Cefi 1099 Report post Posted January 21, 2014 - Chelner, de ce cafeaua asta miroase a ... nespălata? O ia chelnerul și o miroase. - Doamnă, încercați să ridicați cafeaua cu mâna cealaltă 2 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted January 22, 2014 (edited) unul vechi si fara prostii, dar mie mi-a placut un copil se juca in nisip trece un politist P- ce faci ma acolo? C- ma joc in nisip P- si ce faci? C- un politist P- si din ce-l faci? C- din apa, nisip si cacat il alearga politistul, mustrandu-l a doua zi la fel, copilul se juca in nisip si apare politistul P- ce faci ma acolo? C- ma joc in nisip P- si ce faci? C- un politist P- si din ce-l faci? C- din apa, nisip si cacat iar il alearga politistul, nervos total a treia zi, copilul din nou la nisip, isi desavarsea creatia P- ce faci ma acolo? C- ma joc in nisip P- si ce faci? C- un pompier P- si din ce-l faci? C- din apa si nisip P- si cacat nu-i pui? C- nu, ca iese politist Edited January 22, 2014 by umbrella 1 Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted January 22, 2014 OMFG Asta trebuie sa fie banc de pe vremea când Similea încă făcea bastonașe, într-a 4a fiind. Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted January 22, 2014 Un tip intra intr-o statie peco. Ii zice baiatului de acolo: pune-mi te rog 4 picaturi de benzina in rezervor si 2 picaturi de ulei in motor. Nu cumva vreti sa ma si besesc putin in cauciucuri? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted February 7, 2014 ai prea multa zapada, si nu stii ce sa faci cu ea? pune-o pe MERCADOR Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted February 7, 2014 Ai prea putina zapada si ai mai vrea? Cumpara de pe TOCMAI.RO Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted February 7, 2014 În cabinetul unui medic:- Dumneata eşti grav bolnav. Ai inima dilatată !- Da di undi, e di la mamă ! Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted February 8, 2014 bancuri cu moldoveni Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted February 8, 2014 nu-s bancuri. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted February 8, 2014 Papeala. Din cate stiu, istoriceste, v-am calarit de cateva ori. Nu e banc Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted February 18, 2014 Doi soți iau cina într-un restaurant elegant. La un moment dat, apare o tânără senzuală care îl salută pe bărbat într-un mod foarte intim. Soția îl întreabă: - Cine e tipa asta obraznică? - Amanta mea, îi răspunde soțul. - Nu ți-e rușine? Să știi că îmi iau lucrurile și plec la mama! - Foarte bine, îi răspunde soțul, dar să știi că atunci adio shopping la Milano, ski în Alpi și croaziere pe Mediterana! Soții mănâncă în tăcere... Peste o vreme, intră în local prietenul familiei, la braț cu o tânără blondă, sexy și foarte elegantă. - Cine-i tipa cu care este amicul tău?, întreabă soția. - Amanta lui. După câteva minute de reflecție, soția exclamă: - A noastră-i mai frumoasă! Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted February 18, 2014 mimima sigur are amanta sau sper ca are Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted February 21, 2014 Janos facea nazbatii pe langa biserica ortodoxa romaneasca. Popa ii zice:- Daca nu esti cuminte, te botez Ion si te fac roman.Intrucat Janos nu s-a potolit, chiar asa a procedat. Ajuns acasa, Janos le spune pe rand tatalui, mamei, surorii, etc.- Pe mine ma cheama Ion si sunt roman.Cei de mai sus l-au injurat si batut. Ramas singur, micutul Janos gandeste:- De 10 minute sunt roman si ungurii astia imputiti au si inceput sa ma persecute. 3 Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted February 21, 2014 Ion a sărutat-o pe nevasta-sa pe obraz și a adormit. Când s-a trezit, a vazut un tip ciudat care stătea la capul patului, îmbrăcat cu o roba alba: - Cine ești? întreabă Ion, și ce cauți în dormitorul meu? - Asta nu e dormitorul tău, iar eu sunt Sfântul Petru. - Adică… sunt mort?! Nu se poate! Mai am atâtea lucruri de făcut în viata! Nici nu mi-am luat la revedere de la familie! Trebuie sa ma trimiți înapoi! - Ok… poți sa te reincarnezi dar… nu te putem trimite înapoi decât ca o găină. Ion a fost devastat, dar știind ca era o ferma nu prea departe de casa sa, a rugat sa fie trimis înapoi ca o găină. Flash de lumina și *poof* s-a trezit acoperit de pene și ciugulind de pe pământ. Cocosul s-a dus la el și i-a zis: - Deci… tu ești găina cea noua? Cum îți place prima zi aici? - Nu e chiar asa de rău, zice Ion, dar am o senzație ciudata, parca explodez. - Ovulezi, nu-mi spune ca n-ai mai făcut niciodată un ou? - Niciodată! - Eh… relaxează-te și lasă sa se întâmple… Câteva secunde (destul de incomode) mai târziu, un ou iese de sub coada sa. Un sentiment intens de relaxare îl cuprinde, iar emoțiile îl copleșesc, devenind mama pentru prima oara. Când a făcut al doilea ou, sentimentul de fericire a fost și mai copleșitor și a știut atunci ca reincarnarea sa ca găină a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată! Cuprins de fericire, a continuat și exact când trebuia sa scoată și al treilea ou, a simțit o lovitura incredibil de puternica în ceafa și a auzit-o pe nevasta-sa: - IOANE!!! Trezește-te dracu’, bețiv nenorocit! Te caci în pat! Tot asa o simti si Păiuț? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 10, 2014 de unde-ti dai seama care e nasul la o nunta de moldoveni? te uiti dupa ala care are trening nou Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted March 10, 2014 Aoleo Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted March 10, 2014 Ce s-a intamplat? Tocmai ti-ai luat trening? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted March 10, 2014 nu, tocmai ca tre sa-mi iau Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 10, 2014 sa fie alb! musai. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 10, 2014 Adibas sau Nik, altfel e degeaba. Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted March 10, 2014 musai cu pantofi asortaţi http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpONoElMpsL-xxSNsKRftxsWVWHJqKohX0Nb3mPb7u_pgYxvgmFlvTIATK Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted March 10, 2014 Neaparat brau si papion la trening. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 10, 2014 Posibil si bretele. Ciorapul peste pantalon. Daca e frig afara, se accepta geaca de piele in loc de palton. Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted March 10, 2014 Similea mondialu Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted March 10, 2014 Da, Angel Similea. Share this post Link to post Share on other sites