Jump to content
Simi ON

Viitorul

Recommended Posts

Da, cum vedeti viitorul Romaniei, Europei, lumii, in secolul ce a inceput.

Ce resurse vor asigura schimbarile si vor alimenta si vor genera aceste schimbari

Cum vor evolua social, politic, tarile din jur.

Si noi, in special

Eu vreau sa știu dacă blue e moderator pe topicul asta. Mulțumesc.

Previziuni despre trecut. Lol

Pe bune, prima data sa ne cunoaștem trecutul, înainte de a ne hazarda la profeții.

• Upvote 1

Bai, ma preocupa lucrul asta.

E vorba de copiii pe care o sa-i aducem pe lume, in speranta unei vieti mai bune.

Secolul 20 a fost al petrolului si razboaielor devastatoare

21 pare a fi al foametei, revoltelor si luptei pentru pamant si apa.

O sa dezvolt maine, acu citesc niste hartii.

Viitorul Romaniei poate fi previzionat, insa cel al Europei si al lumii ..mai greu.

Europa depinde de licuriciul cel mare SUA, altfel mama Rusie ar fi foarte multumita si fericita sa o influenteze.

Viitorul lumii va depinde de doar China, Rusia si America.

Se pare ca balantele inclina in favoarea Chinei, America si Rusia continuad sa se contreze degeaba.

Arma Chinei este tocmai piata imensa de desfacere, piata care conteaza mai mult decat gazele Rusilor si US Army.

Este destul de complicata treaba, deoarece SUA au un avantaj tehnologic insa acesta oarecum ajuns din urma de Chinezi...deci cine va avea acces la tehnologie va avea si bani, iar de aici dominatia.

Nu ii vad bine pe Rusi. Daca pretul la gaze va scadea, atunci nenea Putin va avea probleme.

Romania va continua sa fie decimata de politicieni rau intenitonati insa cine va miza pe zona rurala si dezvoltarea acesteia, va avea de castigat.

Resursa sec 21 cred ca va fi tehnologia. Cine o are, are acces la informatie si apoi la lovele.

lol,ma faceti sa rad.nu va suparati pe mine

nimeni nu poate prevede ce se va intampla in urmatorii 10 ani,d apoi 50 sau 100

toti se gandesc la razboaie,inundatii,asteroizi sau alte chestii

vazusem zilele astea un documentar cu top ten cele mai mari dezastre din istorie.credeti ca aia au prevazut ceva?

acum 100 de ani de exemplu,aparea o molima numita gripa spaniola,care a ucis in cativa ani milioane de oameni in toata lumea.fara sa stie ce i a lovit.un mic exemplu

nici n are rost sa ne gandim,ca oricum nu vom fi pregatiti orice am face acum

mai bine sa traim momentu,asa cum este

• Upvote 2

Mie-mi pare ca va intra in regres si economia Chinei.

Din punctul meu naiv de vedere, daca secolul 21 nu va fi unul axat pe protejarea naturii si va continua distrugerea salbatica de acum

Urmatorul ....

A trecut un sfert de secol de libertate in Romania

In Europa 70 de ani de pace. Cred ca e cea mai lunga perioada in care n-au fost conflicte intre state si natii. Deschise.

Atunci pe ce plan? Ce se vrea?

E secolul in care au disparut imperii

Bre, io cred intr-o matematica a istoriei.

Care are caracter repetitiv.

La Chinezi economia va avea probleme cu piata imobiliara, deoarece s-a cosntruit prea mult si s-a ocupat prea putin.

Daca vor avea probleme, de acolo va fi...insa isi vor cere bani inapoi de la FED-ul American...

Cat priveste pacea, nu uitati ca razboiul este in alta parte: Irak, Siria ... Africa sub-Sahariana..etc

Nu cred ca SUA, Europa, Rusia vor permite un razboi de gen WW2 in zona lor. Prefera sa il poarte in alta parte.

De acord, distrugerea salbatica a globului dupa resurse, va fi o problema a sec 21.

Eu zic ca acest secol va cunoaște o creștere spirituala fără precedent. Multe din misterele istoriei civilizațiilor vor fi elucidate și, prin asta, va avea loc o redesenare a hărții civilizațiilor și a arborelui genealogic al popoarelor.

Mituri vor fi distruse și adevărul despre cine suntem, cum am ajuns aici și de ce va ieși la suprafață.

@Similea - Este interesanta ciclicitatea istoriei si imi este frica sa ai dreptate.

Extrapoland, as vedea un razboi intre crestinitate si musulmani.

Daca Iranul va obtine arma nucleara, ar fi a doua putere musulmana care are asa ceva dupa Pakistan.

Si ar contrabalansa puternic balanta puterilor regionale, iar Israelul va avea o mare problema in zona.

Totodata, cu 2 tari nucleare, musulmane, isterice si imprevizibile, Europa va fi intr-o mare problema iar SUA va mai avea inca o durere de cap.

Io nu-l vad

Uite-l jos, în bara.

Intra de pe contul lui Similea.

Sa va mai zic bre o gogomanie.

Redusa la mic, dar interesanta. Poate-o fi cineva in masura sa ne lamureasca.

Care e durata de viata, STAS-ul :) unui bloc comunist?

Ca foarte multe trec binisor de 50 de ani

ciudat e ca dupa unele studii, cica betonul daca nu e supus unui mediu acid isi sporeste duritatea in timp

inca nu se stie precis cum lucreaza,pentru ca nu e folosit de mult 

oricum,daca stam sa ne gandim,unele ziduri cu ciment de pe vremea romanilor sunt in picioare si azi.si ala era un beton primitiv

de blocurile lui ceasca nu stiu ce sa zic,ca au fost facute la repezeala

Da bre Papiel, stiu ca sar de la una la alta. Dar au legatura

fed ul american? lol. cred ca nu stii ce reprezinta FED ul. aia nu dau bani decat cu imprumut....vezi intai cine controleaza FED. lol...

razboiul este unde sunt puncte de interes l. orientul mijlociu colcaie de petrol....africa e plina de resurse etc

scutul anturacheta ptr ce crezi ca e? ptr Iran....? e ptr Rusia....China e deja la cutite cu Japonia. Sua are peste 1000 de baze militare, flote in toate marile si oceanele.

cine stie cate evenimente ce puteau aprinde tot s au evitat pana acum si nu stim noi de ele....ca noi dormin noaptea in pat linistiti. dar in realitate se petrec o gramada....

e relevanta cartea.lui brejsinsky grand chessboard si proiectul "think tank-ului" neo con PNAC " Rebuilding Americas Defence Project for the new american Century, scris si de apropo....sotul lui Victoria Nuland, Robert Kagan.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

ps: esti complet paralel cu geopolitica si ce se intampla de fapt.

ce dracu razboi intre crestini si musulmani? musulmanii sunt mabipulati ca niste prosti...divide and conquer.

israelul are peste 400 de bombe nucleare si "the somson option", adica in caz de ceva, arunca pe toti in aer, europa included.

ce tari isteriice? isterice sunt SUA care isi insceneaza atacuri teroriste ca sa urneasca lumea impotriva cui vor....sa bombardeze tari fara nici un drept ptr petrol si influenta. ca sa inlicuiasca inamicul numit comunismul cu akt babau, terorismul.....ptr ca populatia sa taca din gura cand bugetul de aparare al sua il depstes oe cel al tuturor statelor europene adunate....ptr ca sa poara asculta si intercepta ce vrea pla lor in numeele securitatii bationale....

• Upvote 2

Max, doar o vorbă să-ți mai spun: distonocalm.

• Downvote 2