Jump to content
Paul

BOR - pareri contra sau impotriva

Recommended Posts

raresh n a injurat niciodata de cand il stiu.

zic ca are stofa de popa

• Upvote 1

Mi-e greu sa cred ca cineva, tanar de altfel - maxim 35 de ani probabil, poate fi atat de habotnic incat sa sustina niste chestii de un primitivism crunt. De genul celor ce le-am mai postat si eu anterior. Alte mostre (postate pe un forum auto nonbmw):

Că bine le zici şi matale: de când ai impresia că dogma şi mai ales învăţăturile lăsate de Mântuitor (care, culmea! sunt şi-n bibliile lor) sunt negociabile?? Perfectibilă o fi dogma, dar în nici un caz în sensul ciuntirii ei, aşa cum e la catolici (de (neo)protestanţi nu mai zic).
"Militantismului smecheresc ...[al] neoprotestantilor" nu e decât manifestarea văzută, lumească a lu' aghiuţă.

Şi după ceilalţi e la fel: uită-te de exemplu la struţocămila numită BRU: ritual/Taine/slujbe 99% ca la BO dar administraţie şi crez catolic.
Adică înlocuirea lui Hristos cu hristos pe pământ: papa aka vicarul/administratorul dumnezeului lor aici în lume.
Lasă să cad eu derizoriu tataie, de crezi cât de cât în Dumnezeu trebuie să fii conştient şi de aghiuţă şi de acţiunile lui care au un singur scop: îndepărtarea omului de Dumnezeu prin orice cale.
De nu crezi în Dumnezeu oricum sunt un mistic habotnic şi înapoiat.

Nu ştiu dacă lucrează prin ăia, ştiu că lucrează prin cei care nu fac altceva decât să rupă Biserica, trupul lui Hristos Cel Viu: cei care-şi fac biserică particulară şi ţipă ca din gură de şarpe că BOR le fură clădirea, cei care-şi fac mitropolie după ce-s caterisiţi, cei care se dau noi profeţi, cei care-l înlocuiesc pe Hristos din capul Bisericii şi-l pun pe papă, cei care "simplifică" liturghia pe motiv că plictiseşte credinciosul, cei care "hirotonisesc" femei etc, cei care-L hulesc pe Mântuitorul nostru...

Interpretarea după ureche, la bunul plac şi "bun simţ" al fiecăruia a dus şi duce la zecile de mii de secte "creştine" actuale. Începând cu cei care s-au rupt din Biserică în 1054.

Permisivitatea este în Duh şi-n Adevăr. Orice altceva e vorbărie goală

Nu pun pe nimeni mai presus sau mai prejos: urmez ceea ce a zis Mântuitorul: "Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa" şi moştenirea apostolică. De altfel, tot Mântuitorul zicea: "Cel ce nu este cu Mine este împotriva Mea; şi cel ce nu adună cu Mine risipeşte." Ori, orice modificare a spuselor Lui asta înseamnă.

Nu discreditez nimic şi pe nimeni. Spun doar că nu e aceea calea spre Mântuire. N-o neagă nimeni pe a nimănui (L.E. pentru claritatae exprimării: ), pe de altă parte, pentru că Mântuirea e în mâna Domnului, nu a noastră. Ştim doar că ortodoxia, dreapta credinţă lăsată de Iisus Hristos e Calea şi Adevărul.

Care-i mishelul?

V-ati prins, nu?

Hei, Manole, mamen. Ci faci

Ciupa inca mai spune sarumana parinte. 

Niciodata n-am spus asa ceva. Niciodata nu am crezut ca le datorez vreun respect.

Citatul postat de Paul demonstreaza ca nebunul ala are probleme care tin de patologic.

Edited by Bogdan

Ciupa si-a dat cu cheia de 18-n frunte. Nu intelege nimic. 

Esti mult prea profund. Stai sa intre MAS, lui ii plac profunzimile ascunse si ferite de soare.

Initial am zis ca e vreun site gen Timesnewroman. Dar nu, Portalul doxologia.ro este un proiect al Mitropoliei Moldovei ÅŸi Bucovinei – Arhiepiscopia IaÅŸilor, dezvoltat ÅŸi administrat de Doxologia Media, cu binecuvântarea ÃŽnalt PreasfinÅ£itului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei ÅŸi Bucovinei.

Chair asa de cazuti in cap sa-i considere pe credinciosi incat sa spuna asemenea ineptii?!

http://www.doxologia.ro/viata-bisericii/marturii/sfantul-efrem-cel-nou-deblocat-programe-informatice-reparat-fisiere-corupte

O persoană lucra pe computer într-un fișier mare, de 750 MB; lucrase de dimineață până pe la ora 16:30. La un moment dat a rectificat o greșeală din fișier, dar, în acel moment, programul a afișat "internal error: bad record index", după care s-a închis automat. A încercat de mai multe ori să redeschidă fișierul, dar în zadar: nu a reușit. Întrucât se mai confruntase cu această eroare și altă dată, știa că remedierea coruperii fișierului nu putea fi soluționată.

Această persoană și-a adus aminte că Sfântul Efrem cel Nou din Nea Makri l-a mai ajutat o dată tot într-o problema informatică (diferită de aceasta), care părea tot așa, fără ieșire. Așadar, s-a rugat și acum Sfântului Efrem cel Nou și a făcut de trei ori Semnul Sfintei Cruci peste computer.

Spre marea sa uimire, nu numai că a reușit să deschidă fișierul, ci a putut să șteargă integral secțiunea coruptă. Astfel, și-a salvat întreaga zi de muncă și s-a convins încă o dată de marea putere făcătoare de minuni a MARELUI MUCENIC din Nea Makri, putere care se răsfrânge nu numai asupra bolilor, primejdiilor, proceselor, actelor, ci și asupra calculatoarelor, fișierelor și programelor informatice.

(Viața, arătările, minunile, acatistul și paraclisul Sfântului Efrem cel Nou, Grabnicul Ajutător și Marele Făcător de minuni", Editura Sophia, București, 2008)

Ehei, e veche veche

Ar trebui sa ne strangem cativa pe un forum de ortodoxie, ar fi interesant

sfantul efrem??lol

de unde scot numele astea idioate?de rest n are rost sa mai comentam

astia sunt inca la faza de negare ca pamantul e rotund

de cand mi-a sfintit sfantul efrem televizorul, vad hashde si cu el stins, lol

Exista cateva tinere femei care asteapta noaptea nuntii cu placere si curiozitate! Feriti-va de o asemenea atitudine! Un sot egoist si senzual ar putea usor sa profite de o astfel de mireasa. Trebuie sa nu uitati niciodata une dintre cele mai importante reguli ale Bisericii in ceea ce priveste Casatoria: DARUIESTE PUTIN, DARUIESTE RAR, SI MAI PRESUS DE ORICE, DARUIESTE CU ZGARCENIE. Altfel, ceea ce ar fi o casatorie normala s-ar transforma intr-o orgie a destrabalarii sexuale.

asta la ei - http://www.agenda.ro/sfaturi-pentru-tanara-mireasa-la-1894/4021

la ortodocsi e muuult mai misto :D

asta-i tare

"Cât costă sfințirea tuturor pereților și a tavanului la o cameră de 4x5m.+antreu de 2x2m. cu tija de sfințire, dacă se poate roz?"

Am dat search dupa "...", scris exact asa. N-am stat sa caut in alte forme "moe" (cam eu), "mue", "miue"(varianta Similea) si care cum o mai zice.

SLY e castigatorul pe topic, cu forma pura a cuvantului.

nu stiu despre ce i vorba dar

... BOR

UP din partea mea.

in loc de "..." aparea.

ah, inteleg ce-ati facut :sorcerer: