DOMI 35 Report post Posted July 30, 2014 3200 de roni, normal era 3000 dar mi-a pus nu stiu ce butelie sa nu am probleme la omologare in Belgia si am vrut si 2 adaptoare, pentru est si vest-ul europei. LA asta se mai adauga un impozit de 170 de euro care o sa il platesc la omologare acolo.. Pe benzina trece doar daca e butelia aproape goala si o calc rau de tot.. cea ce se intampla foarte rar, sincer conduc ca o baba, gen 100 pe DN si vreo 120 pe autostrada, desi saraca fuge gen intra ESP si pe la 80-90..cu gume noi bune. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 30, 2014 intra ESP si pe la 80-90..cu gume noi bune. cand derapezi in curbe, sau cum ? Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted July 30, 2014 Daca se lasa pe ea la 80-90, rupe aderenta, nu? Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 30, 2014 Trebuie sa ai vreo 500 cp sa rupi aderenta la viteza aia. Sau sa fie o masina foarte usoara sau foarte prost echilibrata. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 31, 2014 bine, am mers cu un logan mai demult, am vrut sa ocolesc un canal pe la vreo 60 la ora, mai brusc, adica cum as face normal cu masina mea si am crezut ca se rastoarna, deci se poate spune ca a rupt aderenta. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 31, 2014 Probabil ca se aprinde o data becul de la esp cand da a 3a, doar nu credeti ca fumega cauciucurile )). Un scartz scurt. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 31, 2014 Fiia serios, ce scartz sa dea in a 3-a masina aia... Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 31, 2014 pai eu stiu, poate bagase 500 de kg de ceva in spate, era ridicata rau de fata si a schitat un scart scurt. la a ta nu incerca, se nu aplica Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted July 31, 2014 Hai nu incepeti cu discutii de-astea, ca stricam feng-shiuiul pe toata ziua Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 31, 2014 bai nene. nici eu cu 270 de cai si 600nm nu dau scartz cu a3-a, cred ca doar cu M6-le rupeam aderenta pana intr-a 3-a si poate a 4-a, insa sa nu visam cai verzi. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted July 31, 2014 La tractiune fata e mult mai usor sa rupi aderenta, pentru ca la accelerare centrul de greutate se muta spre spate. Ziceam ca e o discutie sterila pentru ca desi scepticismul e indreptatit, Domi, pe de alta parte, probabil stie el ce stie. N-o sa ajungem nicaieri, trãst mi. Mie-mi scartie intr-a 5-a. Sotia. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 31, 2014 nu stricam nimic. pai n-ai cum cu automata, lol. la manuala, daca faci pe prostul, auzi ceva acolo. nu simti nimic, doar auzi. Gaseste-mi o supernova cu motorul ok, niste montana dot 1900 toamna, sa fie cald rau afara si ti-o scartai pentru o fractiune de secunda intr-a treia. Stiu, vorbim despre masini, nu carute. edit, na, v-a zis si ZYZ Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 31, 2014 pai a lui mai e si automata, lol. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 31, 2014 Conditia mea a fost sa fie manuala si in conditiile descrise de Bogdan mai sus. Caruta usoara. A explicat ZYZ cu lux de amanunte ce se-ntampla. daca e automata.... Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted July 31, 2014 Ce va mai plictisiti... Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 31, 2014 La tractiune fata e mult mai usor sa rupi aderenta, daca tragi frana de mana concomitent Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted July 31, 2014 dap, va plictisiti rau.... pana maine o sa deduceti asa de capul vostru ca de fapt am zis ca ma compar cu vreun amg black edition gen... Chiar sunt curios pana unde si cat mai extrapolati din 2 cuvinte una alta... Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 31, 2014 pai nu ni se intampla foarte des sa auzim ca cineva da scartz in a 3-a cu o masina de 150 de cai, pe gaz si cutie automata. see the irony ? Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted July 31, 2014 am impresia ca de la ce vezi tu cu ochii pana la creier se intampla ceva, gen telefonul fara fir.. citeaza fix unde dracul am zis asa ceva.... dar ma rog, e caldura mare, plictiseala la birou.. hai sa mai umplem 6 pagini.... ca chat-ul e mort momentan... Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 31, 2014 cred ca ai o criza emotionala si te afli in dificultate de intelegere. ai masina pe gpl, 150 de cai, automata si zici ca la 80-90 iti intra DSP-ul, la 90, masina schimba a 3-a, ca doar nu iti schimba din 1 in 2 la 90 la ora, deci practic, iti da scartz in a 3-a, ce nu este adevarat din ce am scris ? exagerarea ca aici am umplut 6 pagini, reflecta usurinta cu care exagerezi lucrurile, probabil la fel se intampla si cu ESP-ul ala care intra la 90 la ora. Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted July 31, 2014 Eu zic sa stăm chill si sa asteptam explicatia esp-ului. poate n-am interpretat cum trebuie.. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted July 31, 2014 La tractiune fata, daca mai e si un pic ud sau mazga pe carosabil, e foarte probabil sa se aprinda becul de esp in bord chiar si la o viteza de 70-80 km/h, neinsemnand neaparat ca asta a avut ca si cauza patinarea efectiva in gol a rotii pe asfalt. Spun ca mi s-a intamplat si mie si nu-i aveam nici macar pe aia 150 cp. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted July 31, 2014 Dacia lui KIP patina si intr-a 4-a. Dup-aia a schimbat ambreiajul 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 31, 2014 dracilor, am dat io cu scart cu martori la rabla, cu asc-u decuplat si cutia in sport asea ca.... e rabla ma Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 31, 2014 in a 3-a ? Share this post Link to post Share on other sites