Jump to content
Sign in to follow this  
blue

Le Gourmet

Recommended Posts

La 26.10.2013 la 10:08, KIP a spus:

Eu dimineata bag un smoothie rece.

 

 

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum baga un ceai cald sa nu-l lase amigdalele la batranete.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Scufi said:

Tru.

 

Si ciupa abia asteapta.

 

Chicoteste de bucurie cand aude de grasimi

Gresesti amarnic. Crezi ca n-am comandat pana acum, de pandemie, de vreo 3-4 ori gunoaie d-astea pe care apoi le-am ingurgitat ca o hiena?

19 hours ago, Scufi said:

Dupa ce termin cu ele raman galeti

Scufi e un Johnny Sins al ibmw in caz ca nu stiati.

Edited by Bogdan
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oo de casa pe pita prajita + salata de fasole verde cu usturoi si patrunjel.

Pă sistem sarakie.

92B74FFB-7ADE-4F28-8140-094B30697CBE.jpeg

351000E2-FA9A-443B-8851-0F685DA95CBC.jpeg

39A0AF38-D3EC-4FAC-B559-88698CF1FCDB.jpeg

  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

n-am gatit eu ci am fost la un restaurant in baia mare (gallo)

 

tocana de urechi de porc cu boia afumata, mamaliguta si branza, un deliciu

B511C27B-3812-4CED-AF2A-5D94A18D4AEC.jpeg

 

maine au urechi de porc in stoc la lidl, care va simtiti curajosi…

Edited by jeezy
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vai de pula si de mortii mei, nemernicul dracului ce mi-ai facut?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Pole said:

Vai de pula si de mortii mei, nemernicul dracului ce mi-ai facut?!

 

micile placeri, don’t go wild now :D 

 

marcel revine

 

 

A0060D21-F0E3-4D39-B19F-D0EBC5F69E79.jpeg

Edited by jeezy

Share this post


Link to post
Share on other sites

am mancat prin martie si inca-s aici 🤷‍♂️

Edited by jeezy

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Scufi said:

Sunt comestibile?


am luat eu azi, is naspa, coapte gen si cleioase, credeam ca sunt doar crud/parlite, cum aveau intr-o vreme la carrefour.

 

deci e no go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

la reprodus tocanita aia de mai sus nu cred ca se simte mare diferenta (ca nu iau sa le mananc pe post de jeleuri)

 

merg imediat sa iau, inclusiv jumari

Share this post


Link to post
Share on other sites

UE, com. Rachiteni, jud. Iasi

1 hour ago, Pole said:

coapte gen si cleioase

scrie pe ele ca-s si fierte, probabil de aici izul cleios

 

 

unrelated, mai nou la lidl platesti si punga in care pui 4 mere sa le cantaresti

da, punga, nu plasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

UE = cel mai probabil polacii

 

probabil scriu Rachiteni ultimul loc de ambalare

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, jeezy said:

la reprodus tocanita aia de mai sus nu cred ca se simte mare diferenta (ca nu iau sa le mananc pe post de jeleuri)

 

merg imediat sa iau, inclusiv jumari

 

cum s-o face tocana aia de ai pus-o tu? gimme some intel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai dupa judecata mea incepe ca orice tocana adica ceapa si usturoi maruntite puse la calit in ulei(desi sincer as baga untura de porc) cateva minute, dupa aceea adaugi boiaua afumata si urechile de porc

 

dupa ce le calesti toate 2-3’ adaugi niste apa(dar nu multa) ca sa si fiarba vreo 15-20’ cu capacul pus si sa aiba din ce rezulta sosul

 

mai departe in functie de preferinte reglezi sare/piper/usturoi, dresatura cu faina/smantana/smantana de gatit (chiar si vegetala) ca sa ingrosi sosul

 

eu asta am de gand sa fac, au servit felurile de mancare (5 feluri diferite dar 6 portii) in maxim 30’ si era bucatarie deschisa (vedeam de la masa ce lucreaza bucatarii) deci mare filozofie nu poate fi

 

daca ar fi sa o compar cu ceva ar fi tocana clasica de cartofi (dar aia care e cu sos dens nu apatos)

Edited by jeezy

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, jeezy said:

 puse la calit in ulei(desi sincer as baga untura de porc) 

De ce nu unt? 

Încălzită tigaia 1 minut la foc mic, apoi pus untul și călite până când ceapa începe să aibă un aspect sticlos.. Dacă focul e mediu sau mare, în 2 sau 3 minute ceapa se arde. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

are untura aroma ei aparte, nu ne batem joc

 

daca ai si untura ramasa de la slanina afumata deja suntem pe cai mari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am inteles, pare peste skill level-ul meu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.