Jump to content
Kenbobo

E46 320d : BBO

Recommended Posts

nu le fa negre ca o sa stai cu carpa din 5 in 5 minute si tot prafuite or sa fie.

Am mai schimbat si emblemele fata + spate, montat plafon Individual OEM [cel negru], cateva cleme de la trimuri iar acum sunt trimurile in lucru :D

ciudata textura, dar s-ar putea sa arata foarte bine pe masina. asteptam poze cu ele montate.

ai luat niste catifea de pe golfu' ala? 

asta chiar ca este o noutate , dar cred ca dau bine in combinatie cu scaune imbracate in alcantra si un bord+fete de usi in piele.

sau macar lateralele scaunelor sa fie in alcantra.

@Blue  Nu stiu despre ce golf vorbesti, nu am nici un golf  :unsure:

Trimurile sunt imbracate cu Alcantara neagra.

Mai trebuie facut trimul de la volan si cel din jurul schimbatorului.

O sa pun poze cu ele pe masina putin mai incolo cand ajung la mine. Momentan sunt la prietenul care mi le-a facut, in Targu Mures si mai dureaza putin sa ajunga la mine la Cluj.

PS: Cotiera mea trebuie retapitata pt ca e crapata pielea pe ea. Ma tot andesc acum daca sa o fac tot cu Alcantara sau cu piele normala.

Edited by Kenbobo

Mai bine o faci cu piele normala. Ar arata mai bine cu alcantara, dar se va uza rapid.

deci, mie imi place foarte mult cum a iesit :)

cotiera nu are rost sa o faci cu alcantara, se va uza oribil si repede.

bine, cred ca ar arata fain de tot, imbracat bordul complet.

Multumesc. Live arata si mai bine.

Mai trebuie sa termine de facut si trimul de la volan + de la schimbatorul de viteze si sa retapitez volanul si mansoanele si e gata :D

Cotiera daca ziceti voi, cred ca o las cu piele normala.

Si volanul ar arata misto daca ar fi cu alcantara, dar nu e practic. Ar trebui sa conduci cu manusi.

M-am tot gandit la volan din Alcantara, dar cum zici si tu, ar trebui sa conduc tot timpul cu manusi. Iarna ar fi ok, dar vara nu prea desi merge clima non-stop.

Ma gandeam sa fac doar trimul din Alcantara si restul ori piele neteda , ori neteda + perforata pe margini.

Neteda si perforata pe margini aveam pe E39. Arata bine. Mie imi place mult cum e imbracat volanul lui Pole.

In orice caz, originala idee!

Edited by Bogdan

Ma uit acum :D

Cred ca il fac neteda + perforata pe margini, cusatura M (ca doar e volanul de M) si trimul Alcantara sa fie in tot cu restul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.