Jump to content
Sign in to follow this  
Paul

Ce mai caut eu in tara mea?

Recommended Posts

io, l-am inlocuit pe Similea, mi-a dat PM si m-a rugat :)

Concubina mea se uita urat la mine ca stau pe forumuri, dar asta-i viata, nu trebuie sa-i faci femeii pe plac prea des.

Up, up

Bogdane, vreau si eu bmw F10, dar nu imi permit, merg cu smartul, chiar daca este dreptul meu sa pot conduce un asemenea bmw.

Cauta alta afacere mai mica pentru inceput, pui bani de o parte si cand o fii cazul, deschizi legal un service.

Pai sa vezi atunci ce bine dormi noaptea, fara frica de a te trezi politia la orice ora, pentru evaziune fiscala.

Bogdan, e genul care-i da o palma femeii si dupa ii ia cadou. Sau invers. Doar de dragul unei balante. 

Edited by Scufi

N-ai inteles ideea. Eu am firma, platesc taxe, dar nu sunt autorizat RAR. Deci practic nu au ce sa-mi faca. Singura chestie e ca nu pot sa-mi pun reclama la poarta.

Ma rog, nu stau acum sa explic situatia mea. Ideea e ca pot dormi foarte linistit.

Up, up :D

$⊙♡♥○â—□■¤

Bogdane, vreau si eu bmw F10, dar nu imi permit, merg cu smartul, chiar daca este dreptul meu sa pot conduce un asemenea bmw.

Cauta alta afacere mai mica pentru inceput, pui bani de o parte si cand o fii cazul, deschizi legal un service.

Pai sa vezi atunci ce bine dormi noaptea, fara frica de a te trezi politia la orice ora, pentru evaziune fiscala.

Daca tot vrea Similea, iata un raspuns:

Sfaturi de boschetar care pe mana lui a condus doar o matura pana acum. Vorbeste din fantezii erotice in care este mai mult decat un vataf pe plantatia altuia.

Indiferent de situatie, atata timp cat nu i-am cerut nici un sfat, n-am inteles de ce a aparut cu tot felul de sfaturi. Cu siguranta nu e omul caruia i-as cere eu un sfat. Si cu siguranta nu in ceea ce priveste un business. E practic ultimul om caruia i-as cere sfaturi de genul asta.

Am inteles ca omul e ceva sluga, nu e vreun antreprenor, asa ca sa-ti tina sfaturile pentru el. Cand mi se va taia maioneza si o sa fie si inchis la magazin, iar google-ul va fi picat, ei bine atunci o sa-l intreb de sanatate.

Bogdan, e genul care-i da o palma femeii si dupa ii ia cadou. Sau invers. Doar de dragul unei balante. 

Am mana prea grea sa fac chestii de genul asta. Sa-ti bati femeia nu mi se pare o chestie ok. Cu totii avem excesele noastre din pacate.

• Upvote 3

Sfaturi de boschetar care pe mana lui a condus doar o matura pana acum.

Nota catre mine: nu-l supara niciodata pe Ciupa

• Upvote 1

Intrebarea ramane... Ce mai caut eu in tara mea?

Intrebarea ramane... Ce mai caut eu in tara mea?

Dezvolta mai intai ce ai pierdut.

Poate o dragoste in tinerete, poate ceva timp...

eu vin sa imi caut diploma de bac, ca am pierdut-o... :(

Sunt multe lucruri pe care doar in tara ta le gasesti, as putea scrie pagini :)

La fel sunt multe lucruri pe care le gasesti in alte tari. Depinde doar de ceea ce iti doresti de la viata, cat esti dispus sa pierzi si pana la urma cat esti dornic sa castigi.

Mie dupa experienta de aici, Germania mi se pare pistol cu apa.