva de mancare m-am dus la Mega Image si am luat o punga de Friskies. Dupa cateva zile i s-a rarit foarte tare parul pe spatele picioarelor din spate. A durat luni de zile sa-si revina. cred ca pisicile-s imune la chestiile astea. nu o data am surprins panaramele alea p-afara cu cate unu' macelarit, ba mai mult, le luceste blana de cand cu dietele astea naturiste. Astea europene sunt foarte rezistente. Eu i-am dus 3 pisici lui bunica-mea dupa ce a murit bunica-miu ca sa aiba o ocupatie. Acum un an a murit singura care era de rasa, o angora turceasca. Si intotdeauna a fost cea mai bolnavicioasa dintre ele. Astea de rasa sunt mult mai sensibile. O pisica tomberoneza mananca din gunoi si n-are nici o treaba. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 12, 2014 au zis medicii ca i de la mancarea aia?ciudat de obicei sunt eczeme si boli de piele asemanatoare cu raia.da astea s provocate de niste microbi,agenti patogeni plm posibil sa aiba reactii si de la alimente Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 12, 2014 de Orijen nu am auzit, eu ii iau Canagan la a mea, la recomandarea vet-ului. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 Au zis ca un caine obisnuit cu un tip de mancare, mai ales pui, daca-i dai niste boabe d-astea care au coloranti si tot felul de tampenii, e foarte usor sa faca o reactie alergica la ele. Ma rog, la cele mai multe rase nu se poate intampla asa ceva. Asta e sensibilitatea de amstaff si pitbull. de Orijen nu am auzit, eu ii iau Canagan la a mea, la recomandarea vet-ului. E mancare super premium. La fel ca Acana. Royal Canin e premium. Pedigree e pisat. Canagan e printre cele mai scumpe de pe piata. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 12, 2014 si-i bine doar cu mancare uscata? am vazut ca aia care cresteau pitbulli prin america nu puneau mare accent pe ea. un pahar mic de mancare de caini la o masa. in rest, bucati de pui fierte si le serveau cu tot cu zeama. amestecat cu mancare de caini, cereale, vitamine. ma gandesc ca nu-i chiar buna uscatura aia de mancare. acu' depinde si cat chef ai sa stai langa oala. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 12, 2014 (edited) Nu-i dau doar mancare uscata. Din cand in cand mananca si orez cu carne de vita, morcov, patrunjel, telina. N-am cum sa-i fac zilnic asa ceva. Abia avem noi timp sa gatim acasa. Dar e o diferenta intre boabele astea ieftine si astea mai bune. Cele ieftine au foarte multe cereale, adica mananca multa faina de porumb compactata. Un gunoi. Astea mai scumpe contin carne, vitamine si sunt mai uleioase, nu sunt deloc uscate. Edited July 12, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 12, 2014 pai Canagan iau de la animax, la sac de 12 kile si e convenabil ca vine vreo 300 si ceva de lei ala de pui si mai e unul mai scump, cu nu siu ce mimoze. ma rog, imi plac si mie, sunt gustoase Share this post Link to post Share on other sites