Jump to content
raekwon

Mercedes Benz C Klass - noua generatie

Recommended Posts

Nu-mi place Mercedes, in realitate :)

Desi CLS e frumos pe-afara, pt mine modelele lor adevarate incep cu S.

Uite un Mercedes superb, care nu incepe cu S:

mercedes-free-clk-amg-kb-180265.jpg

Edited by ZyZ
  • Upvote 1

A4 de la anu, arata interesant.

Acum, nu imi dau seama daca pozele alea sunt cu pachet S-line sau este cel default.

Ca daca il fac troaca si costa cel putin dublu sa arate asa ca in poze, e cam nasol.

Asa si BMW arata mult mai bine cu pachet M sau MB cu cel de la AMG.

Parerile sunt impartite, insa rotujirea asta de stil libarca de la MB si de la Audi A7, ma lasa rece.

Zyz - ala DA!

Clk? Frumoasa.

Cl tot cu S incepe :)

Ala mare, nu asta pe platforma de C

Uite un Mercedes superb, care nu incepe cu S:

mercedes-free-clk-amg-kb-180265.jpg

LOL, ma simt nevoit sa-ti dau plus. :sorcerer:

Singurul lucru care nu-mi place e navigatia care imi da senzatia de o tableta agata de grila de ventilatie. puteau sa o integreze in bord.

In rest, e superba masina. Exteriorul e mult peste f30, pe care din spate il confund de fiecare data cu e90 fl.

Nu e chiar asa KIP

post-82-0-51070300-1387210936_thumb.jpg

Exteriorul e mult peste f30, pe care din spate il confund de fiecare data cu e90 fl.

Si mie mi se intampla frecvent. Din fata insa, diferenta e mai usor sesizabila.

Interiorul e dragut, da' display-ul ala strica toata linia bordului. Zici ca au planificat tot pana la cel mai mic detaliu si pe urma au zis "vai, am uitat de navigatie. unde punem display-ul?".

Sper ca si calitatea interiorului sa fie pe masura. Am vazut niste materiale la noul A Klasse care nu m-au impresionat deloc.

Iar tableta aia pusa acolo e total aiurea.

N-ar fi de mirare ca vreun colorat sa creada ca display-ului ala din bord e vreo tableta lasata acolo de sofer si ca e demontabila. Si sa incerce sa o subtilizeze.

da, eu as pune un prosopel peste display-ul ala cand parchez undeva.

o sa ziceti ca-s carcotas

urmariti de la min 3:03, la gurile de ventilatie, suportii de modificare a traseului aerului, seamana cu niste degetare de croitorie infipte acolo

Bai, mie mi place, mi se pare peste concurenta bmw sau audi. Pe display poti sa pui insa un mileu si chiar un peste de sticla.

Degetarele alea-s faine, dau impresia de vintage si calitate, par de metal. Probabil daca pui mana pe ele au un feeling plasticos, dar cel putin la prima vedere par misto.

Si mie imi place noua generatie de Mercedes, au multe trasaturi vintage combinate cu tehnologii de varf. Daca asa va arata noul C atunci mi se pare foarte frumos.

Promotor face o analiza comparativa MB new CKlasse vs BMW F30 si A4 B8 FL.

Detalii aici

Interesant este titlul: Război în 2014: noul Mercedes-Benz C-Class vs. BMW Seria 3 vs. Audi A4

Intrebarea este..care Razboi?

Noul C este mai scump decat BMW / Audi si are motorizari ca si putere sub BMW.

Pe bune, la diesel tu vinzi o singura motorizare cu 7Gtronic si 143 CP la o cilindree de 2.2L?

La interior, citez din articol: "...Dimensional vorbind, BMW iese castigator, cel mai mare display optional al sistemului iDrive..."

Ciudat, iti da impresia de televizor de bucatarie prins in zid cu tableta aia si tot o are mai mica ca la BMW. :huh:

Ma rog, sunt rautacios aici si citesc printe randuri.. :lol:

Si nu, nu imi place, oricat de mult ma uit la el. :P

Edited by claudiusnc

Cand eram pusti citeam toate revistele auto posibile. Acum nu le mai suport. Majoritatea sunt pline de imbecilitati. Doar cele straine merita citite. Acolo uneori mai scrie si cate unul care are habar.

Chestia asta cu razboiul e scrisa pentru ca autorul articolului probabil a lucrat anterior la Acasa TV.

Posibil. Dincolo de copilariile din articol, ma refer strict la motorizari unde BMW vad ca sta foarte bine. MB spun ca o sa mai vina ulterior si cu alte motorizari diesel insa nu prea cred ca vor egala BMW. Audi nu il iau in comparatie deoarece le va fi foarte greu sa aseze pe tractiunea fata mai mult de 180 CP.

Nu imi dau seama ce se intampla cu MB la motorizari si cutii. Inainte erau buni pe asa ceva...

Bai. Ne cacam pe noi acum, serios. Mercedes intotdeauna a avut, are si o sa aibe modele mult mai frumoase fata de BMW, indiferent de serii fabricatie/ani.

Asta-i adevarul, sa lasam ochelarii de calutz.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Au si ei masinile lor urate. De exemplu, ochiosul.

Insa au niste masini pentru care BMW n-a avut niciodata replici. Coupe-urile mari si S-ul.

@calin - Daca te referi la modele anterioare, sunt cateva care arata foarte bine, insa vremurile se mai schimba.

Edited by claudiusnc

asta chiar e o generalizare fara sens.

fiecare a avut modele mai reusite decat ale concurentei la un moment dat

dupa mine majoritatea modelelor de mercedes par batranesti,adresate unui segment de populatie trecut binisor de 40 de ani

si ochiosu' era frumos.  ma rog, te cara mult mai stylish decat un e39.  si clk-ul din generatia ochiosului e deja un future classic.

Mie intotdeauna mi s-a parut mai urat decat E39. 

Pe de alta parte, W124 e mai tare decat E34. Are alta clasa.

Toate lucrurile astea sunt subiective si e normal sa fie astfel.

Edited by Bogdan

Mie intotdeauna mi s-a parut mai urat decat E39. 

mda, e39 are un look mai compact, mai modern.  dar sincer, cand ma plimbam cu e39 n-aveam nicio traire.  un ochios era altceva.  bine, nu taxi, unu' calumea.  am avut la un moment dat unu' de prin 97 avantgarde 200 benzina dar avea km sub 100.000, nu mai tin minte cati.  era altceva masina aia.