manole2000 216 Report post Posted February 5, 2014 Cine are incalzire in scaune si reglaj lombar? Se incalzeste si spatele sau numai sezutul? Share this post Link to post Share on other sites
Mishoo 78 Report post Posted February 5, 2014 ambele Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 5, 2014 ambele si poti alege din iDrive cat de mult sa se incalzeasca sezutul sau spatarul, eu imi pun mai mult la spate si mai putin la coaie sa nu clocesc dreq. Share this post Link to post Share on other sites
manole2000 216 Report post Posted February 5, 2014 Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted February 5, 2014 La mine nu stiu ce se intampla, la un moment dat am simtit ca ma frigea la cwr. Am intrat in iDrive, intr-adevar era reglata incalzirea mai mult pe sezut. L-am pus la mijloc, a fost ok. Azi din nou mi-a prajit cwrul, am intrat in iDrive si din nou era reglata incalzirea mai mult pe sezut. La scaunul pasagerului este ok, sta pe mijloc, cum l-am reglat. De ce mama dracului se tot deregleaza? Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted February 5, 2014 Si la e46 se incalzeste spatele? Eu am impresia ca se incalzeste doar sezutul.. Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted February 6, 2014 da, se încălzește şi spătarul Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 6, 2014 La mine nu stiu ce se intampla, la un moment dat am simtit ca ma frigea la cwr. Am intrat in iDrive, intr-adevar era reglata incalzirea mai mult pe sezut. L-am pus la mijloc, a fost ok. Azi din nou mi-a prajit cwrul, am intrat in iDrive si din nou era reglata incalzirea mai mult pe sezut. La scaunul pasagerului este ok, sta pe mijloc, cum l-am reglat. De ce mama dracului se tot deregleaza? Share this post Link to post Share on other sites
ADX 0 Report post Posted March 12, 2014 Si la e46 se incalzeste spatele? Eu am impresia ca se incalzeste doar sezutul.. da, se încălzește şi spătarul @verssatu, sti care poate fi cauza, ca si la mine doar sezutul se incalzeste. Sa numai zic ca chiar si pe treapta 1 ma cam arde la ''instrumentele de bord'' Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted March 12, 2014 păi nu ştiu ce maşină ai... Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 12, 2014 daca nu e vreo capcana, scrie la semnatura ce masina are. Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted March 12, 2014 în varianta mobilă nu văd semnătura Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 12, 2014 320d e46 Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted March 12, 2014 ok, e46. nu poți afla decât dacă iei la mână mufele şi conexiunile. Du te la un service mai bine, mie mi-ar fi târş să umblu în zone fierbinti. Share this post Link to post Share on other sites
ADX 0 Report post Posted March 12, 2014 ok, e46. nu poți afla decât dacă iei la mână mufele şi conexiunile. Du te la un service mai bine, mie mi-ar fi târş să umblu în zone fierbinti. salut,scuze ca nu am precizat,dadusem quote colegului care intreba de al lui e46 si am zis ca se face legatura. Multumesc mult Share this post Link to post Share on other sites
florin33 7 Report post Posted March 24, 2014 Sunt intrerupte firele dintre sezut si spatar. Share this post Link to post Share on other sites