Bogdan 2023 Report post Posted October 29, 2014 bai, eu cred ca si faza asta e un fel de marketing. adica e clar ca biserica incepe sa piarda multi adepti odata cu trecerea timpului, pt ca tot mai multi oameni se trezesc la realitate. atunci, prin schimbarea asta de atitudine, castiga noi adepti, tineri. deci pot sa zic ca-s destul de retinut in ceea ce priveste declaratia asta a papei. pare cool, da' nu prea. Asta e o ineptie. Cum sa zici asa ceva din moment ce in 2014 oamenii inca mor in numele religiei, indiferent cum se numeste ea? Iar Biserica Catolica e cu totul altfel decat cea Ortodoxa. Ei au depasit de mult discursul ala invechit. Mesajul lor e mult mai modern din toate punctele de vedere. Doar ca exista niste ipocrizie peste care nu se trecea pana acum. Iar daca ar fi vorba doar de marketing, de ce crezi ca Papa a vorbit si impotriva corporatiilor si despre inegalitatile sociale din lume? Era mai castigat daca tacea din gura. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted October 29, 2014 n-am chef de posturi km. stau prea bine, cu cafeaua si smoothie-ul de banane langa mine. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted October 29, 2014 Pai nici nu-i nevoie. Lucrurile sunt clare. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted October 29, 2014 evident. la tine totul e clar. asa a fost tot timpu'. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted October 29, 2014 (edited) Hipstareala asta anti-sistem + open-mindness-ul ala la modul declarativ prin care toate tampeniile sunt acceptate si nederanjante denota doar o neimplicare totala. Un miserupism dus la extrem. Practic ti se rupe de tot. Si e dreptul tau. Insa vrei totusi sa ai o opinie bazata pe nimic. Iar cand se cer argumente, te dai deranjat. Sau dai unele subrede rau de tot. Desi ai putea mult mai mult. Cum ai bagat-o p-aia cu marketing-ul. Edited October 29, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted October 29, 2014 Lui blue i s-a stricat o doza de picap. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted October 29, 2014 Hipstareala asta anti-sistem + open-mindness-ul ala la modul declarativ prin care toate tampeniile sunt acceptate si nederanjante denota doar o neimplicare totala. Un miserupism dus la extrem. Practic ti se rupe de tot. Si e dreptul tau. Insa vrei totusi sa ai o opinie bazata pe nimic. Iar cand se cer argumente, te dai deranjat. Sau dai unele subrede rau de tot. Desi ai putea mult mai mult. postarile tale kilometrice nu-s argumente. in fine, tu tot ce nu-ntelegi, numesti hipstereala. m-am obisnuit. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted October 29, 2014 amuzante discutiile astea pe teme religioase asa cum nu putem intelege complexitatea universului de exemplu,nu putem concepe nici notiunea asta de divinitate ceva exista,o ordine a lucrurilor, e clar. suntem ca niste furnici care polemizeaza in musuroi despre teoria relativitatii,ca sa fac o comparatie Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted October 29, 2014 Si asta la fel. Ce nu intelegi = argument de hipster. Prea profunzi, de neinteles pentru cei mai multi. Hipstareala e atitudinea asta prin care de fapt nu dai 2 bani pe nimic. Dar nici sa te abtii nu poti. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 29, 2014 ÃŽmi place de Ciupa 1 Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted October 29, 2014 Și când te gândești că Galileo, acum câteva sute de ani, a fost acuzat de erezie și pus la arest la domiciliu până a murit, deoarece susținea ca pământul se învârte în jurul soarelui, respectiv ca soarele e centrul sistemului solar, nu pământul. Și acum, un papa care zice e Dumnezeu nu e atotputernic și care acceptă public teoria big bang-ului. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted October 29, 2014 pai da bai rares ,ca big bangu a fost stiitific dovedit.tre sa fii idiot sa negi,si ei si au dat seama de chestia asta da inainte de big bang ce a fost?sau big bangu de ce anume a fost generat? teoria chibritului Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted October 29, 2014 s-a basit Blue, asa a aparut big bang-ul Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 29, 2014 inainte de big bang a fost Dyld nu mai are rost acum Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted October 29, 2014 s-a basit Blue, asa a aparut big bang-ul Lol, spiritualule. Deci in concluzie, tu traiesti din beșina mea. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted October 29, 2014 Sa-l zicem tati blue de acum. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted October 29, 2014 Și când te gândești că Galileo, acum câteva sute de ani, a fost acuzat de erezie și pus la arest la domiciliu până a murit, deoarece susținea ca pământul se învârte în jurul soarelui, respectiv ca soarele e centrul sistemului solar, nu pământul. Și acum, un papa care zice e Dumnezeu nu e atotputernic și care acceptă public teoria big bang-ului. pai da bai rares ,ca big bangu a fost stiitific dovedit.tre sa fii idiot sa negi,si ei si au dat seama de chestia asta cine a inventat religia a fost clar un om destept terminatii pamantului trebuiau sa aiba frica de cineva cand nu aveau incotro singura speranta era in dumnezeu cu toate astea mie imi pare ca sunt cei care au initiat majoritatea razboaielor si nu inteleg de ce ar trebui ei sa isi dea acordul despre stiinta Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted November 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=7-VWMraH0_g&list=PLywMrPML4MXEOtDpjDv_oYYl1BGNnDvP1 Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted November 1, 2014 sunt cu blue aici, cat de idiot sa fie papariciul ala sa declare asa ceva din vezi-doamne culareala lui. Plm, cred ca avea si un pahar de sampanie in mana si 2 blow-jobberitze sun patrafir cand si-a bagat mosorul in crezul care l-a facut sa ajunga in postura aia. Ce ... lui, poate sa spuna orice ca e deja papa iar tot ce spune ramane scris, contrar zicalei. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 2, 2014 Kip poa sa ne spună foarte multe secrete Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted November 2, 2014 Un grav accident rutier a avut loc, astăzi, în Focşani. Un bărbat a fost ucis de mașina fiului unui preot. Bărbatul traversa strada pe trecerea de pietoni, în drum spre secția de votare la care fusese arondat. În urma impactului, victima a fost pur şi simplu decapitată. Share this post Link to post Share on other sites
Mishoo 78 Report post Posted November 21, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=813825235335407 Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted November 21, 2014 "terenul acesta sfant" hai, mai da-te-n inspre c...t. i-as impusca pe toti. eu de ce nu-s scutit de tva? Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted November 21, 2014 N-am cuvinte sa va spun cat ii urasc pe astia. L-as ruga pe Pole sa ma ajute, ca nu ma descurc. Nu cred, totusi, ca o sa se intample ceva prea curand, fie tot parlamentul format doar din Iohannisi. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted November 21, 2014 pe mine nu ma intereseaza decat cifrele. afara cu popii de la bugetul statului. in rest, fie la ei acolo. Share this post Link to post Share on other sites