Jump to content
Paul

BOR - pareri contra sau impotriva

Recommended Posts

Nu sunt mare amator de citit sau postat pe facebook, dar azi am dat pe facebook de o pagina numita Opriti finantarea cultelor cu bani de la buget (sau ceva de genul asta), unde era o filmare cu Prea Hotia Sa, daniel, care nestiind ca este filmat povestea unor alti popi ce proprietate de 3ha si-a cumparat el cu 590.000 de euro.

Am dat si eu share la filmulet ca sa apara si pe pagina mea si am facut si un mic comentariu. Dupa vreo ora insa vad ca a disparut tot: pagina celor cu Opriti finantarea cultelor de la buget, filmuletul lor, share-ul meu si comentariul meu!

Asta spunea Prea Hotia Sa daniel in filmuletul disparut:

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (BOR), preafericitul Daniel, s-a lăudat în faţa altor prelaţi cu ultima sa achiziţie din donaţiile enoriaşilor şi cu ajutorul bunăvoinţei statului român, neştiind că este filmat de camerele televiziunilor.

“590.000 de euro, 3 hectare, 4-5 case, la lac. Deci un hectar din trei este numai în locație cu apă pentru pescuit. Cu podețe, cu… Adică, ce să vă spun? Foarte frumos! Dai un ban, dar cumperi ceva frumos”, a spus mult preafericitul Daniel.

http://eclujeanul.ro/2014/01/25/preaferici...ri-ceva-frumos/

Mizerabili facebooksistii astia.

http://www.reddit.com/r/atheism/comments/1w3ram/for_the_past_24_hours_facebook_has_been_deleting/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201604068605112&set=a.1605995431354.2079058.1280198895&type=1&stream_ref=10

LE: Intre timp cineva a postat pe youtube clipul cu PreaHotia Sa Daniel laudandu-se cu casa lui de 590.000 euro!

Il pun si aici, ca sa fie la indemana.

http://www.youtube.com/watch?v=dXf6B5GQly4

Edited by Paul
Am regasit clipul pe youtube

n-ai apucat sa salvezi filmarea ?

Nu am apucat. Filmuletul fusese facut dupa o stire de la Prima TV.

Eu zic sa-mi prea bag ...-n mizerabilu ala de patriarh.Si in toata adunatura lui de hoti din toata tara.

Prea Hotiile Lor o merita din plin.

N-am inteles niciodata de ce ai nevoie de un popa ca sa crezi in Dumnezeu. Nu suport secta asta care este biserica, in special biserica ortodoxa. Am fost nas de casatorie si nas de botez, si slujbele la biserica zici ca sunt initiere intr-o secta cu tot felu de superstitii si gesturi. Si imi aduc aminte ca am dat 400 lei la popa si mi-a taiat chitanta pe 70 lei. Acum ultima oara nici macar nu s-a mai deranjat sa imi dea chitanta, mi-a cerut 250 lei pentru botez.

• Upvote 1

sa i vad in inima. dna ului ii este frica de dumnezeu? lol

eu folosesc fb si tweeter mai mult ca un news feed.

apropo de fb, ieri cautam apartament de inchiriat prin afara, via google. azi imi apare pe fb la recomandari site ul ala, cu apartamentul ala. pe fb...

Edited by Max

Ma cac pe facebook si pe Daniel.

Nu stiu pe care sa insist.

Chiar ma gandeam azi ca pe gerul asta sigur vor muri niste homelessi. Asta in conditiile in care BOR detine pensiuni, hoteluri, cladiri de tot felul, autobuze, magazine si, in viitor, catedrala-mall din centrul Bucurestiului. Sa-i vad in gura de ipocriti.

sa i vad in inima. dna ului ii este frica de dumnezeu? lol

Politicului ii este foarte frica de BOR. De fapt tuturor. Pana si la Antene exista o clauza in contractele angajatilor care fac emisiuni de umor care stipuleaza ca nu au voie sa faca misto de Daniel si de baietii lui.

Ce poti intelege din asta? Ca BOR e stat in stat si ca au o enorma influenta peste tot.

Io am apucat sa-l vad

Mue la pochi

Ii urasc ca pe È› si boz la un loc

M-am hotarat, o sa-mi bat joc de unul, dar urat de tot

Ma cac pe facebook si pe Daniel.

Nu stiu pe care sa insist.

Chiar ma gandeam azi ca pe gerul asta sigur vor muri niste homelessi. Asta in conditiile in care BOR detine pensiuni, hoteluri, cladiri de tot felul, autobuze, magazine si, in viitor, catedrala-mall din centrul Bucurestiului. Sa-i vad in gura de ipocriti.

Politicului ii este foarte frica de BOR. De fapt tuturor. Pana si la Antene exista o clauza in contractele angajatilor care fac emisiuni de umor care stipuleaza ca nu au voie sa faca misto de Daniel si de baietii lui.

Ce poti intelege din asta? Ca BOR e stat in stat si ca au o enorma influenta peste tot.

Stiu cazuri in care popii spuneau enoriasilor pe cine sa voteze, gen. Nu e nici o frica, e un ajutor reciproc intre muistii din biserica si muistii din guvern

Eu stiu cazuri cand vin cu mama-ntinsa a santaj

Daca vedeati clipul lui Paul va crestea tensiunea. Isi masurau burtile pline de cacat, sanatos si batraneste. Dai un ban da stii pe ce-l dai

Stiu cazuri in care popii spuneau enoriasilor pe cine sa voteze, gen. Nu e nici o frica, e un ajutor reciproc intre muistii din biserica si muistii din guvern

Pai da, satul romanesc este prins intr-o zona crepusculara in care timpul a inghetat, iar preotul Belciug si tovarasii sai isi fac de cap.

Plus ca oare cati popi au fost si turnatori la securitate? Deci ei lucreaza cu statul de multa vreme. 

Niste infectii care si-au vandut sufletul diavolului.

Edited by Bogdan

cosa nostra cu tamaiosi.

deci il capo di tamaiosi a recunoscut ca a palpat 500k da heuro sa si traga vila si "justitia" freaca pla? bun asa. sa i mai dea ponta niste meleoane ca vin alegerile.

cum ar arata niste mascati peste popi la 6 dimineata? dar ii bate dumnezeu n plm

Si-i injuram pe comunisti

Ciudat, pochii de fapt n-au fost eradicati. Dimpotriva

cum ar arata niste mascati peste popi la 6 dimineata? dar ii bate dumnezeu n plm

Mascatii se trimit acolo unde nu este nevoie. Deci n-ar avea cum sa se duca la popi.

Stiu cazuri in care popii spuneau enoriasilor pe cine sa voteze, gen.

Ca popa n-ai voie sa faci d-astea. Treaba ta e sa dai din cadelnita si sa ridici gingas cosurile cu colivi, nu sa faci politica in fata altarului.

N-am nimic personal cu popii, da sa-si vada de munca lor. Pentru ca doar atat este, un loc de munca :)

Despre 590 k nici nu concep cum i-ar justifica. Oricum, profitabile lumanarile alea, radio trinitas sau ce curu meu mai invarte Preasfintia S.A. p-acolo.

TAX FREE, pentru cine nu stie cum stau lucrurile.

Ca astia fac spasme daca platesc TVA, asa se teme statul roman.

Astia nu platesc taxe, nu platesc impozite de nici un fel - nici impozit pe proprietate, nici impozit pe venit. Nimic. Doar incaseaza.

Mai e o chestie tare.

Daca un preot e paroh, adica are o parohie, adica practic e seful unei biserici, isi poate inmatricula masina pe biserica respectiva, astfel fiind scutit de plata impozitului.

Deci nu doar BOR fura ci si preotii prin intermediul BOR.

Si primesc de la buget bani cu nemiluita. Cu NEMILUITA!

Bani de salarii, bani pentru plata cheltuielilor curente, bani pentru facut biserici.

Plm, astea, privilegiile, se pot anula prin judecati

On orice caz, is neconstitutionale