jeezy 318 Report post Posted August 22, 2015 De viol ce se spune? Ca e sex surpriza? Share this post Link to post Share on other sites
manole2000 216 Report post Posted September 12, 2015 Un italian angajeaza 3 romani pentru a-i vopsi gardul casei sale. Dimineata, inainte de a pleca la serviciu, italianul le da celor 3 instructiunile: – Aveti aici 3 galeti de vopsea care va vor ajunge sa vopsiti tot gardul. In bucatarie e mancare, cand o sa vi se faca foame, va puteti servi. Aaa, era sa uit. In spatele curtii e tinut inchis un cal. Sa nu cumva sa lasati poarta dechisa sa scape de acolo ca nu stiu ce fac cu voi. S-a inteles? – Am inteles sefu, raspund romanii intr-un glas. A plecat italianul si romanii s-au apucat de treaba. Nu dupa mult timp, unul din ei zice: – Ma, mie mi s-a facut foame, hai sa vedem ce are asta de mancare! Bucataria italianului, plina de bunatati. Dupa o masa pe cinste, romanii cauta si ceva de baut, dar nu gasesc decat apa si suc. Atunci, unul dintre ei zice: -Ma, stiu eu cum sa facem rost de bautura. Mergem si vindem o galeata de vopsea, cumparam bautura, iar vopseaua de ramane o mai diluam, o mai “lungim†si terminam noi gardul. Dupa ce au baut s-au apucat de vopsit, dar cand mai aveau vreo 3 metri din gard se termina vopseaua. -Acum ce dracu facem? De unde luam vopsea? Italianul o sa-si dea seama ca noi am luat-o… -Ma fratilor, las’ pe mine,zice unul mai istet, ca stiu eu cum facem. Mai strangem putina vopsea pe pensula si dam pe botul la cal, iar cand va veni italianul ii vom spune ca acesta a scapat si a mancat-o. Zis si facut. Pe seara, ajunge si italianul acasa. -Ma, ce-ati facut cu vopseaua? Eu am calculat la fix si trebuia sa va ajunga. -Sefu’, ne pare tare rau, dar a scapat calul si a mancat-o. La auzul acestor vorbe, italianul intra in casa, ia pusca si nici una nici doua, impsca calul. -Ce naiba domule, pentru o galeata de vopsea ai omorat saracul animal? Iti cumparam noi alta, raspund uluiti romanii. -Ba fratilor, vedeti voi casa asta? Tot niste romani au facut-o. Da-l in mo*tii ma*ii lui de cal ca mi-a mai mancat si 30 de saci de ciment, 800 de caramizi, 4 grinzi… Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted October 19, 2015 Cică era un tip, user aici, care era ahtiat după cola. Intră el într-o cofetărie și vede într-un colț, pe raft, plina de praf, o sticla de cola la 0,25, de aia veche, din sticlă cu capac metalic, ca la bere, ceva ce nu băuse din copilărie. Cumpără sticla, merge acasă și, ca sa nu trebuiască sa o împartă, o ascunde în buzunarul interior de la borseta / man purse. Urcând scările în grabă, de împiedică și cade. Imediat începe să simtă că ceva i se scurge pe burtă și pe picior în jos și se gândește "dă doamne să fie sânge!" 4 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted October 19, 2015 Rares e magnific. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 19, 2015 E gelos pe ceva din tine in seara asta. Hâm Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted October 19, 2015 Rares e magnific.Da, Yul Brynner. Simi e Robert Vaughn. Pe ceilalți 5 vi lăsăm vouă. Nu, stai. Verssatu e Charles Bronson. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted October 19, 2015 vi lasam rares? Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted October 19, 2015 (edited) Similea + Kaizer Soze. Edited October 19, 2015 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted October 19, 2015 Taci ca a început Missing in action pe Paramount Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 19, 2015 Rares e un bun profesionist Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted October 19, 2015 (edited) Rares plus Telly Savalas Edited October 19, 2015 by umbrella Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 19, 2015 Rares egal Telly Savalas Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 8, 2015 RareÅŸ? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted February 25, 2016 La un oficiu poştal de cartier: - Aş vrea să-i transmiteţi dlui poştaş să nu-mi mai ducă scrisorile pe strada Carpenului, să mi le aducă pe Smochinului.- Dar pe scrisori ce adresă e trecută?- Smochinului.- Şi dvs. staţi pe Carpenului?- Nu, stau pe Smochinului.- Păi şi cum primiţi scrisorile de pe Carpenului?- Mă sună domnul care stă acolo şi mă duc eu să le iau. . deci am ras ca un bou... nu mai pot Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted March 3, 2016 - Unde îşi petrece Bianca Drăguşanu ziua de 1 Martie după primirea mărţişoarelor?- La vulcanizare. Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted June 5, 2016 Avem preoti pe forum? "Doi tineri, in drumul lor spre biserica, unde mergeau sa isi oficieze casatoria, au murit intr-un accident de masina. Ajunsi la poarta raiului, l-au intrebat pe Sfantul Petru daca se pot oficia casatorii si in rai. Sfantul Petru i-a rugat sa astepte un pic pana vine cu raspunsul. Au asteptat ei o luna, au asteptat doua, pe urma au inceput sa se intrebe ce s-ar intampla daca odata casatoriti nu se vor mai intelege. Dupa inca o luna Sfantul Petru se intoarce… -Am vesti bune, copii. Puteti sa va casatoriti in rai.-Bine, dar exista si posibilitatea divortului? La care Sfantul Petru: -Mai, lasati-ma in pace! Trei luni am cautat sa gasesc un preot in rai si acum voi imi cereti sa caut si un avocat?!" Share this post Link to post Share on other sites
LEU 389 Report post Posted June 5, 2016 Bărbatul e anunţat de la spital că soţia a suferit un accident.- Are două umflături mari şi o rană destul de adâncă.- Asta ştiu, mă interesează dacă a păţit ceva? Azi nu fac nicio glumă politică.Până acum toate au câştigat alegerile. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted June 5, 2016 (edited) Doi tineriNu reiese clar dacă cei doi tineri erau el și ea sau el și el. Edited June 5, 2016 by Rareș Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted June 5, 2016 Eu zic ca numai in cazul in care bancul era spus de MAS ar fi fost posibil sa fie un el si un el. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted June 5, 2016 True. Pe de altă parte, e posibil ca mas să-l fi rugat pe mimima să folosească acea exprimare tocmai pt a arunca mărul discordiei între noi. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted June 5, 2016 pana la urma care l-a mancat? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted June 5, 2016 Pe cine? Share this post Link to post Share on other sites