raekwon 157 Report post Posted June 25, 2014 Senzorii din fata cam dau rateuri. Ei observa ceva ce numai ei stiu...probabil fantome. Am observat asta numai atunci cand este umezeala pe botul din fata, gen ploaie sau iesit cu masina de la spalat. Anyway, ma duc cu ea vineri la garantie, ca tot am drum prin zona. M-a prins in seara asta o MEGA ploaie pe Pitesti - Bucuresti A1...potopul bai nene... Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted August 9, 2014 Evident ca nu putea sa scape nelovit si BMW-ul, ca de altfel oricare masina pe care am detinut-o. Tot evident este ca de fiecare data, nu a fost vina mea. Deci, vineri stateam sa iasa dintr-o parcare perpendicuala cu strada, un lache flaushat cu un cadavru de Dacie veche. Meanwhile, un Golf 5 a iesit direct in bara din spate de la BMW. Raspunsul: nu v-am vazut. Pai cu mmatii nu m-ai vazut? Cand dai cu spatele nu te uiti in oglinzile laterale? Golful 5 a fost sters pe toata partea stanga. Eu am doar bara mucificata. Mers la asigurari, normal RCA vinovat, este la saracii aia de la Euroins. Drept urmare, o fac pe Casco cu regres. Pe langa asta, pe langa cele enumerate mai sus, am descoperit tot vineri, urmatoarele fenomene poltergeist: - zgarietura usa dreapta, probabil de la alta usa din parcare; - janta stanga fata usor zgariata; nu imi amintesc sa fi luat vreo bordura...deci cum s-a intamplat...habar nu am. Miercuri sunt cu ea la MHS sa o vopsesc. Partea buna, daca se poate numi asa, este ca pe bara din spate, mai aveam ceva urme de usi deschise in ea... Deci saptamana pulii: 2 amenzi de radar, chestii la masina si foarte multi idioti in trafic. Ca aseara pe A1. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted August 30, 2014 (edited) Plm, m-am jucat prin optiuni la masina si era nebifata o chestie: additional info display. L-am bifat si mi-a aparut pe bord chestia aia cu Efficient dynamics. Chiar ma intrebam de ce kkt nu o am si eu. Edited August 30, 2014 by claudiusnc Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted August 30, 2014 Sunt fiare bre, nu te mai agita din pricina lor. Oricum in Bucuresti e o cu totul alta lume in trafic, eu cand am condus prima data eram aeroplan si imi luam numai pwli. Apoi m-am adaptat, pur si simplu nu ai cum sa respecti mereu regulile. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted August 30, 2014 (edited) In Bucuresti am facut scoala, prin 2000, sunt obisnuit cu traficul. Cat priveste respectarea regulilor, exact cum imi spunea instructorul la sensul ala giratoriu de la Mihai Bravu, sofereste il faci, nu respectand regulile. Edited August 30, 2014 by claudiusnc Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted October 31, 2014 Well, masina care noua, costa 51000 EUR, la cca 49000 KM, am pielea sintetica sparta pe scaun sofer. Reclamatie in garantie la BMW. Probabil nu o sa acorde. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted October 31, 2014 nasol Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted October 31, 2014 O sa-ti zica cel mai probabil, ca la pielea naturala nu se intampla asta. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted October 31, 2014 Ba din contra, si la pielea naturala se intampla. Tocmai schimbasera nu stiu ce pe la un 7 mai nou. Oricum, sunt decis sa fac urs cu cei de la garantii, daca nu se acorda. Chiar daca o sa se pishe pe mine, in esenta, o sa ramana cu ursul. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted October 31, 2014 I-ai intai frumos. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted October 31, 2014 ) etapizat Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted October 31, 2014 plm, sunt curios cum va arata un f30 sau un f10 peste o gramada de ani si un milion de km, cam cat are acum orice e39 la bord si se vinde cu km dati inapoi la 200.000, daca deja la 40.000 km crapa pielea. Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted November 1, 2014 or sa recomande blugii fara capse...cu un ranjet sinistru pe care sa-ti inchpui o bordura bine plasata. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted November 7, 2014 Deci da, au aprobat sa schimbe tapiteria la scaun in garantie. Pana la urma au fost ok. Nu ma asteptam... Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted November 7, 2014 Doar partea vatamata? Sunt curios cum te-au abordat, ca si cum iti fac o favoare, sau ca este recunoscuta problema. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted November 7, 2014 Doar partea vatamata. Nu a fost nimic in sensul sa recunoasca problema ca si cunoscuta...etc. Pur si simplu au dat ok. Eu stiu de la baetii de la MHS ca au mai schimbat pe 5 si 7 astea noi, pielea de la scaune insa sunt rare cazurile. Plm, pana la urma nu a trebuit sa fac urs ... A decurs normal totul. Chiar surprinzator, avand in vedere ca la VAG trebuie sa te tiganesti cu ei pt garantii. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 19, 2014 Am o problema: comenzile de pe volan merg si nu merg. Nu am reusit sa depistez un tipar anume, insa azi am observat de 4 ori. Cel mai bine e seara, cand nu se mai aprind pe volan. Padele merg, insa celelalte, gen volum, pilot automat, telefon..nu. Ma rog, o sa merg luni cu ea la MHS, insa pana atunci care aveti idee ce dracu e acolo... Bogdan, Calin, din experienta voastra poate sa fie vreun modul ceva? Sau doar fir intrerupt... Aaa...si se stocheaza vreo eroare undeva? Masina a iesit din garantie pe 07.12.2014 )) Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 19, 2014 Prima data m-as gandi la panglica de la volan. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted December 20, 2014 Rares? Similea face flud, lol Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 20, 2014 Aha. Văd ca mai sunt unii pe afara cu problema asta pe f30, însă nu au postat si rezolvarea ei. Pe seria 5 se vorbește de un modul atasat pe coloana de direcție, care ar fi responsabil de problema asta. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 20, 2014 Vezi pe tester daca apare ceva. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 20, 2014 Am vorbit deja cu cei de la MHS si luni sunt la ei. Au mai intalnit probleme la padele insa nu la comenzi. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 22, 2014 Deci Bogdan a avut dreptate, banda de la volan. Banda care vine cu tot cu comenzi volan si care costa vro 2200 RON. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 22, 2014 Ăștia de la bmw au început să-și cam bata joc Bine mai zicea Bala ce zicea Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 22, 2014 Cam da. Tipul ala de ansamblu, cu tot cu comenzi, a inceput sa fie modificat incepand cu 04/14. Teoretic am o garantie premium selection 200000km si 2 ani, insa garantia de fabrica s-a terminat in 07 dec 2014. Am de gand sa fac urs sa imi dea kulanza pe car de fabrica iar daca nu merge o fac pe premium selection, insa dureaza mai mult. Share this post Link to post Share on other sites