dy2 102 Report post Posted November 22, 2013 Iti dai seama ce frig e in mangalia, de nu mai stie nici ca a comandat PS4... Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted November 22, 2013 Astia de la f64 au lasat doar cateva produse pe site, nu le merge cautarea, nici filterele de selectie. Indiferent ce iti selectezi la obiective iti apar doar vreo cateva, aceleasi de fiecare data. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2013 E prosteala la noi chestia asta cu Black Friday. Orice ar fi fost misto nu e pe stoc, adica au dat probabil un numar foarte foarte redus de unitati. Pe site-ul emag orice e misto nu mai e pe stoc sau reducerea e de prost gust. 1 Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted November 22, 2013 Anul trecut au fost cu adevarat reduceri mari. S-a nimerit chiar cand renovam un apartament pentru cumnatu-meu si am cumparat toate electrocasnicele, m-am dus la 7 dimineata la magazine, nici nu se deschisesera. Frigider, masina de spalat, cuptor incorporabil, plita vitroceramica, hota, un xbox si eu mi-am luat un TV 3D. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 22, 2013 dydyule, m-ai convins. dar o sa-mi iau de craciun, la un loc cu expresorul. si, poate, obiectivul ala si panza de proiector (asta mai devreme, stiueupecinebatlacap ) si boxe 5.1 si...si pofta-n cui ma Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted November 22, 2013 Ciupa e suparat, n-a gasit niste chei bune sau lampi pentru groapa. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2013 Nu sunt suparat deloc, nici nu ma asteptam sa fie ceva senzational cu black friday la noi. Intotdeauna reducerile sunt aplicate romaneste in Romania. Daca un tricou costa 100 lei, cu 2 saptamani inainte de reduceri devine 125 lei, iar cand vin reducerile se intoarce la 100 lei. Super reducere!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted November 22, 2013 Ei nu chiar. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2013 WLF a stat prin America. Pai se compara reducerile de acolo cu reducerile de aici? Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted November 22, 2013 Ba da. majoritatea reducerilor de Black Friday de la noi sunt fix cum a zis Ciupanezu. Mai scapa printre ele si produse reduse cu adevarat dar la majoritatea e o vrajeala, unele chiar mai scumpe ca in restul anului. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 22, 2013 confirm. pentru mine reduceri inseamna bataie de joc, ceva de genul de la 100 la 10 iuro. altfel: ma lesi?! imi permit, da nu vreau. lol Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted November 22, 2013 Ei nu chiar. Scufi, anu trcut frigideru pe care l am vrut, era cu 100 de lei mai scump de bf decat cu o zi inainte. Si era afisat drept redus. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted November 22, 2013 Nu prea m-am interesat de fenomenul asta. Doar stiu ca a trebuit sa cumpar acum 2 saptamani un D3100, initial era 2000 RON si l-am luat cu reducere la 1700. Acum vad ca-i 1300, ma gandeam sa-l duc inapoi. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 22, 2013 Scufi e singurul care regreta Bai, va jur, ma simt asa de bine, descatusat din ghearele imperialismului de consum, acu ca n-am bani deloc. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted November 22, 2013 Nu regreta nimic, poate doar egreta. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 22, 2013 SG7A ULTRA, chiar o porcarie de mediaplayer Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted November 22, 2013 Tablete 7" la 149 lei, hmmmm Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted November 22, 2013 bai ce bine de mine ca nu ma apasa deloc chestiile astea nu am avut niciodata incredere nici in jocuri gen 6 din 49 ce linistit is daca am nevoie de ceva, ma duc si cumpar banii dati in plus ii pun la socoteala drept sanatate mentala Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted November 22, 2013 Tablete 7" la 149 lei, hmmmm Unde ? Ca as lua una ptr bebe. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted November 22, 2013 la domo dar la emag au fost cu 99 lei, acum este stoc epuizat au tot la emag ceva ieftinaturi chinezesti. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted November 22, 2013 Cum sa fie stoc epuizat la dacia logan? lol http://www.emag.ro/bf/Autoturisme.php Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted November 22, 2013 E prosteala la noi chestia asta cu Black Friday. Orice ar fi fost misto nu e pe stoc, adica au dat probabil un numar foarte foarte redus de unitati. Pe site-ul emag orice e misto nu mai e pe stoc sau reducerea e de prost gust. Azi noapte cand m-am uitat eu aveau pe stoc tot ce era la reducere. Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted November 22, 2013 (edited) Unde ? Ca as lua una ptr bebe. http://www.getadeal.ro/offer.php?offer_id=23228&a_aid=qwerty&a_cid=9a6aa844&hh_news=on As lua asa ceva pentru kinder. Edited November 22, 2013 by mimima Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2013 (edited) Azi noapte cand m-am uitat eu aveau pe stoc tot ce era la reducere. Eu m-am uitat la 10 dimineata si deja erau epuizate o gramada. Si am fost intr-un Flanco tarat fara voia mea si era un peisaj foarte scarbos. Aglomeratie maxima, pana si 20% dintr-o satra venisera sa-si ceva. Ma amuzam de dimineata ca pe o gramada de blog-uri isi bagasera astia de la emag reclama. E clar ca au vrut sa rupa ziua de azi. Atata timp cat exista naivi, n-au treaba. Iar la lucruri scumpe exista intr-adevar reduceri pentru ca nu mai stiu cum sa scape de ele, nu se mai vand altfel. Edited November 22, 2013 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites