Jump to content
Sign in to follow this  
Paul

Masoneria

Masoneria  

9 members have voted

1. 1. Masoneria este:

• O organizatie periculoasa, satanica, responsabila de tot raul din lume
      1
    • O adunare de oameni vizionari care construiesc in secret istoria
      3
    • Un simplu joc - un pokemon pentru oameni maturi
      5

Recommended Posts

Masoneria:

o organizatie periculoasa, satanica, responsabila de tot raul din lume,

sau o adunare de oameni vizionari care construiesc in secret istoria,

sau un simplu joc - un pokemon pentru oameni maturi?

http://www.youtube.com/watch?v=tgyyqaBfqDw

Imi place asta cu organizatia satanica. E fix dovada ca omul se teme de ceea ce nu cunoaste. La noi mare parte a elitelor au fost si masoni, inainte de '47. Nu m-as hazarda totusi sa le confer meritul de a fi construit istoria.

au avut un mare merit la 1848

marea majoritate a pasoptistilor,inclusiv balcescu au fost masoni

de fapt toate revolutiile,franceza,cea din america au fost initiate si sprijinite de masoni

la americani simbolurile lor sunt prezente inclusiv pe bancnote

Problema e daca masoneria, prin membrii ei, a influentat evenimentele istorice din acea perioada, sau personalitati ale vremii, incidental membri ai unei organizatii elitiste, au adus aportul la cresterea prestigiului masoneriei.

Ce inseamna "elitist" si cine stabileste ca inseamna? :)

Revin

masoni=baroni locali, niste ghene care sunt mana in mana cu autoritatile publice de obicei si le sponsorizeaza ordonatorii in schimbul unor favoruri. Au intalniri private, uneori saptamanale si te scuipa imediat daca sufli ceva.

in zilele noastre masoneria a pierdut mult din imagine fiind dusa in derizoriu de emisiuni tv de doi lei,filme care n au nici o treaba cu realitatea sau diferite organizatii paralele,de circari cum spunea verssatu

care sunt baieti se stiu ei in schimb.bineinteles ca au un mare rol in evenimentele mondiale,in fond intotdeauna deciziile au fost luate de o mana de oameni,indiferent cum s au numit ei.principala trasatura a acestor organizatii mai mult sau mai putin oculte a fost discretia maxima si manipularea din umbra,aia care apar pe la tv sunt niste mascarici

asta fara sa fii adeptul vreunei teorii conspirationiste,doar realist privind chestia

masoni=baroni locali, niste ghene care sunt mana in mana cu autoritatile publice de obicei si le sponsorizeaza ordonatorii in schimbul unor favoruri. Au intalniri private, uneori saptamanale si te scuipa imediat daca sufli ceva.

laur, astia sunt cooperativa.bufoni care se intalnesc duminica la o cafea.sa fim seriosi

Iar mi-a luat-o Laur inainte

Vorbind de cotidian. Istoric nu ma pronunt

As adauga o serie de atarnatori la lista aia, care, impreuna, inevitabil au, pe langa lovele, un alt subiect prioritar, in care sfarsesc lamentabil: pi.da.

cine stabileste ca inseamna? :)

Istoria, prin rezultatele celor definiti ca elite

bai nene,io nu aduc in discutie masoneria mioritica

sa nu ducem discutia in derizoriu

daca vreti un exemplu de mason in adevaratul sens al cuvantului,vi l amintesc pe unul din cei mai puternici oameni din romanica.daca nu cel

mugur isarescu

Asadar noi suntem o elita a forumurilor bmw?

In sens terapeutic, desigur.

Mie imi place ca au robele alea de pinguin si sabiile de ritual, cu teacă :)

Iar mi-a luat-o Laur inainte

Vorbind de cotidian. Istoric nu ma pronunt

As adauga o serie de atarnatori la lista aia, care, impreuna, inevitabil au, pe langa lovele, un alt subiect prioritar, in care sfarsesc lamentabil: pi.da.

exact, mai sunt si aia care dau bani dar in schimb nu primesc nimic

un fel de Contributors :)

• Upvote 1

PS: nu'ÅŸ de ce, da am primit vreo 2 invitatii gen, Sly, la care am raspuns oripilant

Ceva legat de sabii, orificii si reciprocitate.

In stilul meu

Am cunoscut unul, acum ceva vreme. Nu m-a impresionat cu nimic ca om. Am si uitat cum il cheama :)

Remarcasem inelul ala cand stateam la masa. Academician din cate-mi aduc aminte.

Edited by ifx

Similea e mason. In rezerva.

• Upvote 1

laur, astia sunt cooperativa.bufoni care se intalnesc duminica la o cafea.sa fim seriosi

crede-ma, intr-un oras mic sunt mai usor de observat

mic sunt mai usor de observat

pentru un moment am crezut ca te referi la xxl

Sly, nu vad nimic mistic si interesant in astia

Suntem praf. Unul poluat

despre aia de acum doua sute de ani am aflat in zilele noastre,cam ce au facut si care a fost contributia.in bine sau rau

despre aia adevarati de acum,poate vor afla peste 100 de ani.repet,eu vorbesc despre oamenii care conduc lumea,ca se numesc masoni,illuminati sau plm

aia decid care moare si care traieste,unde se mai deschide un conflict,o noua criza mondiala etc

trebuie sa fii naiv sa crezi ca e ceva lasat la voia intamplarii in secolul in care daca cineva doreste,vede ce mananci in farfurie din satelit,sau nu mai poti sa tragi apa la buda fara sa bagi codul numeric personal si datele de identificare

eu vorbesc despre oamenii care conduc lumea,ca se numesc masoni,illuminati sau evrei

Acum vreo 4 ani eram in Polonia cu niste colegi si intr-o seara, cand ne pregateam sa plecam intr-un club din apropiere, ne-a abordat in lobby-ul hotelului un tip evreu care avea acelasi planuri. Dupa cateva beri ne-a povestit cum conceptul lor de a face afaceri presupune ca intotdeauna, intr-o afacere, sa exista un intermediar, intre cel care munceste sau produce si cel care cumpara. Acela e locul evreului. Un evreu care se respecta nu munceste nici o zi in viata, ci stie sa beneficieze de munca altora. Imi inchipui ca n-or fi toti asa, dar pe mine m-a lovit conceptia asta, impartasita fara nici un resentiment.

fara sa fiu antisemit,asta e o realitate cunoscuta

de a lungul timpului,evreii au monopolizat finantele.se stie inca din evul mediu ca,stabiliti in diferite regate din vestul europei,se ocupau cu,camataria si comertul,ulterior devenind primii bancheri

ajungeau sa imprumute pana si casele regale ale vremii pentru a si finanta razboaiele sau expeditiile.de aici si ura adunata in timp fata de evrei.

in ziua de azi chestia nu e prea diferita,e cunoscut faptul ca liderii celor mai importante banci din state sau europa sunt evrei

discutia continua din punctul asta.

PS: nu'ÅŸ de ce, da am primit vreo 2 invitatii gen, Sly, la care am raspuns oripilant

Ceva legat de sabii, orificii si reciprocitate.

In stilul meu

Similea are o parere bine formata. Pe care insa eu nu am inteles-o :)

Deci care-i treaba cu sabiile, orificiile si reciprocitatea? De preferat ar fi un raspuns in stil normal, nu in stilul tau criptic :)

Mi se pare ori prea exagerata ori prea ingusta legatura dintre baronii locali si masoni.

Sfarsesc lamentabil in pi.da?  :o Cum vine asta?

Am cunoscut unul, acum ceva vreme. Nu m-a impresionat cu nimic ca om. Am si uitat cum il cheama :)

Satana nu vrea sa iasa cu nimic in evidenta  :)

niÅŸte neica nimeni, un fel de tragi-comici. Circari.

Despre Mugur Isarescu nu poti spune ca ar fi chiar neica nimeni.

In ce sens sunt circari?

lol

pai nu se intreaba nimeni, s au schimbat presedinti,parlamente,guverne iar asta de la revolutie e tot guvernator

plm, e la mintea cocosului

tara asta e condusa de fmi,care e doar fatada financiara a acestor organizatii

suntem mici si prosti.