raekwon 157 Report post Posted November 24, 2013 Poze cu jantele de iarna. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted November 27, 2013 Niste updates de prin telefon, gen: eu la volan, eu in drepata, eu salvand balenele...etc. Share this post Link to post Share on other sites
buldy 1 Report post Posted November 28, 2013 Bai nene cate gadget-uri la masinile astea din generatia noua, setari peste setari...imi plac la nebunie Sa o stapanesti sanatos, arata fain. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 28, 2013 Claudiu, sunt curios de ceva: subiectiv (ca altfel nu stiu cum sa te intreb) cum ti se pare modelul asta nou, ca dinamica, fata de generatia anterioara a seriei 3 (presupun ca ai condus)? Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted November 28, 2013 (edited) @buldy - ms! @Similea - calitatea materialelor este peste E90, iar directia este mai mult asistata. Ma rog, este full electric... din cate am inteles. Dinamica este aceasi, nu sunt vreun mare racer ca sa pot sa evidentiez puncte in plus sau minus. Nu am mers cu ea la limita, insa venind din grupul VAG, mie mi se pare un mare pas inainte. Edited November 28, 2013 by claudiusnc 1 Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 18, 2013 Da. Deci..16000 km. Misto este faptul ca in fiecare dimineata, gasesc manutze pe masina, semn ca ii place la cineva mult de ea si din cauza luminii din fata de la bloc nu poate sa isi exprime mai mult dragostea fata de ea. Share this post Link to post Share on other sites
monique 5 Report post Posted December 18, 2013 super masina! sa o stapanesti sanatos Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 18, 2013 Multumesc frumos! Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted January 16, 2014 (edited) Sa mai stergem praful pe aici. Intre timp am ajuns la 19000 KM, bemveul merge fara probleme. Este cumva addictive deoarece am facut 13000 km in 5 luni fara vreun motiv anume, doar plimbari fara rost prin oras si putine iesiri prin tara: Cluj, Brasov, Deva, Bucuresti...nimic important. Am facut cateva poze cu telefonul insa au iesit cam aiurea: old vs new si poza cu bordul...un fel de selfie al acestuia. Edited January 16, 2014 by claudiusnc Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted January 22, 2014 Avand in vedere ca cel din reprezentanta costa nejustificat de mult, am inlocuit azi filtrul de polen / clima. Cel vechi era foarte murdar iar geamurile se abureau de la schimabrile de temperatura. Procedura este foarte simpla, am postat pe ariile dedicate un DYI de pe net, de la care m-am inspirat. Ma apropii de prima revizie. De asemenea, astept ca vremea sa se decida: ninsoare sau primavara, ca sa pot trece la rotile de vara. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted January 22, 2014 Buna treaba, e misto cand mai ai cate ceva de facut si la astea noi, nu te plictisesti. Cat despre iarna, cred ca abia incepe. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted January 22, 2014 Tru! De asemenea, nu imi dau seama ce dracu este cu senzorul ala din parbriz, la ce foloseste... Nu am lumini automate, nici senzor de ploaie... O avea legatura cu alarma de fabrica? Nush... Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted January 22, 2014 TI-am spus ca ma termina psihic triplele alea? Daca e ceva ce sa iasa in evidenta in bine la F30, sigur sunt triplele. Nu vine primavara sa-mi caut si eu niste triple de LCI ? Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted January 22, 2014 (edited) Am observat ca multi o confunda cu seria 5. De fapt, mi-au si zis...Ti-ai luat seria 5 si nu ne-ai spus si noua? Pai ce..eram obligat? LE: ma bate gandul sa pun soft colse. Am vazut ca a facut neo la E93 lui... O sa ii fac niste intrebari in primavara. Edited January 22, 2014 by claudiusnc Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted January 22, 2014 Ei, oricum. Sa-ti traiasca 5-ul atunci Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted January 22, 2014 Sa fie primit! Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted February 10, 2014 Well...oglinda stanga ciordita. Asa ...de luni dimineata... Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted February 10, 2014 pff, nasol. Era inscriptionata? Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted February 10, 2014 Dap, au seria de sasiu pe ele..asa am luat-o. Ideea este ca nu se potrivesc la E90, deci au luat-o degeaba. Iar pe aici, decat eu si cu inca unu, avem F30... Share this post Link to post Share on other sites
thesaw 108 Report post Posted February 10, 2014 Caut-o la el atunci Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted February 10, 2014 Pai ala doar l-a luat, F30 335i Alb. Iar oglinzile lui sunt safe, ca are casa cu garaj. Anyway, am fost la Politie, semnalat / declarat cele intamplate. Si de fapt aflu ca s-a mai operat doua X5, un X6 si un seria 1. Si asta pentru ca au declarat, insa unofficial, mai este un E60 si vecinul meu cu E90. Si supriza...pe seara, cand am ajuns acasa, am gasit-o sparta si aruncata chiar langa bordura, la 2 metri de unde parcasem duminica spre luni, masina. Au vazut probabil ca era inscriptionata si probabil nu i-a mai interesat si cea din dreapta. Bagami-as pwula in familia lor de hoti corditi... Pe la 2 cand m-am bagat la somn, era masina ok..cred ca intre intervalul 3-5 noaptea au facut manevra. De obicei, ma mai trezesc pentru diverse activitati nocturne si cred ca daca ii prindeam, bagam ceva in spital. Mi se urca sangele in cap.,.mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted February 20, 2014 Up to date: prima revizie din viata ei, schimbat ulei + filtre. 20.900 KM, coafura rezista. Dat spre garantie, scaunele fata (st+dr), s-a gasit rugina la ele, la sesizarea mea. Problema a fost expusa aici. Astept rezolutia aluia de la garantie BMW. Funny, e unul care se ocupa de tot ce inseamna garantii pe tara. Si care raspunde mereu cu NU la tot. Sa vedem si in cazul asta ce spune...plm. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted June 4, 2014 31000 KM, totul ok. Lasat in aceasta dimineata masina la MHS Motors, pentru schimb placute fata. Pe langa schimb placute, se vor face lucrari de mentenanta la scaunele din fata, au dat pe garantie un kit de reparatie, cica ar fi un caz PUMA cu privire la aceste scaune. Urmeaza placutele spate insa cred ca mai merg 5000 km, desi BC imi indica 3500. Totodata, le-am zis sa o verifice si la articulatii si sa faca o inspectie vizuala .. etc. Interesant este ca zilele trecute, exasperat de un mic greieras care se auzea din zona volanului, am mers sa verific presiunea in pneuri. Well, aveam pe fata 2.5, desi este indicat 2.0 fata si 2.2 spate, la dimensiunea 17 cat au rotile. Rezultat, zgomotul a disparut. Deci sa ii .... pe aia care mi-au facut presiunea cand am schimbat rotile de iarna. Dupa ce ca sunt destul de tari RFT mai erau si superumflate. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted June 4, 2014 lol, cred ca simteai orice denivelare. Probabil a vrut sa te ajute la consum. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted June 4, 2014 Ceva de genu...insa merg zilnic pe o portiune de drum mai putin buna si ma exaspera. Acum e liniste, insa am raportat problema in garantie, sa fie raportata si mai merg cu ea la urmatoarea revizie, adica peste 14000 km. Astia de la MHS zicea de ceva cuplaj la volan insa nu prea am incredere sa desfaca pe acolo. Cert este ca nu se mai aude. Caseta nu este ca simteam in volan. Share this post Link to post Share on other sites