Jump to content
raekwon

Mercedes Benz C Klass - noua generatie

Recommended Posts

Ca tot zicea cineva mai sus ca E60-ul a fost reusit.

A fost reusit pentru ca nu aveai alta alternativa de BMW dragut in generatia aia.

E90 urat cu spume in lipsa unui pachet M si tot mediocru ca aspect cu prezenta pachetului. Facelift-ul a mai spalat rusinea, dar nu total.

Daca te uiti acum la E39, E60 si F10, E60-ul e din alt film. Unul prost, cu multi actori asiatici.

E90-ul facelift arata mai bine, dar tot e mai urat decat E46 sau F30.

E65-ul din nou groaznic.

Eu pun pariu cu oricine ca daca E60-ul sau E65-ul n-ar fi fost BMW-uri, nu le cumpara nimeni cu design-ul ala.

a da,dotari asemanatoare,am uitat sa zic

omg

oricum un v40 chel cred c-are mai multe dotari decat un f30. :P   si evident c-am plusat la dotari, din moment ce am comparat 2 masini din clase diferite, un hatch cu un sedan din categoria imediat urmatoare.     oricat de dotat ar fi un hatch de la o firma non premium, n-ar trebui sa-l aleg in detrimentul unui bmw seria 3.  dar totusi. :)

dac-ar fi sa aleg ce cadou sa primesc, seria 3 sau v40 cu fix aceleasi dotari, as alege v40 oricand.  dac-ar fi sa cumpar una din astea 2, as cumpara f30, din ratiuni economice, revanzare, plm.  intelegi tu. :)

Bogdan, de ce ti se pare asa groaznic E60-ul ? Nu e vreo mega frumusete la design, dar nici urat nu e.

In plus, ce alternative aveai de la concurenta ? E-class si A6-le din aceasi generatie nu sunt cine stie ce, imi par banale. E60-ul ( mai ales cu pachet M ) mi se pare mai reusit ca design ( si nu numai ) ca cele 2.

mie e-klasse-ul mi se pare oricum, numa' banal nu. :)  are un design mai cuminte, dar mult mai inchegat decat e60. ah, si e frumos si chel. :)

vai, saracu' rares cre' ca sughite in continuu.

degeaba.e60 s a vrut un impuls pentru seria 5,ceva care sa socheze,sa epateze daca vreti

una peste alta cred ca a reusit,impactul a fost  mare si nici vanzarile n au fost proaste din cate stiu

e genul de masina hate it or love it

blue revin,e classe o masina pentru pensionari :)

probabil, nu-ti contrazic pct de vedere.   :)  pt mine e o masina foarte frumoasa, confortabila, iar modelele avantgarde au ceva pt mine ce n-are niciun pachet M. da' e o chestie subiectiva, evident. :) 

daca-ti iei motor mai mare, numa' batraneasca nu e.  chiar vad la asta acuma, n-are nicio treaba cu ideea de masina batraneasca.  ai si sportivitate si eleganta.  la bmw ai numa' sportivitate. :)

Bogdan, de ce ti se pare asa groaznic E60-ul ? Nu e vreo mega frumusete la design, dar nici urat nu e.

Pentru ca reprezinta fix ceea ce nu-mi place, si anume design comercial facut de un american pentru americani.

Un design mai cuminte si mai rezervat gen E39 ar fi fost mai misto. Iar design-ul pe care-l are F10 imi da dreptate.

S-a preferat o linie total iesita din comun pentru E60. Sigur ca pentru cei care usor de vrajii de luminite, beculete si display-uri, E60-ul a fost un mare succes. Insa mie nu mi-a placut. Si dupa cum vezi, cum a aparut F10, s-au dusi si fanii de E60.

Daca pui unul langa altul un E60 si un E39 in aceeasi stare, iar ambele masini sunt foarte dotate, eu totusi as prefera un E39. 

E mult mai frumos, mult mai prietenos ca si costuri si design-ul e "timeless".

La fel cum prefer un E46 unui E90. 

Insa au avut si modele reusite. E92-ul e superb, unul dintre cele mai frumoase BMW-uri.

Pe de alta parte, primul Z4 e o masina gay. Asta nou e incredibil de frumos.

Edited by Bogdan

blue, e-klass w211 chiar nu-mi arata nimic special. Fiecare cu gusturile lui.

In plus, cat timp am umblat cu unul, am observat cat de dezastros este la spatiul interior mai ales pentru o persoana inalta. Chiar foarte deranjant din punctul asta de vedere, pentru o masina din clasa ei, produsa de Mercedes. Mai are si cateva chestii la interior care sunt de foarte proasta calitate gen tampeniile alea cromate cu, care deschizi usa de la interior, care se exfoliaza foarte repede.

are impact vizual e60.si cand o vezi in trafic sare imediat in ochi,mai ales cu pachet

pare mai masiva decat e in realitate.pusa langa merc,exprima mai multa forta

dupa mine a fost singurul model reusit din era bangle.cred ca a fost masina potrivita la timpul potrivit

Exact SLY, si mie mi se pare o masina mai solida si mult mai impunatoare fata de un E-klass care mi se pare firav.

blue, e-klass w211 chiar nu-mi arata nimic special. Fiecare cu gusturile lui.

In plus, cat timp am umblat cu unul, am observat cat de dezastros este la spatiul interior mai ales pentru o persoana inalta. Chiar foarte deranjant din punctul asta de vedere, pentru o masina din clasa ei, produsa de Mercedes. Mai are si cateva chestii la interior care sunt de foarte proasta calitate gen tampeniile alea cromate cu, care deschizi usa de la interior, care se exfoliaza foarte repede.

evident ca tine de gusturi.  si eu m-am dat cu w211 ceva timp, si n-am observat exfolierea de care zici tu.  la faza cu spatiu, s-ar putea sa ai dreptate, dar la cei 1.80 ai mei n-am avut probleme.

in schimb problema cu oxidarea schimbatorului ala ce zici ca-i de aluminiu la e90/1/2/3.  a avut un prieten un e92 luat de nou din reprezentanta, si la 30tkm a vandut masina.  cred ca probabil PH-ul lui era de vina, sau nus' ce plm, da' schimbatoru' ala arata groaznic.  parca a iesit alama sau ce plm era sub vopseaua aia argintie.  si s-a facut asa poros cumva.

evident ca tine de gusturi.  si eu m-am dat cu w211 ceva timp, si n-am observat exfolierea de care zici tu.  la faza cu spatiu, s-ar putea sa ai dreptate, dar la cei 1.80 ai mei n-am avut probleme.

La mine, la 1.93m, a fost deranjanta treaba. Sa vezi pe ala care statea pe bancheta din spate in dreptu meu. Am mai stat si eu in spate, aici e mai urata treaba, si asta de la intrarea in masina, abia imi bagam picioarele printre bancheta si scaun.

E92-ul a fost cel mai reusit. Nu-ti place E92?

da e frumos e92.bine,daca e sa vorbim de coupeuri sau cabrio,nici z4 sau seria 6 n au fost urate

La mine, la 1.93m, a fost deranjanta treaba.

sincer, la 1.93 cred ca ai usoare probleme si-n e65.  ala iar' e cam inghesuit pt ceea ce se vrea. :)   in e60 chiar n-ai probleme deloc la inaltimea aia? :)

da e frumos e92.bine,daca e sa vorbim de coupeuri sau cabrio,nici z4 sau seria 6 n au fost urate

Seria 6 e superba. Z4 nu mi-a placut . Poate ala coupe.

Edited by Bogdan

blue cauta nod in papura,va zic

lol, parca tu nu faci la fel.  auzi la el, batraneasca. daca te dau ca batrana mea, iti sar mucii si uiti de sportiva aia a ta, lol.

aham.bai,sa nu uitati ca vorbiti cu blue

mr speedsniffer i se mai spunea.

Intr-un e60 am intrat doar o data, pe scaunul de la sofer. Mi se pare mai spatioasa fata de inghesuiala de la interior din e-klass.

Bine ca nu-s grasan, ca altfel nu prea ma simteam comod in multe masini.

E -ul de la Mercedes merge la unu` cu camasi de la Steilmann :lol:

Intre E si 5-ul de la BMW, as alege fara sa stau pe ganduri Mercedes. 

• Upvote 1

camasile alea stau bine-ntr-un clio, lol.

lol, in cate n-am fost.  si inca d'alea de farmacie, albe fara bancheta spate, lool ce vremuri.   bune masinutele. :)