Jump to content
Laur

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Eu am o teava mai groasa la vreun metru asa, o tin de cand m-am chinuit odata sa desfac un prezon strans prea tare la pistol, double win.

mai puneti careva clipul ala de la rusi,cu ala care si o ia original in trafic :)

Un box din ala mi-ar place si mie, e discret. Nici nu stie ce l-a lovit.

Acum vreo 20 de ani l-am batut pe unu la scoala, de fapt l-am prins pe drumu spre casa de la scoala, si mi-am pus un ghiul din ala de taran facut din piulita, i-am facut fractura de piramida nazala, era sa fiu exmatriculat, maica-sa era avocat i-a speriat pe ai mei ca nu stiu ce imi face, plm, pana la urma ai mei i-au dat bani sa nu mai faca scandal. Ala ma prinsese cand ii buzunaream pe colegii lui in vestiar, si saracu tot el si-a luat-o nevinovat.

Alea sunt foarte periculoase. Ii faci nasul pe toata fata.

Eu am vazut acum cativa ani o faza foarte tare. Au iesit doi sa se bata si unul l-a pocnit pe celalalt in cap cu extinctorul. :lol:

haha, cand traia tata, la fel i-a spus cineva si lui, ca e periculos, tata i-a zis "nu, nu e periculos, e eficient" :D

ma rog tata era putin nebun, a fost biker in tinerete, aventurier, o ardea jesse james.

d-ala de il strangi in pumn? pai nu-i bataie aia, ma :)

trisorilor.

haha, cand traia tata, la fel i-a spus cineva si lui, ca e periculos, tata i-a zis "nu, nu e periculos, e eficient" :D

ma rog tata era putin nebun, a fost biker in tinerete, aventurier, o ardea jesse james.

Pune o poza daca tot are o poveste.

E din alama sau din fier? Imi plac chestiile astea vintage.

mda.

eu pun niste sapun intr un ciorap ud.

• Upvote 1

Un box din ala mi-ar place si mie, e discret. Nici nu stie ce l-a lovit.

Acum vreo 20 de ani l-am batut pe unu la scoala, de fapt l-am prins pe drumu spre casa de la scoala, si mi-am pus un ghiul din ala de taran facut din piulita, i-am facut fractura de piramida nazala, era sa fiu exmatriculat, maica-sa era avocat i-a speriat pe ai mei ca nu stiu ce imi face, plm, pana la urma ai mei i-au dat bani sa nu mai faca scandal. Ala ma prinsese cand ii buzunaream pe colegii lui in vestiar, si saracu tot el si-a luat-o nevinovat.

lol, pai il aveam pe mana cand ai venit atunci la mine, ca nu stiam cum se va termina discutia, apoi l-am lasta sa alunece in buzunar ca am vazut ca nu-i rost de caftela... plm, nu stiam daca nu esti vreun nebun,

beat+it.png

Nu m-am putut abtine. Hahahahahahahahaha! :lol:

Edited by Bogdan

e acasa, ca n-am ajuns inca in faza sa umblu cu boxul prin banca :)))

da, e din fier, pun poza de acasa sau trec pe la garaj sa ti-l arat, cred ca are minim 50 de ani, tine cont ca tata a murit in 2007 la 72 de ani si il avea din tinerete....

wlf lua taxa de protectie lol

Nu luam ma taxa de protectie, pur si simplu le goleam buzunarele cand ei erau la ora de sport, si ala atunci ramasese de paza gen. Dupa aia banii aia ii investeam la biliard.

Eram cam cleptoman in perioada aia, tre sa recunosc.

Eu nu mai umblu cu nimic in masina. Sunt cretin invers proportional cu inaltimea. Mai bine sa n-am motive de dosar penal. Tre' sa caut un filmulet, cu unul pe care l-am oprit in centrul Iasului, intr-un sens giratoriu si i-am dat 5 minute prin geamul de la sofer ca se luase de nevasta-mea. Pot fi foarte retardat cand mi se pune pata. Si-acum mi-e rusine de episodu' ala.

unul asa am avut si eu cand eram pustan, era turnat dintr-un fel de plumb

post-11-0-53264800-1407137220_thumb.jpg

nu stiu ce s-a intamplat cu el, cred ca l-a gasit tata si pa

eu cred asa:

eu cred altfel - mentalitate de meltean coclit, obicei pastrat de prin anii 90, cand orice rabla se visa rachet

ca si cu garajele aflate peste tot, prin care-si tin muraturile.

nu va convine, veniti cu argumente.

PS - si nici NU e in ordine, legal vorbind

si looooooooooooooooooooool -- am scris inainte de-a va vedea dotarile ma. railor

da tot scriam

mentalitate de meltean coclit, obicei pastrat de prin anii 90

si looooooooooooooooooooool -- am scris inainte de-a va vedea dotarile ma. railor

da tot scriam

e ok, nu cred ca se supara nimeni :lol:

persoanele de fata se esclude

e regula

Oricum multi nu au curaj sa foloseasca astfel de chestii, le tin doar la misto prin masina.

Ca asa mai tin si eu cand plec la airsoft un pistol cu bile de iti gaureste pielea, da` doar nu ma apuc acum sa trag pe strada cu el.

la cate episoade din astea rusinoase de care zice zyz am avut,ar trebui sa umblu cu punga pe cap de rusine :)

eu vad altfel lucrurile. sa se dea cineva cu asa ceva la mine, in trafic, primul lucru la care m-as gandi ar fi ca trebuie sa moara.

si l-as impusca.

ei bine, starea asta atrage si genereaza la randul ei, ca intr-un cerc vicios, conflicte.

asa ca am telefon mobil, pot suna la 112 ori merge la primu echipaj parcat la umbra.