Jump to content
Sign in to follow this  
blue

Le Gourmet

Recommended Posts

da.

 

similea posibil sa fie unicul pescar care cumpara pesti din magazin si i duce cu el,sa aiba ce pune n oala cand merge la pescuit

Share this post


Link to post
Share on other sites

As schimba doar uleiul ala cu niste untura.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa tre sa fie, sa te doara ficatu si tot sa mai ungi panea cu el

 

O, Delta...

 

Ceaun in care hierbeau in ulei barabule noi, un castron de carasi crocanti, pane alba de casa

 

Barca trasa la mal, radio pe-o salcie, io tavalit pe-un sezlong, cu tagara si petul de newmarkt

 

 

O me fe geeeeeeee

 

 

 

Ma, stati in bucuresti ma.

 

Am devenit melancolic... cam asa eram in ultimul weekend din noiembrie, cu cortul pe Sf. Gheorghe...

 

xvja.jpg

 

pfdj.jpg

 

yihd.jpg

 

da3e.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

E greu sa raspund la intrebarea ta.

 

Am un obicei de mai bine de 15 ani, care presupune ca macar o data pe an sa merg in Delta cateva zile.

 

In rest, pescuiesc ocazional pe ici pe colo in vreo zi din weekend.

 

On Topic: Nu exista borÈ™ mai bun decat ala facut de lipoveanul meu, Nelu! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai, deci care e reteta clasica de pui teriyaki? Am gasit o gramada de cacaturi, nici una nu seamana  :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai, deci care e reteta clasica de pui teriyaki? Am gasit o gramada de cacaturi, nici una nu seamana :lol:

Reteta originala e cu pork.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol. Ms Bogdane. Fix aia am facut o înainte sa plec de acasa, la repezeală. Blue, m am exprimat aiurea. Sosul ma interesa. Oricum tu ești de vină pentru pofta asta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu te-ai exprimat aiurea, am flumit io ma. :)

Sper sa tot iti fac pofte....din astea. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

blue a flumit, blue flumeste, flumi, flu, fluflu, flufi :*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca erau cinstiti, bagau ma multe pe lista aia. De parca Busuioaca de Bohotin o fi vreun vin. Sau atatea altele. N-ai cum sa iei vin de calitate la 10-20 de lei sticla. Iar alea de sub 15 lei sunt otrava curata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sunt popular denumite "adio mama" sau "te-am vazut printre morminte"

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am primit vreo 5 kg. de carne de vitzel. Creca ma bag la ceva cu flacara deschisa, ceaun gen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lvcl.jpg

7c3m.jpg

9ovw.jpg

rr9e.jpg

bsws.jpg

mnnj.jpg

m0js.jpg

fhqr.jpg

dbcp.jpg

 

Pe scurt:

Pulpa de porc trasa la tigaie in ulei de masline, condimentat cu piper mozaic.. Apoi taiata in bucati mai mici. Se pune carnea in tava. Se adauga pasta de de ardei iute, rojii decojite, ciuperci, piper, ardei iute taiat. Apoi se adauga spaghetele. Se amesteca totul. Apoi am pus un pic de ulei si mult vin alb. Inainte de a se baga la cuptor am adaugat si cascaval emmental ras.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciupa nu stie sa faca paste. :)

 

Rochi misteic, asa cum faceam si io, pana a intervenit dy2 in bucataria mea

 

Uord

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici n-am zis ca as fi vreun mare bucatar.

 

Mie imi place cum a iesit. 

 

A mancat pana si concubina mea. Ceea ce se intampla rar, fiind una dintre cele mai mofturoase persoane cand vine vorba de mancare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.