Jump to content
Sign in to follow this  
Simi ON

slabire rapida

Recommended Posts

Da da, acelasi lucru si la mine dimineata. Insa nici nu mi-ar placea sa ma ingras la cat ma misc, mi-ar fi mai greu sa fac multe lucruri cred. :)

cefi, ii sabotezi dieta

desi nu cred ca mananca Similea popcorn, el e lucs

eu as manca o rata umpluta

Sa imi vars si eu slana pardon, of-ul pe aici. De cand m-am lasat de tigari  :bashwall: (mai bine de 2 ani) am luat mult tare in...dimensiuni...eu care eram un baiat subtirel, nu mai mult de 65-68 de kile maxim (acum 7-10 ani), am ajuns un scrof de 96 de kile iar recordul (negativ, evident) a fost de-o suta :(. Noroc ca de ceva timp mi-am luat inima-n dinti si-am inceput sa ma joc cu obiectele ce le am prin casa (o bicicleta deaia medicinala, un aparat de-la de facut abdomene si-o banda d-aia de alergat. Ca prin minune am ajuns la 92 de kile insa bardahanul ma tradeaza :puke: . Problema e alta....stiti cum e vorba aia, de tigari te mai poti lasa dar de mancare BA! :popcorn:

Edited by Catalin BMW

Era si normal sa pui pe tine daca te-ai lasat de fumat. Da' bine ca ai scapat de tutun.

Nu am tinut niciun regim

Sunt in etapa de purificare mentala

Cautati regimul Oshawa

Baiat destept, Mas :)

Ma, chiar v-a dat un pont bun

Purificare mentala as in "curaj, gaina, ca te tai!" :LMAO:

Edited by MAS
  • Upvote 1

Regimurile astea de scurta durata, prin tot felul de infometari sunt o tampenie. Dupa ce termini regimul pui la loc, poate chiar mai mult decat ai reusit sa slabesti.

O abordare corecta este adoptarea unui stil de alimentatie sanatos pe termen lung/nelimitat. 

Serios acum...este foarte drastic, dar merge si nu este atat de nasol pentru organism, cum este Dukkan-ul

Regimurile astea de scurta durata, prin tot felul de infometari sunt o tampenie. Dupa ce termini regimul pui la loc, poate chiar mai mult decat ai reusit sa slabesti.

O abordare corecta este adoptarea unui stil de alimentatie sanatos pentru termen lung/nelimitat.

Oshawa nu e de scurta durata si exact asta face: iti da un /format all si dup-aia reinveti organismul cum vrei tu. Smecheria este ca el consta intr-un numar de cure succesive si nu se termina pana cand ai ajuns la un stil de viata normal

E de 10 zile, apoi repeti, daca vrei. CIne dânsa mea traieste cu grau? Asta-i stil de viata?  :lol:

In afara de idioatele alea de au lasat comentarii

Stiu eu cativa care s-au tratat de niste chestii (inclusiv) prin el

E un regim care te energizeaza si-ti da un bust teribil de vitalitate, desi in aparenta nu pare asa :)

O alta chestie esentiala e ca mersul la sala n-are aproape nici o legatura cu slabitul. Nici mersul pe bicicleta medicinala sau alte chestii de genul asta. Abdomenele la fel.

Desigur ca e bine sa mergi la sala si sa faci exercitii fizice de orice fel, dar tot ca un porc de ignat vei arata daca alimentatia nu se schimba.

Ca sa fie totul foarte clar, daca alergi o ora pe banda arzi cam 500-600 de calorii. Cam la fel daca mergi pe banda in plan inclinat. Ceea ce e si mai bine pentru organism si mai eficient. 

Hai sa zicem ca ai fost la sala, ai mers sau alergat pe banda sau bicicleta, iar apoi cazi prada tentatiei si mananci o shaorma. Sau o pizza. Sau un hamburger. In situatia asta cam 75% din ceea ce ai facut la sala a fost in van.

Sala e buna de tonus, miscarea la fel. Insa slabitul se poate face strict din alimentatie. Iar slabitul rapid e cea mai mare imbecilitate. Iti distrugi metabolismul, e un soc prea mare pentru organism si in general te vei intoarce la greutatea normala de porc in viu.

L.E: Mare tampenie regimul asta al lui MAS. Sansele sa rupi gardul si sa dai iama in mancare nesanatoasa sunt enorme. Prea fad si prea drastic regimul asta.

Cam asta e defectul regimurilor. Important nu e sa tii un regim o perioada. Important e sa mananci sanatos si sa faci excese alimentare extrem de rar. Cefi are dreptate.

@MAS: GTFO ca nu cred ca ai fost tu vreodata gras.

Edited by Bogdan

Era si normal sa pui pe tine daca te-ai lasat de fumat. Da' bine ca ai scapat de tutun.

N-am mai putut sa fumez si pur si simplu m-am lasat deoadata. Intr-o zi mi-am pus in cap ca nu mai fumez si n-am mai fumat; chiar i-am zis nevesti-mii "de azi inainte eu nu mai fumez!" Logic ca nu m-a crezut, zicea ca glumesc sau ca fac misto. Cea mai grea perioada a fost in prima saptamana dar mai ales cand aveam pachetul de tigari pe masa si eram la calculator...am zis ca innebunesc. In fine, am mai incercat de vreo doua ori (cateva fumuri dintr-o tigare) sa vad cum reactionez, si vreau sa zic ca nici sa nu le vad. Aaa, si n-am nici-o problema cu cei de langa mine care fumeaza, nu-mi creaza nici-o reactie.

In schimb mancarea e belea...nu pot s-o las nici in ruptul capului!!! Am mai dat-o eu in ultimul timp pe salate, ceva fructe lejere, insa cand prind cate-un ciolan afumat (stinco) sau vreo halca de carnoasa bine facuta la cuptor, nu pot sa le rezist, "dau" in ele pana nu mai ramane nimic! :unsure:

Ca de obicei, tre sa existe un echilibru mister B

Sa se intalneasca la jumatate si sa se ajute una pe alta cele doua, alimentatia si efortul fizic