Pole 3728 Report post Posted March 12, 2015 N are nici o treaba, mie mi a iesit bine ITP-ul si fara DPF. De 2 ori. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 12, 2015 Aaa, tare Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 12, 2015 (edited) La diesel nu are treaba, ies perfect noxele Unde fac eu itp-ul se uita doar daca scot fum la diesel, la mine nu scoate deloc. si chiar daca le-ar testa, tot ar iesi. PS: Poze cu cateva componente: Edited March 12, 2015 by Kenbobo Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 13, 2015 pai in primul catalizator vine si o sonda lambda, cu aia ce faci !? Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 13, 2015 Pune un dop. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 13, 2015 Aparatura de la ITP e deosebit de avansata. Beam me up, Scotty! Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 13, 2015 Eu am euro 3 si catalizator fara sonda Doar la euro4 este sonda Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 14, 2015 a ,nu stiu de ce stiam ca ai masina 2004 Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 17, 2015 Am probat distantiere de 2cm. Pe fata e ok, pe spate mi se pare ca mai trebuie 5mm. Caut prezoane de 2,5cm cu prindere dubla. Ce e ciudat, e ca astfel voi avea pe spate ET22 cu anvelope 225 si nu freaca :frantics: Initial imi faceam griji ca va freca cu astea de 2cm dar stau mai inauntru decat alea de iarna , desi aveau ET20 cu anvelope 205. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 18, 2015 Mie mi se pare ca e ok. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 18, 2015 Cand gasesc de 2,5 o sa fac o proba, dar acum ca ai zis, m-am uitat din nou la poze si totusi pare ok. Vedem cum e cu cele de 2,5 si daca nu las tot de 2 si pe spate. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted March 18, 2015 E prea perfectă așa. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 27, 2015 Poze cu cablurile, cu ambele tipuri de difuzoare + usa taiata si inele montate. In cateva poze se vede si cum se incadreaza inelul in fata de usa. Initial am vrut sa montez 2 inele/usa dar sunt prea groase si nu se mai clipseaza usa, asa ca am folosit un singur inel + distantiere. Urmeaza sa mai izolez + rigidizez + insonorizez usile si sunt gata. Trasul cablului de 6mm^2 prin burduful de la usa si pana in spate la amplificator a fost un chin , dar am reusit pana la urma cu multe julituri pe maini... Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 28, 2015 Te ai complicat cu cabluri asa groase pt difuzoarele din usi. Un 2.5 era suficient, chiar si 1,5 Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted March 28, 2015 Faina masina Bobo. Ne-am intersectat aseara la fostul Real in CJ, cand ieseai din parcare, eram cu un VW Lupo. La portbagaj ce-ai patit? E usor ondulat pe o parte. Portile nu iti dau pace? Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 28, 2015 @Calin Difuzoarele din usi au 125w RMS iar traseul e destul de lung, nu vreau sa pierd nimic pe parcurs @jeezy Nu cumva tie ti-am luat fata cand am iesit din parcare? Ca imi cautam telefonul si nu eram atent Daca da, imi cer scuze. Legat de portbagaj, defapt biciclistii nu imi dau pace. Se dadeau 2 copii la mine pe strada, au coborat cu viteza de pe un deal si s-au lovit unul de altul cu bicicleta pe urma au dat in masina mea: unul in portbagaj si unul deasupra rezervorului... Ce sa le fac...o sa repar eu cand duc masina la vopsit...oricum o vopsesc toata. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted March 28, 2015 @jeezy Nu cumva tie ti-am luat fata cand am iesit din parcare? Ca imi cautam telefonul si nu eram atent Daca da, imi cer scuze. E ok, nu iti fa griji, vizibilitatea e oricum cam proasta si preventiv mergeam incet ca mai aveam si o oglinda in masina . Legat de portbagaj, defapt biciclistii nu imi dau pace. Se dadeau 2 copii la mine pe strada, au coborat cu viteza de pe un deal si s-au lovit unul de altul cu bicicleta pe urma au dat in masina mea: unul in portbagaj si unul deasupra rezervorului... Ba biciclisti, ba caini (parca ai avut probleme cu unu si bara spate), toti se dau la fundul masinii ) . Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 28, 2015 Si cu cainii am avut probleme, cand "m-a muscat" unul de bara Tot raul spre bine: dupa faza cu bara spate m-am hotarat ca o sa pun si bara spate M iar cu portbagajul m-a determinat daca tot il revopsesc sa il fac CSL. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 28, 2015 https://m.youtube.com/watch?v=gh6KM-phg7E Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 28, 2015 Ceva de genul ) Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted March 30, 2015 m-a razuit si pe mine un scuter pe dreapta, futui in gura.. prinde orbul scoate ochii, nu a oprit javra nici o secunda si nu ma puteam lua dupa el ca eram blocat in trafic.. e o julitura gen, nimic adanc, nu a ajuns la tabla. ceva vopsea amestecata.. chiar la imbinarea dintre portiere fata spate.. inca nu m-a pocnit nimeni in spate, anul trecut mi-am luat-o de 3 ori.. sa ma cac in el de bruxelles. Deja incep sa ma obisnuiesc, ma miram ce plm nu vezi masina neascutita pe aici... Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted April 12, 2015 Hristos A Inviat! Ce am mai mesterit pe la masina: Partea I: COntinuarea: Am mai dat cateva straturi de fibra (acum sunt 5-6 straturi peste tot), am remediat o gaura pe care am descoperit-o si am remediat posibile locuri in care ar fi putut scapa aerul. Mai multe o sa vad dupa ce pun subwooferul. [Video] Bump test: Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted April 12, 2015 nu pot sa vad imaginile. Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted April 12, 2015 se vad.. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted June 24, 2015 Nu am mai scris de mult timp aici. Am terminat de montat sistemul audio, dupa care l-am demontat pt ca masina a intrat la vopsit integral. Masina primeste astfel: -pachet M complet (bari + praguri) -portbagaj CSL -splittere Performance + grile Performance Am luat sticle faruri + semnalizari + lucasuri noi , covorase mocheta noi. Shadowline-ul va fi refacut complet, iar dupa ce iese de la vopsit va primi si folii fata (50%) si un detailing interior complet Poze: Share this post Link to post Share on other sites