Jump to content
Sign in to follow this  
Simi ON

slabire rapida

Recommended Posts

Auzi, Jeezy, astia desteptii nu stiu ca postdivort nu ai depresie, ci chiuiala, sarmanii :(

Mister C, da-mi programul. Dar tre sa caut pe net sa vad ce inseamna fiecare chestie, ca eu nici denumirile nu le stiu. Efectiv merg ca o gaina dupa om si ce-mi spune sa fac, aia fac.

cand m-am apucat prima oara am intrebat, in prima zi, pai io ce sa fac? pai fa banda si bicla aia. 3 luni n-am iesit din coltul ala. 2 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. leoarca, simteam ca ma descompun. plus ceva foame. rezultatul? am slabit o lula.

ca sa aflu ca aia radeau ca ce plm face ala acolo, in fiecare zi acelasi lucru?

abia dupa ce am schimbat sala si am mers cu cineva care avea grija sa-mi spuna ce sa fac s-a vazut.

Chiar asa.

In alta ordine de idei, de azi tin sa stie toata lumea ca merg cu autobuzu. Si e prea tare.

Mno, ca tot o fo' iarna si am stat constant la 85 de kg, de ieri m-am apucat serios de restructurat meniul (fara paine, junk food, chipsuri, nachos & co. Si gata cu cola).

Fructe dimineata (1-2 banane sau ceva asemanator), carne obligatoriu la amiaza, dupa masa kiwi, mere, etc. Seara nimic, evident. In cel mai rau caz, un pumn de alune/seminte.

Merg si la sala la amiaza, 1 zi fac forta, full body, urmata de 2 zile de cardio (bicicleta sau eliptica).

Voi DOLOFANILOR, cum stati? :D

mac-and-jeezy-1.jpg

Mai in toamna am descarcat un camion cu saci de ciment si un amic din asta nebun dupa sala, programe si alte kkturi sa oferit sa ma ajute si el. Dupa 12 saci a zis pas si a cedat.Noroc ca au mai fost 3 in gasca si am terminat de descarcat. I am zis sa si bage pwla in ea sala si sa se apuce de altceva. Si cata lauda pe el ca impinge cu nu stiu cate kile si face picioare cu nu stiu ce greutati..plm. Am crezut ca si moare dupa un sfert de ceas. Acuma de cate ori ma intalnesc cu el il iau la misto cu sala si cu greutatile lui.

• Upvote 1

Mai in toamna am descarcat un camion cu saci de ciment si un amic din asta nebun dupa sala, programe si alte kkturi sa oferit sa ma ajute si el. Dupa 12 saci a zis pas si a cedat.Noroc ca au mai fost 3 in gasca si am terminat de descarcat. I am zis sa si bage pwla in ea sala si sa se apuce de altceva. Si cata lauda pe el ca impinge cu nu stiu cate kile si face picioare cu nu stiu ce greutati..plm. Am crezut ca si moare dupa un sfert de ceas. Acuma de cate ori ma intalnesc cu el il iau la misto cu sala si cu greutatile lui.

Munca asta grea n-are legatura cu sala.

La sala te duci ca sa stea un tricou mai bine pe tine.

Mister C, da-mi programul. Dar tre sa caut pe net sa vad ce inseamna fiecare chestie, ca eu nici denumirile nu le stiu. Efectiv merg ca o gaina dupa om si ce-mi spune sa fac, aia fac.

Sigur. Da-mi o adresa de email prin pm.

• Upvote 2

Topic led by jeezy!

raspund eu pentru el...am vazut ca e cam solicitat in ultimele ore.

Here goes...

"HA?"

• Upvote 1

Munca asta grea n-are legatura cu sala.

Exact.

Cunosc o persoana de 45-50 ani, uscat, nu cred ca are mai mult de 60 kg, insa lucreaza in constructii fluierand.

Ia sacul cu ciment de la sol si si-l pune pe umar de parca ar fi cu pufuleti.

raspund eu pentru el...am vazut ca e cam solicitat in ultimele ore.

Here goes...

"HA?"

Pai da, banane + carne + kiwi + mere + alune/seminte, ce astepti?

Cred ca-l doare burtica si sta pe buda, "HA" fiind tot ce poate articula.

:) 

Lol. Intra rar, dar si cand intra, mister M :D

Iti dau meilu, mister C. Desi e blasfemie sa nu-l stii :)

Normal, degeaba esti parizer umflat daca nu ai pic de rezistenta la efort.

Cum fac unii, baga tot felu de suplimente si doze, merg la sala, fac cu greutati mari si apoi pauze de 3-4-5 minute intre serii, crezi ca ajuta asta la ceva ? Se umfla bratu si burta cu moloz, fix 0 barat.

Daca ai muschii foarte dezvoltati mai mult te incurca decat sa te ajute, obosesti foarte repede la orice efort mai mare, nu poti alerga foarte mult, nu poti face niste exercitii la o intensitate mare. Cum zice Bogdan, sta tricoul mai bine pe tine.

Poti face si la sala exercitii/antrenamente/circuite la intensitate mare specifice, sa te ajute si pentru rezistenta dar multi habar n-au de asa ceva, nu-i intereseaza sau le e prea lene.

Eu vad la abdomene cum face lumea, baga o serie apoi sta 5-10 minute pe telefon sau vorbeste cu altu din sala, mai baga 2 serii tot asa si gata. Si asta e fix 0, cel mult se intareste grasimea de pe burta in niciun caz nu te ajuta la altceva.

Daca vrei sa faci abdomene bagi 20-25 de minute la intensitate mare si cu pauza mica, iti alegi 3-4 exercitii/aparate si faci circuit, mergi de la un aparat/exercitiu la altu si dupa ce ai terminat circuitu de 3-4 stai 10-15 secunde maxim cat sa tragi o gura de aer si repeti, apoi alte exercitii. Bine asta presupune sa ai o oarecare forma fizica si ceva rezistenta, clar nu poti face asta de la inceput, doar treptat.

Si taticule, alergarea e sfanta aici si nu vrajeala aia ieftina de banda, eu oricum nu suport sa alerg in sala, in aerul ala de rahat. In 11 ani de cand merg la sala constant (5zile/sapt.) n-am facut un pas pe banda aia, daca vreau sa alerg merg afara si bag cativa km.

Ma rog, nu e o chestie generala asta, normal ca exista contra-exemple la ce am spus.

• Upvote 1

Multi fac incalzirea cu o tigara, inainte sa intre la sala.

Edited by mimima
  • Upvote 1

Pai nici incalzirea?

Pai aia e foarte importanta, eu ma incalzesc vreo 10 minute inainte de antrenament si apoi cresc greutatiile treptat. Vad multi care incep direct cu 80kg la piept.

• Upvote 1

Masy, orice basina trasa in directia mea se va sterge de aici. Ca aia de adineauri de exemplu

Mulțumesc pentru înțelegere

@Mimima: Ala probabil ca a muncit ani de zile pe santier. Viata de muncitor e foarte grea. Cei mai multi care se duc la sala nu pot sa se compare cu unul de genul asta.

Am avut eu de descarcat niste saci de ciment si nebunul ala care venise lua cate doi o data. Eu fac fata la munci de genul asta pentru ca ridic des tot felul de chestii grele si am facut sport multi ani.

Dar nu ca unul care lucreaza pe santier. Partea nasoala e ca isi fac praf fizicul dupa ani de distrugere de genul asta.

@jeleu: Foarte adevarat.

Nu sunt de acord cu ideea asta de musculatura doar pentru estetica si muschi mari care nu prea te ajuta la nimic in afara de a ridica greutati foarte mari si show off.

Scopul meu e sa ajung la o forma fizica atat de buna incat sa fiu in stare sa alerg intr-un ritm sustinut macar 10 km, sa pot sa inot foarte mult, sa fac escalada in sala, viteza buna pe 50 m.

Adica o forma fizica foarte buna.

Si cand voi ajunge la 80 kg vreau sa ma apuc si de un sport de contact.

Pentru sanatate, nu smardoiala cretina.

Muschi mari nu ma pasioneaza. Un fizic armonios e mult mai misto.

Edited by Bogdan

ciupala titanul.

tine bolta cerului pe umeri + problemele de zi cu zi 

• Upvote 2

Nici chiar asa, dar si azi am dat jos o cutie si o volanta. N-am cric de cutie. Le dam jos cu bratele. Munca de jos, #viatadesluga.

• Upvote 1

n-am putut sa nu dau laic :D

ai uitat de escalade, Scufi

Am facut escalada in sala cand eram copil. E foarte misto. Si senzatia aia de a cobori in rapel e prea tare.

cea mai mare febra musculara in antebrate am avut-o de la escalada, vai de capul meu.