Jump to content
Sign in to follow this  
blue

Le Gourmet

Recommended Posts

Tre sa recunosc ca nu am auzit pana acum de asa ceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rapane? :(

 

 

astia musai se asorteaza la smuti :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

plus papion din ala de sticla, umplut cu boabe de cafea,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mă, nesâmțâțâlor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azi ragai a mici, maine probabil ceva shaorma de pe plaja

Share this post


Link to post
Share on other sites

groasa pe gratar foarte incins, pac pac si pe o parte si pe cealalta

 

pac pac, insemnand 3 min max, cu 3 min

Share this post


Link to post
Share on other sites

E direct de la vanat? Adica are sange?

 

Daca e direct luata trebuie tinuta macar o zi in apa dupa ce o speli ca sa iasa tot sangele.

 

Eu as face-o la cuptor intr-un sos de vin rosu si 2 linguri de sos Worchestershire.

Edited by Bogdan

Share this post


Link to post
Share on other sites

carnea de caprioara imprumuta foarte repede arome, asa ca te poti juca cu condimente


adica nu trebuie tinuta mult la bait


carnea de caprioara imprumuta foarte repede arome, asa ca te poti juca cu condimente


adica nu trebuie tinuta mult la bait( daca are sub 3 ani)

 

daca are peste 3 ani ,12 ore la bait( vin rosu, piper proaspat macinat, oregano, cimbru, usturoi, patrunjel ,ceapa si morcov ras)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e proaspătă, e congelata de 1 saptamana. cred ca e și curățată.

Oricum ies la iarba verde, la un bogracs și grătare cu niște prieteni. Ma gandeam sa o fac și pe aia cumva, tot atunci

Share this post


Link to post
Share on other sites

La ceaun Cefi, la ceaun. Si neaparat foc mic. Fara baituri si prosteli, nu te lua dupa astia. Ceapa multa sa fie si buruieni de prin gradina.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tocmai ce-am mancat o tocanita de pui de tara cu mamaliga, facuta cum trebuie. Pis pe ei pui dopati din comert, n-am mai mancat si nici nu mai mananc carnea aia fake.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am renuntat de mult timp la tot ce inseamna mezeluri si pui dopati

 

singura carne care o mai iau din comert este vita cu os

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au un gust oribil aia din comert. Zici ca mananci ceva burete fara absolut niciun gust. Mi greata de la ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie carnea de pui/gaina de tara mi se pare mult prea tare. Asadar, mananc pui din comert.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu scartaie intre dinti n-are rost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.