Jump to content
Sign in to follow this  
Simi ON

slabire rapida

Recommended Posts

Asta e clar. Si mie imi mai face acasa si ies mult mai sanatoase.

Prajite in ulei sau bagate la cuptor?

eu le fac la cuptor, fara prajeala, cu sos de iurt cu usturoi si ierburi d-alea de provence.

La cuptor  e ok, daca le bagi in ulei, noroc, tot o pwla e la sanatate ca si alea de la kfc :lol: .

Prajite in ulei sau bagate la cuptor?

Am zis sanatoase, deci la cuptor.

Prajit in ulei nu poate fi sanatos.

Am zis sanatoase, deci la cuptor.

Prajit in ulei nu poate fi sanatos.

Sanatos e un termen vag in ziua de azi, evaziv as putea spune.

Insa ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

Puteai sa le prajesti si pe tigaie-gratar  fara ulei de exemplu. Nu stiu cum iasa, daca ies ok insa e  o posibilitate.

Nu cred ca le poti face pe teflon fara ulei si sa iasa cu crusta aia.

De ceva vreme mananc carne facuta fara ulei pe teflon. Dar cu crusta d-aia nu cred ca se poate.

Edited by Bogdan

N-am incercat deci trebuie sa iti dau dreptate :) .

Rain, cum stai cu flotarile? Mie imi explodeaza mainile si pectoralii :LMAO: .

Stau bine, acu vreo 2 zile am avut piept de facut, deci flotari FTW!

Bogdane tu reusesti sa faci ceva in teflon fara nicio picatura de ulei? 

Am niste tigai Zepter foarte bune in care reusesc. Dar nu pentru multa vreme, adica trebuie schimbate dupa maxim un an.

pffff, prea mare investitia. Eu am luat o ragalie de tigaie de la tefal, jaime oliver and shit, dar nu merge fara ulei, asa ca pun ulei, dupa ce se incinge scurg uleiul si doar ce ramane pe peretii si fundul tigaii, daca am la indemana un servetel sterg si cu el, altfel nu am reusit.

Gtfo ma. Aveți topic de haleala

Aici ....

Aici sufăr io

pffff, prea mare investitia. Eu am luat o ragalie de tigaie de la tefal, jaime oliver and shit, dar nu merge fara ulei, asa ca pun ulei, dupa ce se incinge scurg uleiul si doar ce ramane pe peretii si fundul tigaii, daca am la indemana un servetel sterg si cu el, altfel nu am reusit.

Vezi ca este fie din teflon, fie in fonta, tigaie-gratar dinasta. Deaia din fonta am gasit cu 60lei in Carrefour. Aai din teflon am primit-o cadou, trag de ea de vreo 2 ani. Pana in 200lei a fost, garantat.

Pentru nitica unsoare - http://driedfruits.ro/ulei-cocos-pentru-gatit-dfs-900-g-373.html?search=ulei%20cocos. Nici nu i se simte gustul. Undeva sub o jumatate de lingurita e suficienta cat sa unga tigaia. Depinde foarte mult de cat de slaba e carnea.

Edited by jeezy

Da, nu e cazul sa arunc cu banii pe ulei de cocos and shit, eu nu folosesc nici macar un sfert de lingurita cred, raman cateva broboane mici pe tigaie, daca folosesc servetel nu se mai vede nimic, cert e ca nu mai lipeste daca fac asa. Asa arata tigaia mea.

res_d69200c4e873a2dece6349fe3067c8c8_ful

n-am mai mancat paine de un cincinal. nici macar din aia facuta in casa.

bai, ia fiti atenti la o faza, legata de burti

bun, stim cu totii principiu "burta o dai jos din alimentatie, 70%". lol

ce nu pricep io e cum asa ma. burtile tind sa fie mari si umflate si atarnande. nu-mi spuneti ca mancarea e...vinovata :) principala de  disparitia lor.

tare-s curios sa vad cum ecsplicati voi asta

Iti dai seama cum inghite el in sec mititelul acum pe banda, transpirat tot cu gandul la o galeata de kfc :))

pe la 6, nu acu. 2 ore. apoi spinning dála, inca o ora

bai frate, s-a paradit de tot tastatura asta redegista

pe de alta parte io ma duc la sala cu vreo 4 mueri dupa mine. ha ha

pai nu doar din alimentatie faci asta, cei ce slabesc doar din regim slabesc urat, cu piele atarnata si alte cele. E nevoie de sport pentru ca pielea sa isi recapete tonusul si elasticitatea, iar astea se fac in timp si anumite limite, desigur. Ala de ajunge de la 150 kg la 70 kg n-o sa scape de excesul de piele indiferent de cata miscare face. Insa, spre exemplu, eu am coborat de la 97 kg la 73 kg asta vara si nu am niciun fel de vergeturi sau crapaturi pe puiele, dar totul im timp.

pe de alta parte io ma duc la sala cu vreo 4 mueri dupa mine. ha ha

Daca vreau muieri la duc la clubareala si plaja. La sala ma duc DOAR pentru antrenament, nu vad nu aud nimic altceva acolo.

deci nici tu nu stii a raspunde la intrebarea mea. divagati, divagati. :)

de ce scade putina aia de burta umflata din 70% alimentatie, abdomene nici chiar asa de importante?

am zis ca ma duc, nu stau dupa ele

Pole, love :P

Pai ti-am raspuns, daca nu vrei sa pricepi, e alta mancare de peste. Doar din abdomene n-o sa dai in veci burta jos, degeaba intaresti muschii abdominali daca-s acoperiti de slana. Crede-ma ca m-am chinuit destul sa scot la iveala faimoasele patratele, si iti zic sincer: alimentatie 70%, abs 30%, si cand spun abdomene, ma refer la 500+ pe zi cel putin 6 din 7 zile, cel putin 1 an, daca nu 2.

tot nu raspunzi, Rain :)

nu te supara, dar am intrebat cum se face ca o burta revarsata, un butoi, o balie, o putina care atarna peste curea, cu volum evident mai mare decat...linia umerilor, scade din alimentatie.

respectiv

una e pielea/grasimea de deasupra

si alta is muschii abdominali. ei raman la fel, chiar si cand iti atarna burta? nu cumva se intind, pentru ca a crescut exponential volumul cavitatii abdominale?

si nu cumva exercitiile axate pe zona mediana a corpului sunt, de fapt, ele "vinovate" in proportie de...70% cum se zice de scaderea volumului si retragerea burtii si nu mancarea?

mie asa imi pare logic.

intreb pentru ca de multa vreme tot aud "sub stratulasta de grasime muschiimei abdominali de odinioara au ramas la fel"

si rad

OLA LAUR :)

voi vorbiti de tigai and shit, io nu stiu cum sa fac mananc di toate 

cand faceam inot, eram mai slab decat un somalez si mancam cat o intreaga divizie