Jump to content
umbrella

accidente ''spectaculoase'' culese de pe net

Recommended Posts

22 minutes ago, Simi ON said:

Ia cam 6-6,5 in Gț. Tre sa-i schimb distributia si volanta, ca au ajuns la termen. In afara de faptul ca e un motor cam zgomotos, serios, mi se pare cea mai buna masina sa-ti faci treaba linistit.

Nu va zic cat a costat, ca ma fugariti. Unic proprietar inaintea mea :D

6000? oiro

4 hours ago, Scufi said:

oricum astept legea pulii cu masinile de 15 ani vechime

acolo o sa-l fugareasca si anaf-ul pe ciupa, nu doar rar-ul

Esti asa entuziasmat ca se vor mari taxele?

E iluzoriu daca te astepti ca astfel sa se aeriseasca soselele. Aglomerat tot va fi. Romanii vor face mereu eforturi, se vor imprumuta, dar tot isi vor lua masini. Mai ales ca transportul in comun e varza.

Daca nu se imbunatateste calitatea transportului in comun, singura varianta ramane sa mergi cu masina.

Cica 80% dintre masini sunt mai vechi de 10 ani. Pula mea, ce sa spun. Surprised Pikachu...

Ce e interesant e ca totul se scumpeste agresiv. Inclusiv pe partea asta cu auto. Parcari cu plata sau parcare de la ADP la pret mult mai mare. RCA-uri dublate. Impozite mai mari. Deci platesti tot mai mult. Ce primesti in schimb? 

Edited by Bogdan

Indiferent daca esti bogat sau sarac, nu vad de ce te-ai bucura ca se maresc taxele.

Taxele astea marite nu se vor traduce prin disparitia multor masini. Asta e o gandire foarte superficiala.

Adica ceva de genul - cresc taxele, asa ca se duc romanurile spre REMAT si duc toate cazanele la taiat. 

Romanurile sunt inventivi maxim. Pun masina pe numele altuia ca sa plateasca RCA mai ieftin. Din moment ce impozitele locale sunt in functie de zona, vor inmatricula masina cine stie unde ca sa plateasca impozit mai mic. Sau nu mai platesc impozit pentru ca exista si d-aia. Sau vor merge fara RCA.

Eu sapt trecuta am inmatr un A4 din 1996. Masina sub 100k chiar reali, a fost a unei cunostinte. 680 rca, 140 itp, 100 lei hartogaraia la politie. Impozit nu stiu inca, rovineta nu mai stiu, 100 si ceva. Tot adunat am trecut de 200e, adica cam cat face masina.

imi pare extrem de rau acum ca nu am inm pe ungaria, iesi de 10 ori mai ieftin cu toate.

5 stele lejer, sunt curios ce naiba luase? heroina? sau un sprit romanesc clasic

• Like 1

nu bate nu troncane

a lovit in parcare un stalp si de asta e revopsita