MAS 267 Report post Posted August 4, 2017 conduc ca niste cretini. am fost acum doua saptamani pana la mare si la intoarcere a fost de groaza. sunt haotici, nu pastreaza distanta, nici nu e de mirare ca se fac praf atatia. tot drumul s-a mers bara la bara. totusi, se gaseau destepti sa treaca pe banda de urgenta sau sa forteze o depasire pe interior, desi nu aveau unde sa se duca Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted August 4, 2017 Lui MAS ii place aglomeratia. Mai mult timp sa admire cate un baiat frumos in trafic. 1 Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted August 4, 2017 Trafic stie? Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted August 4, 2017 (edited) ambii au avut gambele retezate, femeia (sofer) a gheberlit, barbatul e inca la uti Edited August 4, 2017 by Scufi Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 4, 2017 Doamne Pastrez jep Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted August 4, 2017 Sau conduci nu ca animalul. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted August 4, 2017 nu-i inteleg. Marea nu se muta din loc Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 4, 2017 hm, tehnic vorbind, placile tectonice se misca cu aprox 20mm pe an, deci intr-o oarecare masura, marea chiar se muta din loc. sigur, nu suficient de repede cat sa justifice un comportament rutier neadecvat. *flies away Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted August 4, 2017 Doamne Pastrez jep depaseste 50kmh sa te lase cu el pe autostrada? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 4, 2017 Lasati rautatile. Alo Kip, aia, sarmanii, cum au ajuns in parapet? Este, exclusiv, vina lor? Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted August 4, 2017 Nu stiu. Eu ma refeream strict la tine. Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted August 4, 2017 (edited) Și fiesta o ghena pe 4 roti, la fel de sigura ca un Logan.A mai crăpat un roman azi, lângă vama la Nădlac, aducea ceva mașini pe platforma și s a băgat într un tir. Acordeon s a făcut, numai mana i se vedea http://www.aradon.ro/roman-decedat-pe-loc-intr-un-accident-infiorator-langa-vama-nadlac/1876956 Foarte multe accidente cu romani inainte de intrarea in tara, am observat ca toti se grabesc ca imbecilii vazandu-se pe ultima suta de metri si o sfeclesc de prosti. Edited August 4, 2017 by Cefi Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 4, 2017 Acu am vazut la stiri, o borâtura de cioara, sub 18 ani, beat mort, a intrat cu masina intr-o duba a unui nene care aproviziona localitatea cu paine. Nenea a murit. De ce borâtură infectă? Pentru ca, evident, la spital a trebuit sa fie adusi jandarmii, sa pazeasca, pentru ca s-a adunat tot stolul de ciori imputite si violente. Pentru ca hoiturile astea nu stiu de vina si bun simt. Jur ca, pe zi ce trece, regret din ce in ce mai tare tonul impaciuitor si de cetatean european pe care l-am adoptat in privinta lor. Am fost un dobitoc. Daca astia 200 de ani i-au facut doar mai rai, e clar ce trebuie facut in privinta lor 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 4, 2017 plus unu. Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted August 4, 2017 (edited) Asta e povestea clasica cu ciorile, cred ca nu este incident unde sa fie implicata politia, sau un spital sau jandarmii etc, sa nu se adune ca sobolanii si sa se victimizeze. Si doamna mea imi tot bate obrazu cand spun ceva de ei, pe motiv ca " e si ei oameni". Ete pwla, astia reprezinta o plaga. Drept e, sunt si multi romani mai tigani decat tiganii. Dar pt asta eu tot nu suport tiganii, de nici un fel. l.e. Mi am adus aminte de astia: http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/medic-de-la-spitalul-marie-curie-batut-de-parinti-nu-le-a-convenit-diagnosticul-700777 Edited August 4, 2017 by Cefi Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 4, 2017 Mor cand ii vad, tatuati, asa, barbieriti smechereste, analfabeti si hoti si pesti si hiene, cum blocheaza ei strada, pur si simplu, pentru ca pot, in semn de tarie. Daca o sa auziti la stiri ca si-a luat o pasare din asta pe-aici un topor in cap sa ma banuiti si pe mine. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 4, 2017 eu imi pun poster cu Simi in casa. Am zis. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 4, 2017 Nu stiu ce-i cu mine, bai. Chiar am ajuns sa-i vad ca pe niste gandaci. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted August 4, 2017 Eu am un poster cu Simi fara niciun peste. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted August 4, 2017 Eu am un poster cu Simi fara nimic peste. pune poza aici. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted August 4, 2017 Eu am un poster cu Simi fara niciun peste.Alea cu Simi impreuna cu un peste sunt mai rare.Desi e din Galatz. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted August 4, 2017 Pai n-auzi ca primul peste prins de Similea va fi unul inconjurat de curve si si ala va fi prins cu toporul nu cu undita? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted August 7, 2017 Un bărbat de 64 ani, din județul Vaslui, a murit strivit de propria mașină, duminică, după ce a încercat să o oprească cu mâinile când a luat-o la vale pe un drum în pantă Când a observat că autovehiculul s-a pus în mișcare, bărbatul de 64 ani s-a dus în spatele acestuia, încercând să-l oprească cu mâinile. Din păcate, șoferul a căzut, astfel încât mașina a trecut peste el, rămânând blocat sub aceasta Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 7, 2017 Adica a alunecat inapoi Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 2, 2017 lol, ce plantă. Motorbike asta e magnet de chestii din astea, si a filmat si propriul accident acum vreo luna, ma mai uit la video-urile lui Share this post Link to post Share on other sites