raekwon 157 Report post Posted December 16, 2013 Well..o sa fiu subiectiv: Nu imi place deloc. Pe bune, cine le deseneaza? Le-au prostit de tot cu formele alea rotunjite...etc. Ma rog, parerea mea este personala si se bazeaza pe comparatia BMW vs MB si Audi. Vad ca nu au scapat de motorul de 2.2 si, mai nou, o sa puna motoare de 1.6. Interiorul este ok, spirit MB, calitate..etc. Insa cu riscul de a ma repeta, designul exterior, NOT LIKE. Mai multe poze & info aici Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted December 16, 2013 Mie imi place la exterior mai mult ca F30. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted December 16, 2013 O combinatie intre noul S si CLA, ambele zbarcite. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted December 16, 2013 Mie imi place. Exteriorul e in noua directie MB, nu mi se pare urat. Interiorul mi se pare de-a dreptul genial. 1 Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 16, 2013 Dap, tocmai de asta sunt subiectiv in aprecierea exterioara. Mie imi place foarte mult actuala linie de design BMW. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted December 16, 2013 Oricum live arata mult mai bine decat in poze. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 16, 2013 (edited) Stiu..in realitate lucrurile stau mai bine. Insa nu inteleg de ce au trebuit sa mearga pe linia aia de la CLS... De exemplu, vechiul S imi place mai mult decat cel nou. Nu vreau sa fiu inteles gresit, imi place si cel nou, insa parca mai misto era ala vechi. Edited December 16, 2013 by claudiusnc Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 16, 2013 mie mi se pare muuuuult mai frumos decat f30. exteriorul chiar zici ca e un S-klasse miniaturizat. iar la interior arata mega bine. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted December 16, 2013 luneta aia e din anii '70 Share this post Link to post Share on other sites
Catalin BMW 3 Report post Posted December 16, 2013 (edited) Interesanta "jucaria" aia de pe tunelul consolei centrale (acolo unde ar trebui sa fie maneta de viteze). Fata e ok insa spatele parca "s-au jucat" prea mult cu el, prea l-a cocosat in stiulul CLA/CLS. Cat despre interior...NO COMMENT mult peste concurenta (bmw,audi, etc). Edited December 16, 2013 by Catalin BMW Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 16, 2013 Nu suport tendinta asta de rotunjire. Se incearca intoarcerea in timp or som`tim..nu inteleg. Cred ca este ceva gen: hate it or love it. Eu ma declar nonFan MB cu noile forme. Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted December 16, 2013 Singura chestie care nu imi place, si am observat si la BMW acelasi lucru, display-ul zici ca e o tableta E-boda sprijinita de bord. Nu stiu, preferam o integrare clasica in bord. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 16, 2013 (edited) Exact! La BMW pare oarecum legata de plansa de bord, insa la MB iti da impresia ca e tinuta acolo de cateva surupuri. Edited December 16, 2013 by claudiusnc Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted December 16, 2013 Daca lui blue ii place eu imi schimb votul. E aiurea bre, si mai e si ghei. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 16, 2013 a4-ul care apare la anul mi se pare mai misto decat mb si bmw. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted December 16, 2013 eu unul nu vad diferente mari fata de CLA Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted December 16, 2013 Chiar am mers ieri cu un A4 si mi s-a parut intr-atat de fad, incat mai degraba mi-as cumpara Alfa, decat Audi. blue, Alfa ? Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted December 16, 2013 eu unul nu vad diferente mari fata de CLA Au adoptat partial platforma modulara ce o are si VAG-ul. Profit mare, usor de facut. Seria actuala de C imi place. CLA-ul si A Class-ul noi ce le-am condus, nu mai au maneta de stergatoare. Toate sunt pe maneta din stanga, ce mi se pare imbecil. Bordul e la fel pt A-B si CLA. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted December 16, 2013 Singurul lucru care nu-mi place e navigatia care imi da senzatia de o tableta agata de grila de ventilatie. puteau sa o integreze in bord. In rest, e superba masina. Exteriorul e mult peste f30, pe care din spate il confund de fiecare data cu e90 fl. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 16, 2013 Au adoptat partial platforma modulara ce o are si VAG-ul. Profit mare, usor de facut. Seria actuala de C imi place. CLA-ul si A Class-ul noi ce le-am condus, nu mai au maneta de stergatoare. Toate sunt pe maneta din stanga, ce mi se pare imbecil. Bordul e la fel pt A-B si CLA. pai cla si a, sunt aceleasi masini, 3 si 2 volume. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted December 16, 2013 pai cla si a, sunt aceleasi masini, 3 si 2 volume. Da, e ca la 206 hatchback si sedan. Au lipit un cur. Doar ca arata mai bine. Surprinzator e suficient loc in spate, par destul de inchegate masinile, dar nimic special. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 16, 2013 mie a-ul imi place, alaturi de volvo v40 si alfa giulietta mi se par cele mai reusite hatchback-uri. mult, dar incomensurabil de mult peste gandacu' ala de seria 1. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 16, 2013 Gandacul, desi urat, s-a dovedit a fi o masina reusita Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted December 16, 2013 Dragut C-ul. Pe tunelul central are un touch-pad. Display-ul arata ciudat, dar poate este retractabil. Este montat mai sus si poate fi urmarit mai usor cu privirea. Cred ca daca-i pastrau pozitia si mulau bordul dupa el ar fi aratat si mai rau. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 16, 2013 lol, cine ce a dovedit? cel putin ala vechi mi se pare plin de bube. are o prietena, si nus' daca are 60tkm cu el, si e varza. s-apoi succesul astuia nou nu-l vad niciunde. nu le vad pe strada, nu stiu cine dracu' le cumpara. Dragut C-ul. Pe tunelul central are un touch-pad. da, la s-klasse-le vechi exista un suport pt podul palmei, ca sa poti umbla comod la meniu. acuma vad ca l-au facut si functional. Share this post Link to post Share on other sites