SLY 2045 Report post Posted December 17, 2013 pai e clar ca mercedes era masina bogatilor in germania ante si post belica,in timp ce bmw producea in principal motociclete si masini de clasa mica si cateva modele de masini sportive nu vad ce relevanta are discutia Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted December 17, 2013 off: Bogdan, te rog eu in numele tuturor doua chestii: -lu' robert zi-i de silicon sanitar -pe VuV injura-l. Ce plm, esti autorizat, ban n-ai cum sa primesti Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 17, 2013 (edited) pai e clar ca mercedes era masina bogatilor in germania ante si post belica,in timp ce bmw producea in principal motociclete si masini de clasa mica si cateva modele de masini sportive nu vad ce relevanta are discutia Pai are relevanta pentru ca astfel se poate intelege si nivelul diferit al celor doua marci in mare parte din istoria lor. Mercedes a facut masini mai bune pentru ca erau avantajati financiar si aveau o clientela pentru ele. BMW a avut tentative de masini de lux care nu s-au vandut deloc, gen BMW V8 de prin anii '50. Pe vremea aia, fara motociclete ar fi dat faliment. @ifx: Vuv e un dobitoc, nici injurat nu merita. Nu inteleg de ce nu l-au banat. E atat de prost incat ma mir ca nu uita sa respire. Edited December 17, 2013 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted December 17, 2013 ma refeream la contextul amintit de calin si mai e o chestie.poate subiectiva da oricum importanta as zice e vorba de personalitatea masinii.poate fi masina urata ca un cur daca te face sa ranjesti pana la urechi majoritatea celor care au avut bmw raman la marca asta,chiar daca au avut si modele mercedes sau audi,ca acum de asta vorbim cunosc multi care au avut bmw,au trecut la mercedes sau audi si au revenit din nou la bmw fiind dezamagiti Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 17, 2013 cunosc multi care au avut bmw,au trecut la mercedes sau audi si au revenit din nou la bmw fiind dezamagiti si asta poate fi tot o chestie subiectiva. uite, de exemplu eu acuma n-as mai trece la bmw. cel putin nu inca. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 17, 2013 majoritatea celor care au avut bmw raman la marca asta,chiar daca au avut si modele mercedes sau audi,ca acum de asta vorbim cunosc multi care au avut bmw,au trecut la mercedes sau audi si au revenit din nou la bmw fiind dezamagiti Da, e foarte adevarat. Pentru mine e ca un handicap. Am avut un Golf III dupa 190d. Pur si simplu am urat-o din prima zi si am urat-o pana am vandut-o. Nu pot sa conduc nici o masina fara sa fac tot felul de comparatii cu BMW. Masinile astea au ceva al lor cum spune Calin. Ceva al lor care da dependenta. Desi sunt mai urate la interior decat multe masini, Desi sunt anoste ca design si comune pe strada. Sunt multe masini mai frumoase cu mult decat BMW-urile. Dar nu se conduc la fel, nu suna la fel. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted December 17, 2013 in fond asta e rolul concurentei,sa i multumeasca pe toti fiecare se regaseste in final in masina care crede sau simte ca i se potriveste cel mai bine Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 17, 2013 ... Masinile astea au ceva al lor cum spune Calin. Ceva al lor care da dependenta. Desi sunt mai urate la interior decat multe masini, Desi sunt anoste ca design si comune pe strada. Sunt multe masini mai frumoase cu mult decat BMW-urile. Dar nu se conduc la fel, nu suna la fel. Tru! La partea cu frumusetea, au mai lucrat ceva la ele, arata mai misto decat generatiile anterioare. Pentru mine, F10, 6 Grand Coupe si Z4 arata bestial. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted December 17, 2013 epoca bangle a fost un rateu de design destul de dureros in istoria contemporana dar din greseli se nvata e60 totusi a fost singurul model reusit.de impact oricum Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 17, 2013 Pentru mine, F10, 6 Grand Coupe si Z4 arata bestial. z4 si f10 arata intr-adevar bestial. da' la 6 cgrand coupe chiar mi se pare ca e cea mai uratica dintre concurente. adica cls-ul e de departe cel mai frumos, si chiar a7-le e mai misto decat grand coupe. evident, vb dp meu dv. Share this post Link to post Share on other sites
monique 5 Report post Posted December 17, 2013 io ma-ncurc in atatea usi. F32 Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 17, 2013 lol, da. si eu, de aia am alfa. lol, daca stau sa ma gandesc, am 6 usi acuma. mari. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted December 17, 2013 blue - 6 Grand coupe cu un M paket pe el, arata mai bine decat un AMG si Sline de la dusmani. Insa stiu ca ai Alfa, iar de la Alfa imi place foarte mult Brera si 8C Competizione. Arata bestial. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 17, 2013 brera pe cat e de frumoasa, pe atat e de proasta. iar de 8c competizione, desi o consider una din cele mai frumoase masini din lume la ora actuala, am auzit numa' chestii nasoale. parca si clarkson radea de ea intr-o emisiune. dp meu dv 6 grand coupe poa' sa fie si din rahat, cls-ul e infinit mai frumos, chiar in varianta cheala. Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted December 18, 2013 Esti bolund Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted December 18, 2013 Brera pe langa faptul ca e submotorizata pentru cilindreea aia, are si un comportament de canapea extensibila. Pacat, la cum arata ar fi putut fi un succes. Din pacate Alfa nu mai stie sa faca sasiuri bune de la 75 incoace. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 18, 2013 ma refeream la contextul amintit de calin si mai e o chestie.poate subiectiva da oricum importanta as zice e vorba de personalitatea masinii.poate fi masina urata ca un cur daca te face sa ranjesti pana la urechi majoritatea celor care au avut bmw raman la marca asta,chiar daca au avut si modele mercedes sau audi,ca acum de asta vorbim cunosc multi care au avut bmw,au trecut la mercedes sau audi si au revenit din nou la bmw fiind dezamagiti eu de exemplu, am avut tentativa si cu audi si toyota si porsche, insa tot cu BMW ma inteleg mai bine, plm, nush de ce, e un soi de compatibilitate ciudata... insa de la primul bmw am ramas setat pe brand, desi sunt absolut convins ca sunt masini mult mai bune, mult mai frumoase si mai performante. si in orice caz, vreau sa revin iar la M6, pentru ca V10 le ala m-a dus in niste stari greu de explicat bine, desigur mi-ar placea M6-le nou, insa nu am bani de asa ceva. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted December 18, 2013 corect.si faza e ca tot timpul suntem tentati sa facem comparatii intre modele diferite sau din clase diferite. sa recunoastem,pe segmentul la care se refera bmw sta chiar foarte bine acum nu prea putem face comparatii cu aston martin sau ceva koenigsegg,ca alea sunt cu totul pe alta nisa,de calitate sau pret apropo pole,al tau mai stii pe unde a ajuns,ca si a luat un amic pe aici unul negru cu numere de moldova bc sau vs,plm stie Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted December 18, 2013 dauna totala Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 18, 2013 dupa 3 ani cat a stat la mine fara nici macar o zgaraietura, l-a facut un pusti din constanta dauna totala dupa o saptamana, ceva de genul asta. adevarul e ca era o masina tare perversa, genul care, daca dadeai in ea, incerca in permanenta sa te ucida, tu doar trebuie sa nu o lasi daca ar fi fost primul meu BMW, sigur eram pe vreo cruce pe vreun drum judetean. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted December 18, 2013 adevarul e ca era o masina tare perversa, genul care, daca dadeai in ea, incerca in permanenta sa te ucida, tu doar trebuie sa nu o lasi Hehe, majoritatea masinilor cu adevarat misto au talentul asta Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 18, 2013 corect.si faza e ca tot timpul suntem tentati sa facem comparatii intre modele diferite sau din clase diferite. pai e o subiectivitate normala, dictata oarecum de nevoile fiecaruia. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted December 18, 2013 pai da ma,dar uita te de exemplu cum fac astia emisiunile auto masinile sunt comparate pe clase,preturi,ani de fabricatie,putere etc trebuie sa fie apropiate,la asta ma refer Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 18, 2013 io de exemplu as da un f30 chel (n-are legatura cu tine rares), pe un volvo v40 mai dotat, la orice ora. si nu-s din aceeasi clasa. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted December 18, 2013 a da,dotari asemanatoare,am uitat sa zic omg Share this post Link to post Share on other sites