Jump to content
Pole

E61 530d

Recommended Posts

Da, deci asta e si a mea :D

fata de ce avea, i-am pus folii negre de cocalar fata/spate, grile negre ca sa se pupe cu shadow line, alte tips-uri evacuare si alte jante, asa cum reiese.

avem tot ce trebuie ca si optiuni si etc. bla, Pachet M, interior/exterior de fabrica si alea.

post-5-0-89338300-1385664957_thumb.jpg

post-5-0-73224900-1385664969_thumb.jpg

post-5-0-43212400-1385664977_thumb.jpg

post-5-0-95861400-1385664989_thumb.jpg

post-5-0-27301800-1385665002_thumb.jpg

post-5-0-61751200-1385665073_thumb.jpg

post-5-0-52794500-1385665085_thumb.jpg

post-5-0-00442300-1385665101_thumb.jpg

post-5-0-02657300-1385665116_thumb.jpg

post-5-0-03000600-1385665653_thumb.jpg

• Upvote 5

Foarte frumoasa masina.

Jantele i se potrivesc.

Dar oare nu i-ar sta mai bine daca ar avea barele pe plafon? Parca arata putin ciudat fara :unsure:

Edited by Kenbobo

mersi. Nush cum e cu alea de plafon, nu a avut niciodata...

Parca sa zic ca arata mai bine  M6 :D  

LE: nu poti sa ne prezinti si noua fosta masina?

Edited by BMW

Misto tank-ul!:)

Touringul asta de la BMW arata mult mai bine decat pe Audi si MB.

Mai ales ca are si pachet M...

Foarte tare mașina...îmi plac grav touringurile...întrebare întrebătoare: când ți-ai pus foliile ți-au dat jos geamurile? Mi-as pune și eu dar m-i groaza de desfăcut panourile sa nu-mi scârțâie toate pe ea după... E o boala de-a mea asta cu greierii...

Ooo, skinny Mike, bine ai venit. 

Am pus folie la masini in fiecare an incepand cu anul 2000. In pezent, cine da geamurile jos sa monteze e un amator. Nu se dau geamurile jos, se monteaza ca atare si nu pateste masina nimic. Uita-te si pe topic-ul meu, si eu am pus-o de curand fara sa mi se dea geamurile jos.

• Upvote 1

Foarte tare mașina...îmi plac grav touringurile...întrebare întrebătoare: când ți-ai pus foliile ți-au dat jos geamurile? Mi-as pune și eu dar m-i groaza de desfăcut panourile sa nu-mi scârțâie toate pe ea după... E o boala de-a mea asta cu greierii...

Salut,

nu mi-au dat jos geamurile, nici nu as fiacceptat asa ceva, am auzit ca unii practica treaba asta, mi se pare o tampenie sinistra.

• Upvote 1

Ooo, skinny Mike, bine ai venit.

Am pus folie la masini in fiecare an incepand cu anul 2000. In pezent, cine da geamurile jos sa monteze e un amator. Nu se dau geamurile jos, se monteaza ca atare si nu pateste masina nimic. Uita-te si pe topic-ul meu, si eu am pus-o de curand fara sa mi se dea geamurile jos.

Hmmm...asa parca mi-as pune si eu pe geamurile din spate...cei care mi-au pus folia de protectie capota pe 7-er ziceau ca altfel nu prea se pun foliile decat intr-un mod neprofesional...si asa am zis pas...

@Pole...vad ca ai si pe geamurile fata si pe luneta ...nu ai avut ceva baiuri cu copoii din trafic?

P.S. Bine v-am gasit...imi era "dor" de baietii din comitet :*

Edited by MscleMike

haha, bine ca ne-ai gasit bro' :D

• Upvote 1

@Mike, nu s-au luat niciodata de folii, desi am mai fost oprit de politie.

Mike, in Bucuresti cel putin, au renuntat politistii in a se mai lua de folia pe fata. Eu am folie pe fata de nu ma vad la volan de cel putin 7 ani si nu m au oprit niciodata ptr asta.

Ultima data m au oprit prin septembrie ptr viteza pe langa Cotroceni dar nu au avut treaba cu folia.

deci am fost la Bogdan sa imi schimb galeria de evacuare, garnituri etc.... bai nene, schwaitzer era, de asta era plin de funingine prin zona aia.

o saracie de tabla vai mortii ei, am pus din aia de fonta sa fie treaba treaba.

Iar saptamana viitoare, am comandat toate furtunele de vacuum, din alea albastre, am inteles ca sunt mai bune, ale mele nu au fost schimbate niciodata si sa nu avem surprize.

din cauza ca era fisurata nici nu mai facea boost cum trebuie turbina, la low rpm cel putin, avea un fel de lag, acum nu mai e cazul :)

ei na, chiar se simte?

cat costa furtunele albastre? intreb pentru KIP

is ieftine, ceva de genul pana in 200 de lei, Bogdan stie mai bine ca el le comanda. 

misto. si galeria s-a montat usor? ai verificat si pe aia de admisie?

Ce sa verifice ma la admisie ?

se demonteaza destul de mult, inclusiv turbina, de asta am si schimbat garnitura si de la turbina.

galeria de admisie este in regula, anul trecut a fost si curatata de altfel, cand am renuntat la clapetele alea care puteau fi absorbite in motor si am pus niste dopuri speciale in loc.

Ce sa verifice ma la admisie ?

gata revizia ?

pfoai, mor de ciuda. as fi venit si eu cu rabla asta gri :( sa stau cu voi la mister C

Iar saptamana viitoare, am comandat toate furtunele de vacuum, din alea albastre, am inteles ca sunt mai bune, ale mele nu au fost schimbate niciodata si sa nu avem surprize.

acum monteaza Bogdan furtunele de vacuum, ceva o-ring la turbo si filtrul de aer nou ca al meu era muci din cauza galeriei sparte.

sunt curios daca se va simti vreo diferenta. :) culoarea aia e pe trend rau, un fel de mov-magenta ashea din cate imi dau seama din poza trimisa de B.

rr0sGa.jpg

acum monteaza Bogdan furtunele de vacuum, ceva o-ring la turbo si filtrul de aer nou 

rr0sGa.jpg

cand acum?

respect ciupa

cu o mana-n masina lu' pole si cu una pe forum plus atentie distributiva :lol:

cand acum?

respect ciupa

cu o mana-n masina lu' pole si cu una pe forum plus atentie distributiva :lol:

Bogdan este cu ochii in 4.