Jump to content
Paul

BOR - pareri contra sau impotriva

Recommended Posts

P.S.: Stiu, n-ar trebui sa ma chinui foarte mult sa fac pe prostul. Avantaj eu.

Care merg bine mersi

Noi avem pe unul sef pe-aici unanim recunoscut c-o face cu baeti mai tineri

Covrigei cu vin

Covrigei cu vin

frageziti cu mir.

• Upvote 1

Visez la o lume in care noaptea cerul sa fie luminat de focurile celor jdemii de biserici arzande.

Da, aia da iluminare

PS: vezi Zyz ca am intuit ca va urma un post ca al tau, nu am scris dupa ce l-am vazut

Se poate face ceva mai bun cu cladirile ramase. Parca la Londra exista un bar intr-o fosta catedrala. Deci exista multe variante.

In Marea Britanie si alte tari de genu e la mare moda reconversia din biserici in alte cele,mai ales locuinte. Asta se intampla indeosebi in zonele rurale. La noi nici o sansa. Majoritatea sunt din lemn,foarte frumoase ( Da Similea, la alea de ar veni unu sa le dea foc, eu i-as taia mana) si nu se preteaza. Plus ca la noi la tara...mentalitatea........

Mi se pare un lucru foarte bun si practic.

GTFO, prea tare:

church-conversion.jpg

Si, ce chestie, platesti si taxe pentru spatiul ala, deci din start ai facut mai mult bine decat biserica.

Problema e ca daca faci asa ceva in Romania, e posibil sa te trezesti cu un mad mob la usa.

Apropo de asta, in afara am vazut ca au obiceiul asta de a transforma cladiri care si-au pierdut scopul initial. De exemplu, foste fabrici transformare in spatii de locuit foarte misto, chiar de lux sau service-uri auto.

La noi au stiut sa le demoleze pentru teren, iar apoi veneau (si inca vin) tiganii cu carute si mai recent cu cate o Dacia papuc sa fure fier si orice altceva se poate transforma in bani.

Edited by Bogdan

Stii tu sigur Cefi ca sanjele strabunilor si seva natiunii au trecut prin zidurile alea?

Loc de pochi. Miros a moarte, fum, ceara si tamaie.

Alea ale catolicilor a cavou.

Cati a omorat Hitler?

Si cati biserica?

Priveste macro 5 minute si inchipuie-ti o lume fara religie. Credinta ar dispare? Dimpotriva

Sigur am mai spus-o si aici. Credinta e cea mai buna inventie a omenirii. Nici o alta inovatie, nici un alt proiect sau design nu au supravietuit la fel de mult in timp, nealterate. Nici macar focul. Cine a avut ideea asta (foarte posibil pentru alte scopuri decat cele de azi), a avut o sclipire de geniu.

Similea, zi: PuIa!PuIa!!!

pese: de as purta discutia asta (in care acuz BORatii) cu unele persoane, risc sa-mi iau in cap. 

Sigur am mai spus-o si aici. Credinta e cea mai buna inventie a omenirii. Nici o alta inovatie, nici un alt proiect sau design nu au supravietuit la fel de mult in timp, nealterate. Nici macar focul. Cine a avut ideea asta (foarte posibil pentru alte scopuri decat cele de azi), a avut o sclipire de geniu.

Sau cea mai proasta. Religia pare sa fie cea mai complexa si perversa forma de manipulare a maselor.

Daca elimini religia, probabil dispar multe crime facute in prezent de fanatici religiosi, dar si alte crime sau infractiuni legate de pedofilie, violuri si alte chestii de genul asta.

lol similea

O sa te blesteme burtosii.

Si babele.

Eu tot nu mi-am revenit din aia 590k. Bine, cred ca-s si ciudos de fel, da' nu consider ca e legal sa aibe nici macar patriarhul banii astia.

Nu fac misto.

Edited by ifx

Cred ca 3

Ca am peste suta, Cefi plus un regim alimentar

Sunt, sunt.

Care stie ca Papa (nu mai tin minte care) a primit un Ferrari (enzo parca, ceva editie limitata, cu numele lui gravat si tot tacamul) si l-a vandut.

A donat banii pentru acte de caritate. Si astia fac achizitii de meleoane. Sa nu va asteptati la injuraturi din partea mea, ca nu-mi plac.

Da' tare le-ar merita.

Bai, ierti-ma. M-am razgandit.

Sa ma pis pe moaca lor de foci umflate cu toate felurile de mancare pe la pomeni. Sunt oameni care au picat din picioare de munca ca sa aibe o familie si p-astia nu-i mai satura nici dracu de bani si de muieri. (edit: oameni care fac foamea acum si se gandesc cate kile de cartofi isi permit sa-si cumpere)

Sa dea Dumnezeu (ala pe care cica-l slujiti) sa crapati!

Gata, mai simt mai eliberat acum.

Edited by ifx
  • Upvote 1

bai mi am adus aminte o chestie,vazuta mai demult

unii prin germania parca,au convertit o biserica intr un club.iesise super misto.custi cu animatoare,tot tacamu in peisaju ala gotic

hmm