Jump to content
umbrella

accidente ''spectaculoase'' culese de pe net

Recommended Posts

95946.jpg

Consider ca aceasta stire nu merita un topic nou asa ca o voi posta aici.

In aceasta dimineata un coleg de-al meu a sarbatorit Pastele intr-un mod inedit facandu-si praf cadoul de majorat, un super 428i xDrive M Sport. Imi permit sa fiu glumet pentru ca este in afara oricarui pericol,avand doar mici contuzii. Din ce am inteles de la el, se deplasa pe banda 3 pe bulevardul Tomis ( un fel de Dorobanti de Constanta) cand un taxi ce se afla pe banda 2 a schimbat directia de mers fara sa se asigure si i-a taiat calea. Incercand sa il evite,a pierdut controlul masinii, a izbit un copac, a rupt un stalp si s-a oprit intr-un gardulet. Masina....mda, motorul facut bucati pe sosea, caroseria zob, interiorul distrus, s-au declansat airbag-urile. Dauna totala.
95945.jpg

In vara face 19,totusi nu cred ca experienta l-ar fi scos din beleaua in care era. Masina era in sport+ deci avea ESP-ul partial oprit, de dimineata era ud pe jos deci probabil masina a inceput sa derapeze cand a tras de volan. Poate daca avea mai multa experienta nu ajungea intr-o astfel de situatie.

Edited by Tamer

Daca ar fi avut experienta, n-ar fi fost in Sport+ pe carosabilul ud in oras.

Oricum...au avut ceva taximetristii Pastele asta...si la Bucuresti au facut ravagii

S-a mulat frumos pe stalp. Pacat de copac insa. Ca si asa mazare a turnat betoane in loc de spatii verzi.

• Upvote 1

UPDATE. Ce spune PoliÅ£ia Rutieră ConstanÅ£a: 
ÃŽn data de 20.04.2014, în jurul orelor 06.20, D. C. (bărbat, 51 ani) a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, pe banda numărul 2, dinspre bulevardul Mamaia către Ferdinand ÅŸi ajungând în dreptul la Sala Sporturilor a efectuat viraj la stânga pentru a intra în parcare fără a se  asigura ÅŸi a intrat în coliziune cu un  autoturism condus de M.C.M. (bărbat, 18 ani) pe banda numărul 3 în aceeaÅŸi direcÅ£ie de mers.
În urma coliziunii, autoturismul condus de M.C.M. a fost proiectat către stânga, pe trotuar unde a rupt un copac şi s-a oprit într-un stâlp de iluminat public stradal.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.C.M. şi a lui O.D.A. (bărbat, 18 ani) pasager dreapta faţă în auto condus de M.C.M.

Altfel spus taximetrul a reusit sa acroseze roata din spate a BMW-ului, acesta fiind motivul pentru care a derapat si a intrat in coliziune cu stalpul. De la sofer mare lucru n-am inteles decat ce am scris mai sus, cu informatiile acestea de la politie parca are sens. 

Taximetristii sunt pericol public. Sunt de o impertinenta incredibila, de parca toti ceilalti sunt obligati sa le acorde prioritate de taximetrist

Insa nici amicul tau nu mergea cu o viteza potrivita pentru acea zona din b-dul Tomis.

Si probabil ca nici macar nu a incercat sa franeze.

Bai, io am o nedumerire.

Dai 60 de mii la copchil ca asa vrei tu, parinte

Copchilu vrea de aia 60 de mii sa stranga piz.ă. Doar e copchil

Parintele ar trebui sa cheltuie mai putin pe pi..ă pentru copchil, asadar. Si sub alta forma.

Oricum, miue la 7/8 din tacsi me triÅŸti :)

• Upvote 1

Aici nu era vorba de piz da. Era in masina cu alt putica de 18 ani si vtoia sa-i arate ce poate atelajul.

Asa ca i-a facut demo full, siguranta activa si pasiva in caz de accident incluse.

Taximetristii sunt o specie aparte de homo sapiens.

Edited by Bogdan

Eu nu inteleg cum a ajuns masina aia acolo.  :blink:

eu nu inteleg de ce politistul ala sau ce pompier,ce o fi, are o umbrela roz cu hello kitty...

cat are o roata din aia?

cred ca l facea placinta pe nea ala