Flappy 1036 Report post Posted August 25, 2014 n-ai pentru ce. 1 Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted August 25, 2014 - Ce-i mai mică și mai mică decât puta de furnică? - Un epsilon bine ales. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 25, 2014 Ha? Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted October 6, 2014 Un bordel la moldoveni, patronul către angajată: Marişico, opreştii, fă, plăşerili că suta-i falsă!!! Târziu, şefu, domnul tocmai o jubilat… Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted October 23, 2014 Moare Ion. La inmormantare preotul o intreaba pe Maria:- Vrei sa-l pupi inainte sa-l bagam inauntru?Ea explodeaza in hohote de plans:- Asta era vorba lui Ion, in fiecare seara .. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted October 26, 2014 PUp. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 26, 2014 PUlp. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted October 26, 2014 PUlpa. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted October 27, 2014 (edited) PUlpa. haș3 haș3 Edited October 27, 2014 by Rareș Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted October 27, 2014 Nu pricep. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted October 27, 2014 Nu pricep.htrei htrei ? Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted October 28, 2014 Tot nu m-am prins care-i treaba. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted October 28, 2014 raresh e atat de sec,incat cand bea vin sec, i se pare ca i dulce ca lacrima lui ovidiu 1 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted October 28, 2014 haș3 haș3 Nu pricep. htrei htrei ? Tot nu m-am prins care-i treaba. daca te uiti cu atentie apare si rares 2 Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted October 28, 2014 daca te uiti cu atentie apare si rares Am apărut. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted October 28, 2014 Ce ne-ai adus? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted October 28, 2014 drob de sare in spinare, malaiesi in calcaiesi lol 1 Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted November 3, 2014 Examenul de anatomie. Profesorul o intreaba pe o eleva: – Domnisoara va rog sa imi spuneti cati spermatoziozi sunt la o ejaculare. Eleva se inroseste pe loc si incepe sa se balbaie. Profesorul ii spune: – Dar nu trebuie sa va rusinati domnisoara, vorbim de lucruri stiintifice. Va rog sa-mi spuneti cati spermatoziozi sunt la o ejaculare dupa parerea dumneavoastra. – Pai na,… cat sa fie, asa cam una, maxim doua guri. 1 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted December 6, 2014 Trei prieteni de intalnesc: -Bai, voi stiti ca eu am cea mai mica mana? Al doilea -Voi stiti ca eu am cel mai scurt picior? Al treilea -Voi stiti ca eu am cea mai mica p.ula? Si au plecat catre cartea recordurilor Intra primul, iese dupa ceva timp si confirma: - am cea mai mica mana Intra al doilea, iese dupa un timp si confirma: - da, am cel mai scurt picior Intra si al treilea, dupa un timp iese: - cine plm e Justin Biber? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted December 31, 2014 Un copil ii scrie lu' mos craciun "Draga mosule, am fost cuminte si vreau sa imi aduci un avion, o masinuta si o ciocolata" Trimite scrisoarea si aceasta ajunge la posta Alea de la posta stiind ca scrisoarea nu ajunge nicaieri, din mila au hotarat sa ii cumpere ele cadoul si sa-l trimita Au cumparat masinuta si avionul " lasa ca ciocolata ii cumpara si ma-sa A desfacut copilul pachetul si atat de bucuros a fost incat s-a hotarat sa ii mai trimita o scrisoare mosului prin care sa ii multumeasca " draga mosule iti multumesc pentru daruri, masinuta si avionul au ajuns, ciocolata cred ca au mancat-o muistele alea de la posta" 1 Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted February 9, 2015 Auzit azi la radio: Cum vin rusii catre Romania? Putin cate putin. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted March 12, 2015 Doi tigani stau pe o banca in parc inconjurati de porumbei .- "Ai adus paine pentru porumbei?". Intreaba primul- "Imi pare rau, n-am mai avut bani" raspunde al doilea- "Nu-ti face probleme"zice primul: "Ii mancam asa fara paine!" Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 18, 2015 Lina si Pauna surori Lina se ruga la Dumnezeu sa nu ploua pentru ca avea o bostana si vroia sa ii iasa pepenii dulci iar Pauna se ruga la Dumnezeu sa ploua fiindca avea grau pe camp si vroia sa se formeze bobul scandal zi de zi pe subiectul cu ploaia la un moment dat s-au hotarat sa mearga la un om intelept si sa nu se mai certe dupa ce si-au spus fiecare oful omul intelept a stat, s-a gandit si a grait nu stiu ce sa spun referitor la problema voastra dar stiu sigur ca la sfarsit una din voi a belit p.ula Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted August 22, 2015 Ce spune un pedofil evreu? - Copilaş, nu vrei să cumperi o bombonică? Share this post Link to post Share on other sites