umbrella 933 Report post Posted March 21, 2016 Adica a ta e hingherita )) Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 21, 2016 Arata bine masina ! Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 24, 2016 Am mai reconditionat un injector, nu imi facea probleme dar avea corectii ceva mai mari si nu am vrut sa risc, acum pot dormi linistit . Intre timp am primit anvelopele. Maine dimineata sunt programat la roluit :frantics: Poze cu jantele sus: Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted March 25, 2016 Mișto gumele, cam cele mai bune de pe piața... Share this post Link to post Share on other sites
Mishoo 78 Report post Posted March 25, 2016 mie nu mi plac angel alea extrem de luminoase.daca ar fi sa obiectez ceva la masina asta Mie nu imi place cum sta bara spate si lucasurile de pe aripi. In rest, arata bine. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted March 25, 2016 nu m am uitat asa atent,recunosc ca sunt imatur si superficial oricum toata stima pentru ce a facut kenbobo cu masina aia Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 25, 2016 (edited) la anu poate faci rotile gri electrostatic sau macar un gunmetal caci altfel n-ai face intercooleru' negru ) Edited March 25, 2016 by Krebs Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 25, 2016 (edited) Momentan imi place culoarea rotilor, e ceva diferit si se vad frumos in mers. La anu, ma gandesc la gunmetal sau ceva gri, mai vedem. Bara spate e aftermarket, doar asa am gasit atunci dar caut una originala, cand o sa gasesc o schimb iar la lucasuri am zis sa incerc altceva dar revin inapoi la oem Edited March 25, 2016 by Kenbobo Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 25, 2016 O sa mai fac un filmulet intr-o zi insorita dar pana una alta: Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted March 25, 2016 In spate la Billa aia am stat vreo cativa ani buni. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 26, 2016 Inca un mic update: LCM 2006 + activare Triple Blink Indicator Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 26, 2016 Revin cu un update mic: Codare custom (pe lcm fara nici o modificare hardware) pe e46 cu optiune cu care nu vine din fabrica nici un e46: One touch 5 blink turn signal 1 Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 28, 2016 (edited) mi-ar fi utila si mie optiunea asta,caci eu sufar de maladia semnalului dat scurt.. iar la mine e gen un blink. Edited March 28, 2016 by Krebs Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted March 28, 2016 Si mie imi place treaba asta. Ce presupune ca piese si costuri? Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 28, 2016 pe e46 nu exista functia asta ? ce aiurea, ma gandesc ca e ceva banal, nu vreo mare inginerie. e chiar foarte utila. Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 28, 2016 Trebuie codat lcm ul. Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted March 28, 2016 Pe E60 parca s-a pus prima data. Cred ca si pe E65 ca a fost lansat anterior lui E60. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 28, 2016 (edited) Corect, trebuie codat LCM-ul dar numai ultimul LCM (cu CI36 sau 37) suporta functia asta, sau cel CI35 are acelasi hardware ca 36 si 37 si trebuie rescris eepromul. Pe langa asta, LCM-ul nu are implementat pe e46 doar sa semnalizeze o data sau de 3 ori dar eu am reusit sa ii introduc optiunea de a semnaliza de 5 ori. (in acelasi mod in care am codat M Track mode cu valorile de pe M3 CSL). PS: M-am apucat de geamurile electrice spate. Merge destul de incet avand in vedere ca am doar pini si mufe iar toata instalatia trebuie sa o refac de la zero...azi am apucat sa fac instalatia din usa stanga spate, montat cheder anti-trapping, macara, buton + cleme noi la ambele macarale + fir separat pt iluminarea butonului (desi initial nu avea). Poza bonus: Edited March 28, 2016 by Kenbobo Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 28, 2016 ce inseamna M Track mode ? Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 28, 2016 Pe M3 CSL, DSC-ul are alte valori, te lasa sa derapezi pana la un unghi de 45 de grade(daca bine mai retin) pe urma intervine violent. Pe e46-le normale nu e asa permisiv, intervine la cel mai mic derapaj si e cam party-pooper. Acum, cand apas scurt pe DSC se activeaza M Track. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 28, 2016 Oricum fara autoblocant nu prea ai ce derapaje sa faci. Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 28, 2016 (edited) Cum sa nu, trebuie doar sa vrei dar la 320d trebuie sa mergi cu DSC oprit complet si sa cam tragi de el.., M track-ul e folositor iarna. Edited March 28, 2016 by Kenbobo Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 28, 2016 (edited) Poti sa derapezi, dar n-ai cum sa faci un derapaj controlat fara autoblocant. Sunt niste pseudo-drift-uri. Fara autoblocant omori masina si tot nu iese ceva foarte frumos. Am centura neagra 6 dan in distrus masina cu astfel de tampenii. Cu E39 faceam tot felul de cretinisme. Dupa ce am condus o masina cu LSD mi-am dat seama de diferente. La E39 am stricat si diferentialul si cutia. Banuiesc ca-ti dai seama ca nu in timpul unor manevre de parcare. Diferentialul l-am spart si la cutie am spart blocul de valve.Eram un cretin. Faza cu semnalul e misto pentru ca e utila. Edited March 28, 2016 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted March 28, 2016 E alta treaba cu blocant, mult mai usori incepi si intretii derapajul dar se poate si fara. Oricum eu nu fortez masina, nu prea o dau de-a latul, doar ce ma mai prostesc pe zapada iar M track-ul mi se pare folositor iarna pe drumuri inzapezite ca e ceva mai permisiv daca fortez o curba, gen powerslide. Faza cu semnalizarea tineam neaparat sa o am pt ca de multe ori parca am mana legata de semnalizare, semnalizez tot si e mai comod la schimbare de banda sau un giratoriu rapid decat sa tot tin semnalizarea apasata. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 28, 2016 ah, deci este cum e la e60 etc, DTC-ul, cand apesi scurt pe butonul de DSC zice pe ecran "DTC Activated, DSC Restricted", astfel lasa loc de patinat rotile putin, gen pentru situatii cum ar fi zapada, sa iesi mai usor etc., daca tii lung apasat, dezactiveaza complet DSC-ul Share this post Link to post Share on other sites