blue 1124 Report post Posted August 7, 2017 se vede ca e prieten vechi cu puiut, asta e clar. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 7, 2017 Pt baietii din Bucuresti va pot recomanda un baiat.#provinciasaseaPţina#ianuvabagaţ Ma-ntreb daca de bază e programator soft, de specializare o fi ... Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 8, 2017 In fine, ca idee s-a plictisit sa lucreze intr-un birou ,intr-o echipa de programatori cu deadline-uri la diverse softuri.. si-a dorit el sa lucreze cu "oamenii" .. un mediu destul de jegos dupa parerea mea .Are diagnoze de 5-6mii de euro bucata , este foarte dotat pe partea asta si nu are tangente cu manelele , mai mult are inclinatii spre genul de Rick Ross.. ce-i drept , pana la urma un altfel de manele, insa nu despre asta este vorba aici, pe parte de programare si diagnoze bate multi "profesionisti" de la noi. Simi on , am precizat Bucuresti pt ca doar aici munceste, nu merge prin tara ca sa faca resoftari. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 8, 2017 niciodata nu te-am vazut asa de serios Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 8, 2017 Stiu ca nu par, insa din pacate nu prea sunt genu' amuzant.. si oricum era din 2007 a trecut de ceva timp.pana una alta mai trag de troaca asta nitel ,poate ajung cu ea la 400 de mii. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 8, 2017 (edited) o clona d-aia oricum costa peste 4000ron .Man pt detalii il poti suna , pt ca le si vinde , deja am ajuns sa ii fac reclama prea mult , are si interfete de150-200ron pt unul ce vrea sa-si faca el singur in parcare diagnoza si diagnoze pe bluetooth de toate soiurle .Mie ieri de exemplu mi-a bagat o cutie d-asta mai maricica in obd si cu un laptop d-ala de i se invarte displayul se uita prin toate modulele masinii ( prin bluetooth ) , nu stiu mie mi se pare ca e ok pe domeniu si am cam incheiat subiectul , ca poate pana la urma nu ma pricep. Edited August 8, 2017 by Krebs Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 8, 2017 Bine, acum s-a lamurit, evitati tipul. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted August 8, 2017 (edited) saracu puiu, toata lumea ii da peste cioc daca individul ofera garantie scrisa, cu parafa si picatura de sange, poate sa faca diagnoza si cu aparat eco doppler dpmdv Edited August 8, 2017 by Scufi Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted August 8, 2017 lol, da' suparacios mai esti. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 8, 2017 Poate treceti peste, n-are rost discutia. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted August 8, 2017 incetati ca iar asta n-o sa mai cucurigu de dimineata si atunci chelalaiti din nou sa nu ziceti ca nu v-am spus Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted August 8, 2017 lol mah mas, nu mai baga botu' la d-astea, ca nu e primu' care nu s-a tinut de cuvant. bine, cefi a rezistat cel mai mult. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 8, 2017 Parca iti puteai modera genul asta de topic , apropo Scufi parca ti-am zis sa nu te mai bagi in seama cu mine. Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted August 8, 2017 O bere va rog Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted August 8, 2017 (edited) @bloo: da bre, dar ai vazut ca lipsa lui e greu Parca iti puteai modera genul asta de topic , apropo Scufi parca ti-am zis sa nu te mai bagi in seama cu mine. vedeti? deja pe Scufi l-a pus la repsect. eu v-am zis demult ca puiu de fapt e vulturica Pese: uite la Zyz si Dy2...astia uameni determinati cu adevarat Tamer nu mai zic. se vede ca e biznismen: are asa ambitie, ceva ce n-am vazut Edited August 8, 2017 by MAS Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted August 8, 2017 pai da bre, aia care vor sa plece nici macar nu zic nimic. zyz, un om cu principii. de dildau nus' ce sa zic. aialalti doar striga dupa atentie. paiut, fa-ti curatenie, e topicul tau. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 8, 2017 Ce e misto e ca masina lui mister Pouyou inca-i verde ca-n tinerete. Dizlaic, ofc Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 12, 2017 (edited) .Ideea e ca pe aceeasi distanta creste viteza mult mai repede ca inainte iar cand vine vorba de franarem pe aceeasi distanta trebuie sa o opresti de la o viteza mai mare ca inainte..Acum ca am mers cu masina mai mult dupa , se pare ca da , a scazut distanta de franare, desi eu am impresia ca merg ca si inainte.. Ma gandeam sa trec pe discuri dublu ventilate pe fata si placute ceramice, insa astea ceramice teoretic franeaza mai prost pe oras fata de cele pe fier, dar pe autostrada sunt mai bune pe viteze mai mari , in plus nici nu inegresc jantele. Edited August 12, 2017 by Krebs Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 12, 2017 A 'crescut', poate Distanta aia 1 Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 14, 2017 (edited) Nu ai inteles , a scazut pt ca tot la 70-80 franez in general ( merg mult in oras) ,dar ajung mult mai usor la viteza aia si deci cumva , desi mie nu-mi place sa stau aproape de masina din fata , asta se intampla mai usor acum , adica a scazut sa zice timpul de reactie , poftim. Edited August 14, 2017 by Krebs Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted August 14, 2017 Eu nu inteleg absolut deloc ce zici. Si nu fac misto. 3 Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted August 14, 2017 A scazut timpul de reactie pt ca masinile merg foarte usor ,cu o viteza de 70. Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted August 14, 2017 Ne trebuie un traducător de pasareasca. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted August 14, 2017 Nu stiu daca sa aleg discuri ate power sau brembo max , acum am niste ate normale si par cam depasite la viteze mai mari . Trebuie sa-mi schimb si oringul de la pompa de vacuum , vad ca a inceput sa piarda ulei pe acolo. Oricum cred ca cel mai bine ar fi sa parasesc forumul asta , practic nu mai am nici un punct comun de interes aici, iar palavrageala asta ieftina si mistoul despre orice si oricine este destul de lame. Share this post Link to post Share on other sites
manole2000 216 Report post Posted August 14, 2017 Puiule, cauta frane de 330. Daca ai si roti pe 15 nu le vei mai putea folosi ulterior. Share this post Link to post Share on other sites