Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 cu o mana-n masina lu' pole si cu una pe forum plus atentie distributiva daca nu imi leaga vreun furtun de vacuum la returul de motorina, suntem in schema Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted September 30, 2014 acum monteaza Bogdan furtunele Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 furtune(furtunuri?, da furtunuri) siliconate si filtrul meu de aer imbaxit de la galeria sparta... Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted September 30, 2014 misto tare filtru de aer , e dat ulei ca cel de la K&N cool !pai furtunuri normal, pacat ca ai sters poza , era chiar misto Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 n-am sters coaie nimic, Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 30, 2014 ma uit ca curca-n lemne Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 pai iti dai seama ca sufla din galerie exact in zona aia, muci treaba. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted September 30, 2014 vad ca a aparut iar apropo, ce-i cu goarna aia ?! ai statie de amblulanta , adica ceva de genul "caah, dati-va intr-o parte ! caaah , tu ba, ala cu loganu' " sau e de la alarma aftermaket.. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 30, 2014 (edited) Ce goarna vezi? Sirena aia e tipica pentru alarmele Viper. Nu e de claxon. Edited September 30, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 ma uit ca curca-n lemne i-am pus furtunuri sport bo$$ulica, sa fuge mai tare, sa dea fum la fraieri cand rupi fara-n ea pe talpa la semafoor, geeeen. respekt! 2 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 30, 2014 (edited) te cred acum despre krebs unde se uita asta ca m-a spart dupa ce ca nu ma pricep ma mai uit si dupa goarna astuia Edited September 30, 2014 by umbrella Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 vad ca a aparut iar apropo, ce-i cu goarna aia ?! ai statie de amblulanta , adica ceva de genul "caah, dati-va intr-o parte ! caaah , tu ba, ala cu loganu' " sau e de la alarma aftermaket.. e de la pisatul de Viper, de la alarma pulii. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted September 30, 2014 si eu am avut probleme saptamana trecuta cu gazele de ulei , s-a cracanat capacul de epurator..plm, am crezut ca ia foc troaca cand am vazut fumul ala pe sub capota.. initial am crezut ca-i dus racordul flexibil Ce goarna vezi? Sirena aia e tipica pentru alarmele Viper. Nu e de claxon. bine pot fi acuzat si de orbul gainii mie asa imi pare, o goarna , am avut si statie si alarma aftermaket si toate au genul ala de goarna e de la pisatul de Viper, de la alarma pulii. e bine ca nu ramai fara baterie, alarmele astea aftermarket sunt...delicioase Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 30, 2014 imi retrag cuvintele Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 bai vere, deci daca aveti ocazia, sa va schimbati furtunurile de vacuum . Pe langa faptul ca nu mai dau fum deloc (bine, asta poate e si datorita filtrului de aer nou, sau galeria de evacuare schimbata) are alta viata bai nene atelaju', o placere sa rupi fara-n ea. bine, a cam trudit colegu', ca se demonteaza la greu pe acolo ca sa ai acces, plus ca s-a mai schimbat si o garnitura la turbina. @Krebs, asa anula in secunda asta alarma Viper, insa nu stiu cum, in afara de asta, din cauza ei, nu mai pot inchide/deschide din cheia masinii, ci numai din telecomanda alarmei. asadar, daca stii cum scap de ea, zi-mi ca o urasc din suflet. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 30, 2014 Cat te a costat toata distractia cu furtunurile si garniturile ? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 30, 2014 Lol Acu e momentul, Pole 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 Cat te a costat toata distractia cu furtunurile si garniturile ? Manson turbo admisie - 110 lei O-ring intercooer - 50 lei Furtunuri vacuum - 150 lei Filtru de aer Mann - 140 lei Galerie de evacuare - 700 de lei (din fonta) Garnituri galerie de Evacuare, 6 bucati + 1 la turbo - 150 de lei total piese: 1300 lei Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted September 30, 2014 (edited) nu furtunurile ti-au schimbat masina ci faptul ca nu mai pierzi presiunea din admisie..senzorul ala saracu' , de se ocupa cu presiunea din admisie era zapacit de tot.. nu stiu ce si cum cu alarma, poate stie ciupa' , daca nu la astia cu alarme doar ca umbla ca nepalatii si trag de toate cele fara grija...distrugatori in plm preturile nu-s kilipir unele-s chiar peste piata ,deci kip nu se baga ! Edited September 30, 2014 by Krebs 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 da, asta mi-e si mie cu alarma, ca imi rup animalele alea toate plasticele prin masina.. plm. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 30, 2014 (edited) preturile nu-s kilipir unele-s chiar peste piata ! N-am zis niciodata ca as avea preturi mici. Edited September 30, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 ma rog, mie nu mi se par mari preturile si oricum, prefer sa se ocupe tot cel la care las masina si de piese, nu sa o iau eu razna cautand si comparand preturi, ca apoi sa comand garnitura dintr-un loc, aia dintr-un loc si tot asa. imi pretuiesc timpul si nervii mult mai mult decat un adaos comercial. dpmdv, timpul este cea mai valoroasa moneda de schimb pe care o avem, pentru ca odata consumata ora aia, ziua aia etc., nu o mai recuperezi niciodata, deci trebuie sa fim foarte atenti si sa cantarim foarte bine orice timp pierdut vs cati bani castigam pierzand acel timp. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 30, 2014 Plus prezenta lui Ciupa la motor monamur Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted September 30, 2014 Ca pixu arata furtunele alea albastre acolo la motor. Cam ca si presurile alea din aluminiu ce le pun altii in interior. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 nu se vad bre' cand e totul montat la loc. Share this post Link to post Share on other sites