Jump to content
Sign in to follow this  
blue

Le Gourmet

Recommended Posts

ce plm e vanga aia razbelita acolo? 


Fasolea e buna fara carne. Fie facuta pasta cu usturoaie si ceapa calita, fie facuta cu putin sos, nu sa balteasca.

 

Supa de linte e miezul din pizdoc. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

arata ca o cloaca, chestia din mijloc. 


Ciolanul e chestia aia de carne moale cand se face la fasole?

 

nu-mi place, e un fel de labie de fara, moale si se intinde.

 

ciolanul e bun uscat, dupa afumare si conservare

Share this post


Link to post
Share on other sites

vinete mananc in orice formula 

 

sunt mort dupa vinete,si cand ma duc la chinezi imi iau pe baza de vinete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciolanul e chestia aia de carne moale cand se face la fasole?

 

nu-mi place, e un fel de labie de ..., moale si se intinde.

 

Da da, aia e.

 

Da, e un soi de pasarica, ti se topeste in gura. Mirific. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciolanu' e moartea mea, mai ales sub forma de fasole cu ciolan, cum e in poza aia, simti cum ti se ingusteaza arterele la fiecare lingura, dar e bun in draci. Alergi 15 km apoi ca sa arzi caloriile alea, dar aia e.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciolanu' e moartea mea, mai ales sub forma de fasole cu ciolan, cum e in poza aia, simti cum ti se ingusteaza arterele la fiecare lingura, dar e bun in draci. Alergi 15 km apoi ca sa arzi caloriile alea, dar aia e.

 

:lol:

 

Acum daca aveam in fata, nu mai conta ce am mancat azi, de ce, ca ma ia cu gretica dupa, nimic. Savurat bine si apoi reparat daca e cazul.

 

gen:

 

totally-worth-it-pooh-bear.jpg

Edited by jeezy
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciolanu' e moartea mea, mai ales sub forma de fasole cu ciolan, cum e in poza aia, simti cum ti se ingusteaza arterele la fiecare lingura, dar e bun in draci. Alergi 15 km apoi ca sa arzi caloriile alea, dar aia e.

 

e gras ciolanul?

 

n-ar trebui. fasolea nu atarna greu. 

exista carciuma sa aiba ce ziceti voi acolo? dar sa fie gustos?

 

fara mizeria de la mama. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

e gras ciolanul?

 

n-ar trebui. fasolea nu atarna greu. 

 

Teoretic, trebuie sa fie intre ca sa fie bun. Sa aibe si ceva grasime, insa nu prea multa. Si sa fie afumat, neaparat.

 

Eu inca nu am gasit carciuma care sa il faca asa, cu interes, pentru gurmanzi. Odata pe an fac eu , acasa, imi pierd o zi intreaga, dar mananc vreo 3.

Edited by jeezy

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am mnacat asa ceva, extraordinar, se topea in gura la Cheile Gradistei, la munte... in bucuresti nu stiu, si nici cine sa imi gateasca nu am, ca-s burlac. Poate mama doar cand mai vine pe la mine.

eu nu stiu sa imi fac, ma enervez, fac haos si iese un cacat sigur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

deci jeezy, alege o zi si spune-ne. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

vine si mas. 

 

mi-a dat pm. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu nu stiu sa imi fac, ma enervez, fac haos si iese un cacat sigur.

Trebuie gasit un ciolan bun. La CJ, este Carmangeria Moldovan, mai bine mercantizata in ultimul an si laudata ca face mancare buna, au un soi de mini restaurant, iti taie halca de carne cum si cata vrei. Pana sorbi o zama buna, e gata.

 

Nu stiu daca fac si ciolan, dar ma interesez.

 

Revenit, dupa ciolanul bun, cel mai mare frecus e cu fasolea. Ca trebuie inmuiata, fiarta in minim 3 ape ca altfel dai gaze ca la Fukushima. Dupa alea 3 ape, o arunci peste apa unde a fiert ciolanul, cu o ceapa, poate si niste morcovi si aia e.

 

Cand se ingroasa aratarea, ciolanul fiert, fasolea fiarta - e gata

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai bine se face la ceaun, are alt gust

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai bine se face la ceaun, are alt gust

 

Sunt de acord, dar n-am ceaun. Ma descurc la aragaz :) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

acum ce facem, imi faci pofta si de ciolan ? ca ma descurc eu sa imi comand de undeva si peste cateva ore iar ma plang ca mor aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu pe ce lume traiesti bre? De nu stii de ceaun

Share this post


Link to post
Share on other sites

ceaunul ce e? un vas mai mare?

gulas-.jpg

 

Mai mare, din fonta, pentru mancare multa in general.

acum ce facem, imi faci pofta si de ciolan ? ca ma descurc eu sa imi comand de undeva si peste cateva ore iar ma plang ca mor aici.

 

Lasa ca gasesc altceva sa mai incerci :lol: . Postez tot aici.

 

Remember?  :thumbup:

De-ai stii ce pofta imi e si mie...

 

Varza calita/scazuta cu ciolan afumat, stiu in schimb unde se mananca bine in CJ. E mirifica, la fel si ciolanul.

vine si mas. 

 

mi-a dat pm. 

 

Parca l-ai blocat :lol:

 

 

 

Pole deja cauta ciolanul cu fasole  :shocking:

Edited by jeezy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scufi e matze fine, nu stie de tuci sau ceaun, el e pe baza de Rosenthal sau Bohemia :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bre, eu nu m-am inscris pe forum ca sa nu mai vorbeasca Mas cu mine.

 

Incerc si aici, poate poate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.