mimima 161 Report post Posted February 16, 2016 Adi Desper.png Imi da cineva datele de contact a lui Adi Desper (tapiterul)? Ai tapitat ceva la Adi? Lucreaza bine? Vreau si eu sa imbrac volanul in piele. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted February 16, 2016 Am vazut 2 volane facute la el si m-au convins sa il trimit si pe al meu. Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted February 17, 2016 Si cum a iesit? Esti multumit? Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted February 17, 2016 Inca nu l-am trimis dar cele pe care le-am vazut m-au convins Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted February 17, 2016 bai nene,tu ti ai facut un calcul cam cati bani ai bagat in masina aia? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted February 17, 2016 Nu conteaza... are o ocupatie Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted February 17, 2016 e hobby bre. Asa e clar. Pentru mine nu e ciudat cat baga el intr-o masina mai batraioara, sunt uimit ce pasiuni atrage un e46, din cate modele de BMW sunt.. Foarte bine, tie tre sa iti placa, tu mergi cu ea si banii de tine sunt munciti.. asa ca spor. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted February 17, 2016 Am o lista cu tot ce am bagat in masina, dar e mai mult informativa pentru a tine evidenta pieselor, la total evit sa ma uit Multumesc pentru aprecieri. Cum au spus colegii, masina e mai mult o pasiune si ocupatie in timpul liber. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted February 27, 2016 A venit timpul sa schimb din nou uleiul (m-am cam plimbat din decembrie pana acum) iar de data asta am pus ulei Liqui Moly Leichtlauf High Tech 5W40 si filtre Mahle. Am auzit doar pareri bune despre ulei asa ca am zis sa il incerc Am primit si "franele" pe fata: discuri Zimmermann perforate, placute ATE Ceramice, lichid frana Motul RBF660. M-am apucat de scaune, iar cel de la pasager e gata, mai ramane cel de la sofer. Avand in vedere ca aveam reglaj lombar, instalatia electrica e aproape plug&play, am alimentarile trase sub scaun, mai trebuie doar fir pt I-Bus la scaunul soferului pt memorii. 1 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted February 27, 2016 niste ciorapi mai colorati n-ai si tu? Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 28, 2016 liqui moly-ul, e ulei din ala cu bisulfura de molibden, mos2 sau cum naiba ii zice ? am tot auzit despre uleiul ala, cica ar fi smecherie, vreau sa pun si eu la urmatorul schimb. Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted February 28, 2016 e bun liqui molly, daca nu e contrafacut, stii sigur unde se face. am folosit vreo 2 ani in vechiul e34. Pole, nu poti sa pui cu mos2, ca ala e semisintetic, sintetic cu mos2 nu exista. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 28, 2016 ah, atunci o sa-mi iau aditiv de la liqui moly cu mos2 d-ala, doar ca se gaseste greu cica. Share this post Link to post Share on other sites
jeleu 245 Report post Posted February 28, 2016 Si eu am folosit de cativa ani la toate masinile doar Liqui Moly. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted February 28, 2016 Eu folosesc Q8 si-s foarte hepi cu el Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted February 28, 2016 E f ok liqui moly, si nu doar la uleiuri. Tot ce au ei, aditivi, vaseline, detergenti sint f bune insa si cam scumputze. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted February 28, 2016 Eu folosesc Q8 si-s foarte hepi cu el Queer8? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted February 28, 2016 Yessss! Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 28, 2016 am gasit liqui moly d-ala MOS2 aditiv, la un magazin de piese in buc si fiindca ma cac in vesnica discutie despre aditivii de ulei, maine ma duc si bag direct in motor, ce mortii lui. http://autopiesa.ro/aditiv-ulei-cu-mos2-liqui-moly-300-ml.html Share this post Link to post Share on other sites
jeleu 245 Report post Posted February 28, 2016 (edited) Aici scrie mai multe despre el, e chiar magazinul oficial al importatorului Liqui Moly: http://www.automoly.ro/cumpara/aditiv-ulei-cu-mos2-liqui-moly-2182-300-ml-1332?c=18 Care-i faza cu asta ? Chiar ajuta sau e doar o vrajeala ? pole, tu la 3.0 trebuie sa bagi vreo 400ml. "We recommend it after every oil change (dosage about 5% of the total amount of oil) for optimal performance. When changing the Motor oil you will loose most of the MoS2. You can put this in old oil too. But the effect is higher if you put in fresh oil." Edited February 28, 2016 by jeleu Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 28, 2016 dadada, iau 2 cutii, am citit va zic maine daca explodez sau ceva. bine, nush ce sa urmaresc ca si efecte, ca masina n-are nimic, totu' merge regulamentar, insa plm, de ce nu ? Share this post Link to post Share on other sites
jeleu 245 Report post Posted February 28, 2016 Sper sa nu vedem maine pe forum "motoru a luat-o razna, apa a ajuns la 120, troncane ca un ARO si scoate un fum mai ceva ca o basculanta ROMAN, viteza maxima 20 km/h." ) Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted February 28, 2016 Si ceva cu releul de bujii. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted February 28, 2016 Sunt curios de review la aditivul ala, daca e ok bag si eu sa vedem Am terminat modificarea scaunelor, totul e functional. Cu ocazia asta am curatat mocheta, am scos toate petele si s-a improspatat mirosul din masina. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted February 29, 2016 ca ai pus liqui moly n-am ce zice , dar de ce n-ai pus macar 5w30 ?! misto scaunele ! Share this post Link to post Share on other sites