Jump to content
Sign in to follow this  
Simi ON

slabire rapida

Recommended Posts

E marfa rau.

Un sport aproape complet. Folosesti toate grupele de muschi sau pe aproape.

Si nici nu e plictisitor.

Edited by Bogdan

Mister Ciupa, ti-ai masurat burta vreodata, lasata libera?

eu n-am curajul asta :D

Pai nu trebuie sa-ti iei echipament scump, se gasesc si la preturi decente sh sau chiar noi la reduceri. Dupa ce le ai, tu dezici cat si daca mergi, un weekend undeva la ski/snowboard nu e asa scump.

Mie mi-a placut super mult la Sureanu in jud. Alba, e o zona mai retrasa si nu vezi multe "specimene" p-acolo. In plus, posibilitatiile de off-piste sunt multe si e chiar misto.

Ma rog, trebuie sa ai si cu cine sa mergi, de unu singur nu-i asa fain sa te dai.

Edited by jeleu

Lol cate tâmpenii pe metru patrat

Aia cu individul de 60 de kile care se joacă cu sacii de ciment e chiar amuzantă

Pentru cine nu știe un sac de ciment are acum 40 kg,înainte avea 50

Cam dificil pentru un tip de 60 sa se joace cu saci de 40, eventual daca e omul furnica poate

Stereotipia cu tipii care merg la sală și nu pot descărca nu știu ce rahaturi.va asigur că un sportiv serios rezista la greutăți și intensitate superioare

Mușchii se fac ridicând kg.un tip care face spre exemplu flexii la biceps cu i bara de 50 kg ,8-10 repetări nu cred că va avea mari probleme cu un sac de ciment

Mă rog,se fac multe generalizări,în special din partea persoanelor care n au făcut în viața lor un sport,sau care chiar daca au făcut,n au putut niciodată din diverse motive să ajungă la un nivel superior

Antrenamentul tuturor grupelor urmate de pauză o zi doua este foarte dificil daca l faci la o intensitate relativ ok, pentru că stresează foarte mult sistemul neuromuscular și refacerea e deficitara

Dacă în schimb reziști,ești foarte dotat genetic,sunt și dinastia

Cât privește alimentația,ciupanezu are dreptate,micul dejun e prioritar,cat mai multe mese calitative ,care vor ajuta la accelerarea metabolismului și implicit arderea caloriilor in plus

Și că o curiozitate sau fapt divers,dacă reușești să te trezești dimineața cu o foame ascuțită in stomac,chiar daca ai mâncat o cina consistenta,înseamnă că ești pe drumul cel bun și ai un metabolism rapid

Și nu în ultimul rând,dacă vrei rezultate,sport,sport,sport și intensitate crescută.restul sunt povesti

Ce înțeleg eu prin intensitate

De exemplu faci serii de minim 8-10 repetări,adică undeva la 70℅din capacitatea ta,urmate de pauză foarte scurta,max un minut

Trebuie să simți că ti crește și pulsul,altfel ceva nu se face bine

E destul de greu,dar da rezultate

• Upvote 1

Aproape nimeni nu face in stilul asta.

Asa e corect, dar cei mai multi posteaza si pe facebook de la sala, mai raspund la un sms sau ceva pe whatsapp, se oglindesc gay si se incordeaza a prost si tot asa.

Un antrenament de genul asta dureaza maxim o ora. Multi stau la sala peste o ora, cam o ora si jumatate.

Asta inseamna ca pierzi vremea. N-ai cum sa faci sport la intensitate mare mai mult de o ora daca nu esti sportiv de performanta.

Cel mai mult conteaza sa te antrenezi corect. Degeaba faci cu o greutate mai mare decat poti, dar ies niste repetari chinuite, facute incorect.

De exemplu, mai bine faci geno cu 70 de kg, dar pana jos, decat sa faci geno cu 140, dar fara sa te lasi pana jos. Alea sunt egale cu 0. Repetari furate.

De exemplu, un dobitoc facea gambe si vorbea la telefon in timpul asta.

60-70 de repetari. Fix degeaba.

Mister Ciupa, ti-ai masurat burta vreodata, lasata libera?

eu n-am curajul asta :D

Nu. Dar o pot face special pentru tine daca esti curios.

Oricum a scazut mult fata de ceea ce a fost.

15 kg in minus inseamna multa grasime eliminata. Si inca mai e destul.

Edited by Bogdan

ciupa isi leaga si burta cu o curea 

Exista foarte multe tipuri de antrenament, fiecare individ răspunde altfel la efort,recuperare,alimentație etc

Nu e o știință exactă,iar variabilele sunt multe,de asta sunt sau ar trebui sa fie instructori de fitness și nutriție,care sa te ajute in ceea ce vrei să obții

Sunt anumite principii general valabile,insa cea mai mare parte din obținerea obiectivului propus tine de fiecare individ,de ambiția lui,gradul de implicare, dorința de a experimenta ce tip de antrenament da rezultatul cel mai bun pentru el.

Nimeni nu va face efort in locul tău,nimeni nu ți va da un antrenament minune sau o dieta care să ți ofere corpul pe care l vrei fără efort și durere.nu a fost prost ăla care a spus no pain,no gain

Totul tine de ambiție și determinare, indiferent ce urmărești

• Upvote 1

bine ca poti, mie mi-a fost imposibil sa inghit asa ceva.

Il inghiti ca pe muci

daca-s sarati iei si niste covrigi 

si stingi cu bere

• Upvote 1

.

Tre sa ma apuc iar de stretching... acu' beau un vin

Nu Scufi, eu de cand ma stiu am avut muci dulci si cand ma partai miroase a trandafiri.

Loool

Nu-i chiar de slabire rapida insa fac o incercare.

https://m.myprotein.ro/sports-nutrition/l-carnitina/10530146.html ati luat careva? Ii ok?

Urmeaza sa intreb si un medic, insa eram curios de experienta la sala cu asa ceva.

Parca ar fi cine stie ce steroizi.

Nu e nevoie sa intrebi un medic. Ia doza recomandata pe flacon si aia e.

Doar ca aia nu mi se pare calitativa. Prea ieftinache.

Asta o iau eu:

http://www.scitecnutrition.ro/carni-complex.html

O pastila pe zi.

Edited by Bogdan

L carnitina e primul supliment pe care ti l recomanda oricine cand incepi o dieta de slabit

Nu i cine stie ce, da isi face treaba si n are efecte secundare

Parca ar fi cine stie ce steroizi.

Nu e nevoie sa intrebi un medic. Ia doza recomandata pe flacon si aia e.

Stii tu cum e, intrebi intai, te documentezi, apoi te hotarasti. N-am luat vitamine de un car de ani, cu atat mai putin l-carnitina.

Mersi de link.

Nu i cine stie ce, da isi face treaba si n are efecte secundare

Bine de stiut. Am vazut fel de fel de retete cu o groaza de cafeina per pastila.

As lua ceva cat se poate de "curat".