Pole 3728 Report post Posted November 28, 2013 Da, deci asta e si a mea fata de ce avea, i-am pus folii negre de cocalar fata/spate, grile negre ca sa se pupe cu shadow line, alte tips-uri evacuare si alte jante, asa cum reiese. avem tot ce trebuie ca si optiuni si etc. bla, Pachet M, interior/exterior de fabrica si alea. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Kenbobo 59 Report post Posted November 28, 2013 (edited) Foarte frumoasa masina. Jantele i se potrivesc. Dar oare nu i-ar sta mai bine daca ar avea barele pe plafon? Parca arata putin ciudat fara Edited November 28, 2013 by Kenbobo Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted November 28, 2013 mersi. Nush cum e cu alea de plafon, nu a avut niciodata... Share this post Link to post Share on other sites
cataxxl 1 Report post Posted November 28, 2013 (edited) Parca sa zic ca arata mai bine M6 LE: nu poti sa ne prezinti si noua fosta masina? Edited November 28, 2013 by BMW Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted November 28, 2013 Misto tank-ul! Touringul asta de la BMW arata mult mai bine decat pe Audi si MB. Mai ales ca are si pachet M... Share this post Link to post Share on other sites
MscleMike 0 Report post Posted December 8, 2013 Foarte tare mașina...îmi plac grav touringurile...întrebare întrebătoare: când ți-ai pus foliile ți-au dat jos geamurile? Mi-as pune și eu dar m-i groaza de desfăcut panourile sa nu-mi scârțâie toate pe ea după... E o boala de-a mea asta cu greierii... Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted December 8, 2013 Ooo, skinny Mike, bine ai venit. Am pus folie la masini in fiecare an incepand cu anul 2000. In pezent, cine da geamurile jos sa monteze e un amator. Nu se dau geamurile jos, se monteaza ca atare si nu pateste masina nimic. Uita-te si pe topic-ul meu, si eu am pus-o de curand fara sa mi se dea geamurile jos. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 8, 2013 Foarte tare mașina...îmi plac grav touringurile...întrebare întrebătoare: când ți-ai pus foliile ți-au dat jos geamurile? Mi-as pune și eu dar m-i groaza de desfăcut panourile sa nu-mi scârțâie toate pe ea după... E o boala de-a mea asta cu greierii... Salut, nu mi-au dat jos geamurile, nici nu as fiacceptat asa ceva, am auzit ca unii practica treaba asta, mi se pare o tampenie sinistra. 1 Share this post Link to post Share on other sites
MscleMike 0 Report post Posted December 8, 2013 (edited) Ooo, skinny Mike, bine ai venit. Am pus folie la masini in fiecare an incepand cu anul 2000. In pezent, cine da geamurile jos sa monteze e un amator. Nu se dau geamurile jos, se monteaza ca atare si nu pateste masina nimic. Uita-te si pe topic-ul meu, si eu am pus-o de curand fara sa mi se dea geamurile jos. Hmmm...asa parca mi-as pune si eu pe geamurile din spate...cei care mi-au pus folia de protectie capota pe 7-er ziceau ca altfel nu prea se pun foliile decat intr-un mod neprofesional...si asa am zis pas... @Pole...vad ca ai si pe geamurile fata si pe luneta ...nu ai avut ceva baiuri cu copoii din trafic? P.S. Bine v-am gasit...imi era "dor" de baietii din comitet :* Edited December 8, 2013 by MscleMike Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 8, 2013 haha, bine ca ne-ai gasit bro' 1 Share this post Link to post Share on other sites
LEU 389 Report post Posted December 8, 2013 Frumoasa masina! Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 8, 2013 Danke @Mike, nu s-au luat niciodata de folii, desi am mai fost oprit de politie. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted December 8, 2013 Mike, in Bucuresti cel putin, au renuntat politistii in a se mai lua de folia pe fata. Eu am folie pe fata de nu ma vad la volan de cel putin 7 ani si nu m au oprit niciodata ptr asta. Ultima data m au oprit prin septembrie ptr viteza pe langa Cotroceni dar nu au avut treaba cu folia. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 26, 2014 deci am fost la Bogdan sa imi schimb galeria de evacuare, garnituri etc.... bai nene, schwaitzer era, de asta era plin de funingine prin zona aia. o saracie de tabla vai mortii ei, am pus din aia de fonta sa fie treaba treaba. Iar saptamana viitoare, am comandat toate furtunele de vacuum, din alea albastre, am inteles ca sunt mai bune, ale mele nu au fost schimbate niciodata si sa nu avem surprize. din cauza ca era fisurata nici nu mai facea boost cum trebuie turbina, la low rpm cel putin, avea un fel de lag, acum nu mai e cazul Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 26, 2014 ei na, chiar se simte? cat costa furtunele albastre? intreb pentru KIP Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 26, 2014 is ieftine, ceva de genul pana in 200 de lei, Bogdan stie mai bine ca el le comanda. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 26, 2014 misto. si galeria s-a montat usor? ai verificat si pe aia de admisie? Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 26, 2014 Ce sa verifice ma la admisie ? Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 26, 2014 se demonteaza destul de mult, inclusiv turbina, de asta am si schimbat garnitura si de la turbina. galeria de admisie este in regula, anul trecut a fost si curatata de altfel, cand am renuntat la clapetele alea care puteau fi absorbite in motor si am pus niste dopuri speciale in loc. Ce sa verifice ma la admisie ? gata revizia ? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 26, 2014 pfoai, mor de ciuda. as fi venit si eu cu rabla asta gri sa stau cu voi la mister C Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 26, 2014 Te astept, nea Simi! Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 Iar saptamana viitoare, am comandat toate furtunele de vacuum, din alea albastre, am inteles ca sunt mai bune, ale mele nu au fost schimbate niciodata si sa nu avem surprize. acum monteaza Bogdan furtunele de vacuum, ceva o-ring la turbo si filtrul de aer nou ca al meu era muci din cauza galeriei sparte. sunt curios daca se va simti vreo diferenta. culoarea aia e pe trend rau, un fel de mov-magenta ashea din cate imi dau seama din poza trimisa de B. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 30, 2014 Bine ca nu e champagne. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 30, 2014 acum monteaza Bogdan furtunele de vacuum, ceva o-ring la turbo si filtrul de aer nou cand acum? respect ciupa cu o mana-n masina lu' pole si cu una pe forum plus atentie distributiva Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted September 30, 2014 cand acum? respect ciupa cu o mana-n masina lu' pole si cu una pe forum plus atentie distributiva Bogdan este cu ochii in 4. Share this post Link to post Share on other sites