Jump to content
Simi ON

Viitorul

Recommended Posts

secolul asta e ferma animalelor plus 1984 la un loc.

in secolul asta negru e alb, razboiul e pace, sclavia e libertate si tot asa.

ps toata lumea se inarmeaza. ciudat, acum 100 de ani faceau la fel.

In plm bre. Cred ca Max ne ingroapa in cate a citit.

Raresh, pe tine te pasioneaza ori preocupa ceva, extra papica iubirica neant singular interior?

Sunt cu Max, mue SUA. Vedeti filmul Fair Game.

• Upvote 1

nu cred in ideea unui nou razboi mondial.cel putin nu cu mijloace conventionale.omenirea a vazut prea multe

Ambele sunt cărți. Adică nu ca ferma e o carte și animalelor e alta.

nu cred in ideea unui nou razboi mondial.cel putin nu cu mijloace conventionale.omenirea a vazut prea multe

Corect. Ne-am întoarce la stadiul de bacili.

Mda.

Tocmai am primit PM, nu spui de la cine, prin care mi se dezvăluie de ce s-a deschis acest topic: cică au venit aia de izolează blocurile și inițiatorul nu știe dacă asta ar fi o investiție buna pe viitorul mediu și îndepărtat.

Da, as putea face o pauza de la lucru pentru un război de ăsta, să l văd la televizor

• Upvote 1

Pe bune, prima data sa ne cunoaștem trecutul, înainte de a ne hazarda la profeții.

+1, bravo !

Viitorul Romaniei poate fi previzionat, insa cel al Europei si al lumii ..mai greu.

Europa depinde de licuriciul cel mare SUA, altfel mama Rusie ar fi foarte multumita si fericita sa o influenteze.

Viitorul lumii va depinde de doar China, Rusia si America.

Se pare ca balantele inclina in favoarea Chinei, America si Rusia continuad sa se contreze degeaba.

Arma Chinei este tocmai piata imensa de desfacere, piata care conteaza mai mult decat gazele Rusilor si US Army.

Este destul de complicata treaba, deoarece SUA au un avantaj tehnologic insa acesta oarecum ajuns din urma de Chinezi...deci cine va avea acces la tehnologie va avea si bani, iar de aici dominatia.

Nu ii vad bine pe Rusi. Daca pretul la gaze va scadea, atunci nenea Putin va avea probleme.

Economia Chinei a intrat deja in regres. In plus, o economie bazata pe export e tributara relatiilor internationale.

china-economy-14-1.jpg

Mie-mi pare ca va intra in regres si economia Chinei.

In Europa 70 de ani de pace. Cred ca e cea mai lunga perioada in care n-au fost conflicte intre state si natii. Deschise.

N-au fost 70 de ani de pace. In fond, au fost conflicte in Bosnia, Cecenia, Kosovo, etc. Razboiul in lumea civilizata nu mai e viabil economic, mai ales pe teritoriu propriu. De-aia toata lumea lupta in Orientul Mijlociu.

cine stie cate evenimente ce puteau aprinde tot s au evitat pana acum si nu stim noi de ele....ca noi dormin noaptea in pat linistiti. dar in realitate se petrec o gramada....

Deci cumva imi dai dreptate in privinta organizatiilor gen ONU ? Ca doar n-au negociat extraterestrii.

Tare topicul. :lol:

Buna scamatoria Similei cu 1984. Ar fi trebuit sa se faca actor de teatru chinezesc. Acolo iti trebuie doar o masca pentru a deveni orice.

Sunt de acord cu Sly pe acest subiect.

Nu va mai faceti tot felul de idei. Nu va mai ganditi la tampenii. Paranoia e inutila, te face doar sa pierzi legatura cu realitatea. Parca ma uit la emisiunea aia cretina numita Preppers.

Nimeni nu poate face previziuni clare. Eu oricum nu cred intr-un razboi mondial viitor pentru ca toate statele puternice au bomba atomica ceea ce ar insemna distrugere totala. Cei care iau deciziile cu adevarat sunt oameni cinici si rationali care se gandesc la raportul dintre castig si pierdere. Razboiul nuclear e o situatie in care nu exista castig pentru nimeni. Mi se pare ca SUA poate rade Rusia de pe fata pamantului de 3 ori, in timp ce aia pot sa le-o dea lor de vreo 5 ori, ceva de genul. Deci nu va fi nici un razboi.

Cel mai bine e sa profiti de viata. Uita-te pe cer, stai cateva minute pe zi sa contempli frumusetea vietii. Bucura-te ca esti in viata si nu suferi de vreo boala incurabila. Asta cu retrasul la o ferma si pregatitul pentru apocalipsa e pentru oameni labili. Daca nu va mai exista civilizatie asa cum o stim noi, de ce sa mai traiesti? Mai bine mori cu majoritatea celorlalti si daca se poate iei si cativa bulangii dupa tine.

Cu asta ai pus capac (la stergator)  :D

nu stiu daca l ati vazut,a fost pe history parca un film realizat de BBC  cu tema,cum ar evolua pamantul dupa disparitia omenirii

timp de 1000 de ani parca,nu mai tin minte

extraordinar.te pune pe ganduri

,

• Upvote 1

Da, din aceeasi serie cu cel despre epuizarea resurselor de petrol. Interesant, intr-adevar.

Deci cumva imi dai dreptate in privinta organizatiilor gen ONU ? Ca doar n-au negociat extraterestrii.

nu ziceam de onu.

de exemplu in razboiul rece nu de putine ori au stat americanii cu degetul pe buton, crezand ca rusii au lansat ceva deja. o basina a lipsit...

cand israelul a atacat USS Liberty omorand vreo 200 de americani, s-a crezut initial ca Egiptul a facut-o. Imediat de pe USS America au decolat avioane avand bombe nucleare, catre Cairo. Un telefon a facut ca totul sa nu escaladeze...

in anii 80 niste teroristi fanatici evrei, numiti jewish underground, erau pe cale sa arunce in aer si sa darame Domul/Moschea din Ierusalim. iti dai seama ce rezulta? toate statele musulmane din OM pana n Filipine declarau razboi Israelului. Noroc ca au fost prinsi de Shin Bet la timp...desi s-au facut presiuni sa fie eliberati la scurt timp.lol

ONU e o gluma. Israelul are sute de rezolutii de incalcari ale drepturilor omului, tratate internationale privind arme chimice, nucleare etc....si nimic. Nu tu sanctiuni, nu tu trupe nu nimic .pla...

La ONU doar se blocheaza rezolutii in Consiliu, vezi SUA sau Rusia. Oricum americanii bombardeaza cu democratie cand si unde vor ei fara voia celorlalti. Iar Israelul e de pe alta planeta. nimeni nu zice nimic, nimeni nu face nimic. pac pac 6 milioane. shhhhhhhhhh

Edited by Max

ONU nu e o gluma,e o gluma proasta

imi aduc aminte de genocidul din Rwanda,din 94,cand aproximativ 1milion de minoritari tutzi au fost masacrati in plina strada sau in casele lor de populatia majoritara hutu,in mare parte casapiti cu bate si macete

si asta sub privirea pasiva a castilor albastre ONU

a fost si un film pe tema asta