Calin 747 Report post Posted November 14, 2013 Auci, si aici topicu asta 2 Share this post Link to post Share on other sites
FRE 5 Report post Posted November 14, 2013 Peste tot topicul asta ! 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted November 14, 2013 Hai sa mai adaug o poza,cea care imi place cel mai mult ! Are si ce sa iti placa la ea. Fara cuvinte ! Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted November 14, 2013 ala e brasovul vazut de la cetate? Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted November 14, 2013 Recall pe frane? Interesant... Asociatia aia e din US, de obicei, astia nu se prea joaca. Misto poza aia! Share this post Link to post Share on other sites
FRE 5 Report post Posted November 15, 2013 Da,poza este facuta de la Cetate ! Claudiu,daca ne cheama.......mergem,ce sa facem ! Share this post Link to post Share on other sites
FRE 5 Report post Posted November 17, 2013 Am facut detailing exterior azi,multumita lui Acero,masina arata intr-un mare fel ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted November 17, 2013 Like! Share this post Link to post Share on other sites
D.Brasco 1 Report post Posted November 18, 2013 Ai o masina super smechera,cu de toate:) nu stiu cata nevoie avea de detailing,dar acum arata impecabil. Share this post Link to post Share on other sites
FRE 5 Report post Posted November 19, 2013 Multumesc ! Avea nevoie de detailing fiindca am spalat-o destul de des la OMV la perii ! Share this post Link to post Share on other sites
cataxxl 1 Report post Posted November 20, 2013 Cum frate sa bagi masina noua la perii? Nu te-ai gandit nici o clipa ca o sa iti distruga iremediabil lacul? Si fii atent si la jetul prea puternic din spalatorii, nici el nu face prea bine masinii. In rest felicitari pt masina, arata bine si o intretii corespunzator. S-o conduci cu placere! Share this post Link to post Share on other sites
FRE 5 Report post Posted November 20, 2013 Pai ia spune-mi tu daca stateai in Germania,Austria,etc,unde o spalai,ai vazut spalatorii cu " factori umani " ? Asa m-am gandit ca nu se poate intampla ceva foarte grav....insa trebuie sa recunosc cu parere de rau ca lacul folosit de BMW si nu numai,cel ceramic,este foarte sensibil la zgarieturi. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 20, 2013 Ar trebui sa mergi doar la anumite spalatorii. Exista mai multe tipuri de perii. Unele zgarie, altele nu. E o spalatorie prin Pipera cu perii d-astea SF care nu zgarie. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted November 20, 2013 Doar ca zgarie si aia. Daca vrei, iti arat Share this post Link to post Share on other sites
FRE 5 Report post Posted November 20, 2013 Bogdan,nu am timp sa stau la coada la spalatoria aia,pe cand la OMV merge(a) repede..... Acum dupa detailing o sa am mai multa grija de ea,nu o sa o mai spal asa des si deja mi-am cumparat o gramada de bunatati pentru o spalare ca la carte.Chiar daca nu zgarie periile,solutia folosita este daunatoare si asa mai departe..... Zyz,nu trebuie sa ne mai mire nimic..... Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 20, 2013 Eu zic ca e mai bine s-o speli mai rar, dar in conditii bune. Niciodata nu mi-a placut sa merg la spalatorie. Dai de tiganii aia infecti care se baga in seama, iti maltrateaza interiorul. Eu in locul tau m-as duce la o spalatorie gen OMV unde poti sa-ti speli masina singur. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted November 20, 2013 (edited) Daca amandoi stati pe-aici prin Pipera, vedeti ca e o spalatorie la capatul pasajului inspre biserica. Sunt acolo doi baieti foarte OK care-si dau silinta. Eu numai acolo spal tigaile. Edited November 20, 2013 by ZyZ Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted November 20, 2013 Daca stai la curte ar merita investitia intr-o pompa si ceva solutii. Eu nu duc masinile la spalatorie decat iarna. Share this post Link to post Share on other sites