Jump to content
Laur

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Clar dar daca nu stii, mergi. Si apari la stiri cu titlu bolid rupt in doua dupa ce a parasit carosabilul pe drum drept si s a oprit intr un cais.

clar ca in caz de impact lateral sudurile vor ceda

da pana acolo,omul merge linistit cu ea pentru ca masina pare perfecta.

a,eventual spoiler revopsit ca a dat intr un caine,

in timp ce se intorcea baba ,doamna doctor pensionara, cu masina de la piata

si o parca intr un garaj incalzit

Eu cred ca nimic nu este intamplator si ca de multe ori si tepele sunt meritate.

Tepele cele mai mari le iau vanatorii de chilipiruri care sunt prea zgarciti si grabiti sa se duca la un service.

De ce ar fi gresit sa cauti pretul cel mai bun?

Fiindcă asa zice Bogdan. Suficient.

• Upvote 3
  • Downvote 1

Eu cred ca nimic nu este intamplator si ca de multe ori si tepele sunt meritate.

Tepele cele mai mari le iau cei care sunt prea zgarciti sa se duca la un service.

toti vanam un pret bun( corect)

Pai da, nimeni nu vrea sa plateasca un pret mare.

Insa si lucrurile astea au o limita.

Tocmai d-aia inca se vand masini de genul ala in Romania.

Asta e pana la urma o chestie de cultura. Respectul pentru bani, cumpatarea, cantarirea tuturor elementelor inaintea unei achizitii.

Foarte rar se iau tepe cand iei o masina la pretul pietii. Evident ca poti sa iei teapa chiar si asa, dar macar iei o mica teapa.

Daca pretul mediu al unei masini e de 10 000 euro, insa pe autovit exista una de 7750 euro, vor suna o gramada ca s-o ia pe 7000 gandindu-se ca fac afacere si ca ala care o vinde o avea nevoie de bani si d-aia o vinde atat de ieftin.

Totul arata bine, pielea e lucioasa, vopseaua la fel. Ce sa te mai duci la un service, ai mai avut masini pana acum, doar nu sunt analfabetii aia mai destepti ca tine. Pac, iei masina. Dupa mai ai de bagat inca 4-5000 euro ca s-o faci masina. Si poate nici atunci nu devine cu adevarat masina.

Asta e o poveste destul de comuna.

Din punctul meu de vedere, ca sa prinzi o masina buna la un pret foarte mic trebuie sa ai un noroc foarte mare sau sa te invarti prin anumite cercuri. Adica sa fii camatar, de exemplu. Aia intr-adevar pun mana pe masini bunicele la bani putini. Doar ca o masina de genul ala trece prin 2-3 maini pana se vinde pe autovit la pretul pietii.

Si revenind la exemplul cu masina de 10 000 euro, daca tu esti unul dintre cei care vand o masina de genul ala, te vor suna tot felul de imbecili spunand ca tu ceri prea mult caci exista pe net si masini mult mai ieftine. Exact ce am zis, chestie de cultura.

De ce ar fi gresit sa cauti pretul cel mai bun?

Nu am zis ca ar fi gresit sa cauti un pret bun.

Insa chilipirurile au aproape intotdeauna costul lor ascuns.

Edited by Bogdan

Masina de vanzare: Mpachet cu de toate

O stiu de pe aici masina, e obosita rau.

La oglinizi, sunt sterse inscriptionarile de vreo 3 ori...

Umbla un terminat, cu ea, noaptea, gen lowrider de parca si-ar fi luat-o de la BMW Welt DE.

Edited by claudiusnc

Parca am auzit ceva zilele trecute despre pedepsirea celor care mai dau km inapoi...

Ca fapt divers, o amica si-a facut credit de 2000 de euro sa-si ia masina. 

Dupa bascalia pe care mi-o merit ca intreb, spre ce s-o indrum? Un golf IV sau un A classe? Ambele 2000-2001, benzina.

E buna pt oras. Ea are nevoie de o masina cu care sa faca naveta la serviciu. 60 de km / zi. Dintre care 56 extraurban.

Multam KIP! Personal, imi place muuuult mai mult A classe (despre care nu stiu nimic evident, n-am mers cu niciuna).

O sa caut un golf, 1.4 sau 1.6 (in cel mai bun caz).

Cu 2000 ia doar prima generatie de A Klasse, aia de s a rasturnat la testul elanului.

E cam putin si pentru Golf. Mai bine Corsa.

As lua astra. La polo nimerest un 1.2 d ala in 3 cil de-ti vine sa te caci in el.

Da: http://www.auto.ro/vw-polo/2020453.html

E mai dragut pentru o femeie decat un A-klasse.

L.E: Ce conteaza motorul pentru o femeie? Sa aiba confort, sa mearga de la A la B, sa fie o masina simpatica si sa se conduca usor.

Polo sau Corsa.

Edited by Bogdan

Am avut eu lesinatura d'aia in 3 cilindri. Luata de noua, am vandut-o dupa 6 luni.:))

Pai cum ce conteaza? E un cotet infect. Aproape la fel de rau ca ala de corsa 1.0 in 3.